- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
canım benim annem bakıyor doğal olarak ücret vermiyorum :)) zaten hakkını ödemem mümkün değilCanim Sen calisirken kim bakiyor cocuga ve ne kadar ucret veriyorsun.?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim annem bakıyor doğal olarak ücret vermiyorum :)) zaten hakkını ödemem mümkün değilCanim Sen calisirken kim bakiyor cocuga ve ne kadar ucret veriyorsun.?
Bende ne fikir atsam ortaya ordan mı gördün diyo:)Eşime ayakkabı dolabını boyamak istediğimi söyledim, hep bu kk yüzünden diyororaya takıldığından beri acayip oldun diyo bana
![]()
canım o boncuklar ayrıca bi organze kurdaleye bağlı sanırım dimi sökülse bişi olmaz gibi ama yine tadilat riskini aklında tutmalısın ayrıca çok zevksiz de durmuyoKızlar size bişry danışmak istiyorum. Evimin perdelerini seçerken ben gelememiştim malesef. Kv ve eşime nasıl istediğimi anlattım ama dinlememiş beni tabiki. İncik boncuk hiç sevmem. Mutfak storlarımı ve salondaki bi tülü boncuklu almış. Mutfak storlarındaki boncukları söktümbelli olmuyo haliyle.
Ama salondaki tülün boncuklarını sökersem olur mu hiç bilemedim. Daha kötü etmek istemiyorum ama her gördüğümde de gözüme batıyo. Kanatlı olmasın diyede belirtmiştim ama gitmiş kanatlı almış bide.Eki Görüntüle 1552967 Eki Görüntüle 1552968
Sizce nasıl olur?
Perdeciye sorup şu kanat kısımlarınıda iptal ettirmeyi düşünüyprum hatta olursa
Canım inşallah kısa zamanda yükselir değeri. Biz de aynı durumdayız, önceden yediği birçok şeyi yememeye başladı.
Aynen altından bi kurdele geçirmişler. Ama bu seferde güzel durmaz mı bilemedim. Ben birazda benim ne düşündüğüm önemsenmediği için taktım perdeye. Bu günde camı sileyim derken iyice gıcık oldum:/ bi gün sökcem o kesin ama ne zaman cesaret ederim bilemedimcanım o boncuklar ayrıca bi organze kurdaleye bağlı sanırım dimi sökülse bişi olmaz gibi ama yine tadilat riskini aklında tutmalısın ayrıca çok zevksiz de durmuyo
Çok güzel olmuş konsepte uygun:)) Ellerine sağlık canım :)Eveeeetttttt arkadaşlar...
Bugün Efe'nin doğum gününde giymeye siyah beyazdan oluşan kıyafetimi aldım..
Ayrıca doğum günü ile ilgili her şeyi sipariş verince bende şeker hamurlu kurabiyeyi kendim yapmaya karar verdim..Hem benden de bi katkı olsun istedim ve ilk postayı az önce yaptım..
Genel görünüm :
Eki Görüntüle 1552742
Yakından görünüm :
Eki Görüntüle 1552743
Eki Görüntüle 1552744
Herşey çok güzel görünüyor, doğum günü kutlu olsun prensesin:)Mrb arkadaşlar kendi aramızda yaptığımız doğum günü kutlamamizdan kareler ekledim
Nice güzel yıllar geçirin inşallah, doğum günü kutlu olsun Beyza nin :)Kizlar bugün minik kuzum beyzamin dogum günü sabah 7de hastanedeydik cok heyecanliydim hatta okadar heyecanlamisimki sancilarimi baslatmisim ki sezeryan olacagim belliydi kizim hic asagiya inmiyor hatta inemiyordu belden asagimi uyusturdular 5 dk icinde kizim dogdu hemen bana gosterdiler okadar cok saçı vardiki hemen yanima koydular hatta yanagimi emmeye calisti sonra odadan cikariyorlardi nereye goturuyosunuz kizimi dedim ee babasida gormesinmi annesi dediler o anda yani kizim dogdugunda dünyam tamamen degisti bir kadin olarak yeterince guclu degildim ama bir anne olarak cok gucluyum bir kadin olarak kolay kolay kimseyi silemezdim ama bir anne olarak bana zarar verebilecek herkesi sildim evet artik daha yorgunum daha uykusuzum daha bakimsizim ama benim artik melegim var ve beyzam bi tarafa herkes bi tarafa dogumdan sonrasini hic dusunmek istemiyorum cunku ilk 9 ay berbatti allah kimseye benim yasadiklarimi yasatmasin neyse sonuç olarak bir kadin herzaman yalnizlik hissedebilir gucsuzde kalabilir ama bir anne aglarken göz yaslarini silen bir evladi oldugu muddetce asla yalniz ve gucsuz degildir benim melegim iyiki var iyiki dogdu hayatim boyunca pisman olmayacagim tek sey aman cok duygulandim valla neyse oyle iste biraz daha yazarsam aglicam![]()
@mutube cok guzel müsin doğum gününuz kutlu olsun
@goldwomen dogum gununuz kutlu olsun
@nisaelifim sizinde dogum gunubuz kutlu olsun
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLARRRR BİRAZ GEÇ OLDU AMA NAPALIMMHerşey çok güzel görünüyor, doğum günü kutlu olsun prensesin:)
çoook teekkür ederim canımmm
Herşey çok güzel olmuş canım nice nice güzel mutlu yaşları olsun alminanın
çok hoş görünüyo masanız :)
ah keşke. Minicik vilesalar var ya onlardan alıcam bende azıcık büyüsn :) onun temizliğini istemem ama kendi odasını onunla temizletcem hep. Sorumluluk sahibi olsun sıpam
arkadaşlar çok saolun kendimce bişeyler yapmaya çalıştım küçük bi kutlama yaptık inş sizde beğenmişsinizdirHepsi cok guzek gorunuyo canim ellerine saglik
guzel bir karar vermissin canim kizinin dogum gununu kutluyorum nice guzel yaslara insallahTamam canim ileride pisman olmamak icin yapacam. Iyiki varsiniz gercekten cok iyi geliyorsunuz![]()
Eki Görüntüle 1552836 buda bizim duvar susunuz straforla
Cok guzel hersey canim nice yaslara insallah
Canim gecmis insanda izler birakiyor maalesef ama yavrun icin mutlulugunuz icin cok dusunme bugune bak ben de gecmiste cok yaralandim kirildim esimin kardesleri tarafindan ve esime de mudahale etmedigi icin cok kirildim ta ki beni kaybetme noktasina gelince kendine geldi beni savundu eger sesimi cikartmasaydim bir omur boyu ezilecektim hicbirseyi unutmadim ama evlatlarim icin dusunmuyorum gecmisi bugun ise esim cok farkli bir insan oldu eskisi gibi olsaydi olmazdi zaten beni korumali savunmali yeri geldiginde ama eskiden agzini acmiyorduB
aynen canim bizdede aileler buyuk sorundu kizim icin yeniden temiz bi sayfa actik simdi esim iyi bana deger veriyor ama ben en ufak bi seyde hemen gecmistekileri hatirliyorum iyi bisey degil ama unutamiyorum
nice mutlu yaslara canimKizlar bugün minik kuzum beyzamin dogum günü sabah 7de hastanedeydik cok heyecanliydim hatta okadar heyecanlamisimki sancilarimi baslatmisim ki sezeryan olacagim belliydi kizim hic asagiya inmiyor hatta inemiyordu belden asagimi uyusturdular 5 dk icinde kizim dogdu hemen bana gosterdiler okadar cok saçı vardiki hemen yanima koydular hatta yanagimi emmeye calisti sonra odadan cikariyorlardi nereye goturuyosunuz kizimi dedim ee babasida gormesinmi annesi dediler o anda yani kizim dogdugunda dünyam tamamen degisti bir kadin olarak yeterince guclu degildim ama bir anne olarak cok gucluyum bir kadin olarak kolay kolay kimseyi silemezdim ama bir anne olarak bana zarar verebilecek herkesi sildim evet artik daha yorgunum daha uykusuzum daha bakimsizim ama benim artik melegim var ve beyzam bi tarafa herkes bi tarafa dogumdan sonrasini hic dusunmek istemiyorum cunku ilk 9 ay berbatti allah kimseye benim yasadiklarimi yasatmasin neyse sonuç olarak bir kadin herzaman yalnizlik hissedebilir gucsuzde kalabilir ama bir anne aglarken göz yaslarini silen bir evladi oldugu muddetce asla yalniz ve gucsuz degildir benim melegim iyiki var iyiki dogdu hayatim boyunca pisman olmayacagim tek sey aman cok duygulandim valla neyse oyle iste biraz daha yazarsam aglicam![]()
Bizde de deliksiz uyku yok fakat, saat başı uyanmıyordu en azındanbizde genelde deliksiz uyku yoktur ama bir kaç gündür ağlamaklı ve daa sık uyanır oldu üstteki dişlerden diye düşünüyorum ve bugün bitsin eve gideyim diye dua ediyorum
Gecmis olsun canim her dis mahvediyor onlariBizim 5-6 alttan geldi 7 üstten diye beklerken Altan azı dişimiz çıkmış haberim yok :/ dün gece Ateşli be çok hıysuzdu sebebi azı dişiymiş yavrumun.
valla ben artık saat başı uyanmalarada razıyım en azından emip uyuyo hemn ama şu sıra ağlıyo mızırdanıyor yatakta geziyo ve uyudu uyandı daldı tekrar uysa derken ne olduğunu anlamadan sabah oluyoBizde de deliksiz uyku yok fakat, saat başı uyanmıyordu en azından![]()
haha bizimki de öyle, bir bakıyorum sağa dönüyor, sola dönüyor, bir de bakıyorum hoop yatağında oturmuş, gözler kapalı:))valla ben artık saat başı uyanmalarada razıyım en azından emip uyuyo hemn ama şu sıra ağlıyo mızırdanıyor yatakta geziyo ve uyudu uyandı daldı tekrar uysa derken ne olduğunu anlamadan sabah oluyo
kısaca uykumu aldığım tek gün bile yok