2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gökçenin yüzü poposu karnı parmaklarında bile su çiçeği çıktı. Akşam götürdük ilaç ve jel verdiler. Sabah kalktığımızda dahada çoğalmıştı. Biraz keyifsiz ama ateşimiz yok çok şükür.
Dün hastane dönüşü kv lerde tartıştık. Eşim ağzını açıpta napıyosunuz siz demedi.
Eve geldik onunlada tartıştık. Hiç bu kadar çirkinleşmemiştik.
Yastıpını battaniyesini istedi ayrı odada yattı. Hoş o yatmasa ben çocuğu alıp ayrı odaya gidecektim. Ayrı yatmaya da karşıyım ama hakikaten hiç bu kadar çirkinleşmemiştik.
Bu işin bu noktaya gelmesinin tek suçlusu o. Bir kez olsun korumadı beni. O korumayınca ben korudum. Kimsem yoktu burda aile oluruz dedim olamadık. Koca bi uçurum açtı ortaya.
Şimdi noluruz bilmiyorum. Kafam kazan gibi. Kuzum için üzülüyorum nasıl bi şeyin içine soktum onu. Yüzüne baktıkça ağlayasım geliyo.
Off

K Keskek Doğum günü kutlu olsun prensesin, nice mutlu yıllara

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim Canım geçmiş olsun, ne yazık ki bebisler büyüdükçe daha sık hastalanmaya başladılar. Inşallah çabuk toparlanır Gökçe

@yaz yagmuru canım geçmiş olsun. Dişlerimiz aslında ihmal etmememiz gereken en önemli varliklarimiz. Ama ben emzirdigimiz için müdahale edilmez diye düşünüyordum. Benim dişler de çok vahim haldeler. Sen gitmekle iyi yapmışsın canım. O zaman emzirirken gidebiliyoruz öyle mi

@Akaibu Gökçe ye geçmiş olsun. Çocuk işte tek tek yaşayacağız bu tür hastalıklar , cabucak geçip gitsin . Gece de tatsizlik olmuş baya:( Inşallah esin hatasını anlar canım.

Gökçenin yüzü poposu karnı parmaklarında bile su çiçeği çıktı. Akşam götürdük ilaç ve jel verdiler. Sabah kalktığımızda dahada çoğalmıştı. Biraz keyifsiz ama ateşimiz yok çok şükür.
Dün hastane dönüşü kv lerde tartıştık. Eşim ağzını açıpta napıyosunuz siz demedi.
Yastıpını battaniyesini istedi ayrı odada yattı. Hoş o yatmasa ben çocuğu alıp ayrı odaya gidecektim. Ayrı yatmaya da karşıyım ama hakikaten hiç bu kadar çirkinleşmemiştik.
Bu işin bu noktaya gelmesinin tek suçlusu o. Bir kez olsun korumadı beni. O korumayınca ben korudum. Kimsem yoktu burda aile oluruz dedim olamadık. Koca bi uçurum açtı ortaya.
Şimdi noluruz bilmiyorum. Kafam kazan gibi. Kuzum için üzülüyorum nasıl bi şeyin içine soktum onu. Yüzüne baktıkça ağlayasım geliyo.
Off
aşıdan sonra hafif bi şekilde atlatılıyomuş inşallah hemencik iileşir eşinlede kötü olmuş inşallah hatasını çabuk anlar gönlünü alır sende biraz sakinleşmeye çalışsan şimdi zordur tabide ne bilim en kötüsünü düşünmesen hemen her evlilikte büyük küçük olur böyle olaylar mühim olan telafi edebilmek

Ve bizde geçen sene bugün saat 15.10 da dünyaya geldik.. Tarifsiz bi duyguymuş annelik..
Eki Görüntüle 1558668 Seni çoook seviyorum aren..
İyi ki doğmuş Aren.. sağlıkla huzurla ve mutlulukla bir ömrü olsun inşallah..

@Akaibu canım geçmiş olsun... inşallah eşinle her şey yoluna girer canım..

Oncelikle gunaydin kizlar: )
yazyagmuru yazyagmuru nasil canim gectimi agrin
A Apriori atesi dustumu canim
@Akaibu erkekler bebeklerimizden daha bebek 2 yas bebeklerin inadi gibi hep haklilardir bence sakinligini koru gokceye bunu hissettirme ama esinde hatasini anlasin

Canim bende emziriyorum cuma günü kanal tedavisine gidicem hatta hamilryken dolhularim düşmüştü doktorda hatta hamileyken düşmüş 1 yasinda bebegin neden bu kadar bekledin diye

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim Canım geçmiş olsun, ne yazık ki bebisler büyüdükçe daha sık hastalanmaya başladılar. Inşallah çabuk toparlanır Gökçe

@yaz yagmuru canım geçmiş olsun. Dişlerimiz aslında ihmal etmememiz gereken en önemli varliklarimiz. Ama ben emzirdigimiz için müdahale edilmez diye düşünüyordum. Benim dişler de çok vahim haldeler. Sen gitmekle iyi yapmışsın canım. O zaman emzirirken gidebiliyoruz öyle mi

@Akaibu Gökçe ye geçmiş olsun. Çocuk işte tek tek yaşayacağız bu tür hastalıklar , cabucak geçip gitsin . Gece de tatsizlik olmuş baya:KK43: Inşallah esin hatasını anlar canım.

@Akaibu geçmiş olsun, olur eşler arasında böyle tartışmalar, özelllikle bebek sonrası sinirler biraz daha fazla geriliyor sanırım...

iyi ki doğmuş Aren kocaman maşallah

@Akaibu son durum nedir döküntüler söndü mü
@yaz yagmuru @oslew inşallah daa iisinizdir
@apriori11 isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim bebişler iidir inşallah

bizim gece çok zor geçti burnu baya tıkandı ememedi uyuyamadı sabah çıkarken peditus verdim ateş 37 ama sanki yükselecek gibi geliyor ince giydir dedim anneme birazdan arıcam bakalım son durum ne
sagol canim daha iyiyim simdi sabaha karsi Ecenin aglamasi ve agriyla uyandim minoset ictim iyi simdi Mira yada gecmis olsun insallah iyilesir hemen

Off
canim gecmis olsun uzme kendini olabiliyor boyle cocuk hastaliklari benim oglanlar bayramda pes pese su cicegi cikardilar insallah Gokce de cabuk iyilesir ben de ailesi ile ilgili sorunlarda esimin mudahale etmesini isterim cunku benim kendi tarafimdan esime birsey soylendiginde ben hemen mudahale edip sustururum cunku soyleyen benim ailem ama ayni seyi esim cogu zaman yapmaz mudahale etmez birkac kez mudahale etti simdiye kadar uzme kendini insallah esin hatasini fark eder

@yaz yagmuru canım geçmiş olsun. Dişlerimiz aslında ihmal etmememiz gereken en önemli varliklarimiz. Ama ben emzirdigimiz için müdahale edilmez diye düşünüyordum. Benim dişler de çok vahim haldeler. Sen gitmekle iyi yapmışsın canım. O zaman emzirirken gidebiliyoruz öyle zam
@Akaibu Gökçe ye geçmiş olsun. Çocuk işte tek tek yaşayacağız bu tür hastalıklar , cabucak geçip gitsin . Gece de tatsizlik olmuş baya:KK43: Inşallah esin hatasını anlar canım.
Canim kesinlikle ihmal etmemeli disci bana neden bekledin simdoye kadar dedi dolgi yaptigi dise ay sonunda kaplama yapcak kirilmasin diye bir daha hitvem
15. Aydan sonra biberonu birakup kamis yada barsak kullanmak gerekiyormus agiz gelisimi icin.
Canim saglik ocagindaki hemsire bana bardaktan su icebiliyor mu diye sirdu ben bazen cay batdagiyla veriyorum zaten bir de esimin yigeninin cocugunun sulugu var wee nin pipetli gecen bize geldiler Ece cok heveslendi ona yikadik sulugu icine su doldirup verdim ceke ceke icti sasirdik hatta ben de ondan almayi dusuniyorum
Oncelikle gunaydin kizlar: )
yazyagmuru yazyagmuru nasil canim gectimi agrin
A Apriori atesi dustumu canim
@Akaibu erkekler bebeklerimizden daha bebek 2 yas bebeklerin inadi gibi hep haklilardir bence sakinligini koru gokceye bunu hissettirme ama esinde hatasini anlasin
sagol canim daha iyiyim simdi

Dün doktorumuz izinliydi şimdi çıktık hastaneden. Çok şükür bütün tesleri çok iyiymiş. Kan değerleri idrar idrar kültürü akciger karaciger herşeyine baktırmış. Hiç kan ilacı kullanmamıştım ona rağmen oda çok iyi çıkmış. Yedirdiklerinden kaynaklı dedi. Gündü 2 tatlı kaşık pekmez mutlaka dedi. Süt ve yoğurt dengeli biçimde günde 2 su bardağı kadar dedi. Ben arada bebekler için prinçunu kullanıyordum artık normal kullanabilirsin dedi pasta falan yapıyoruz ya ondan. Sütüde hiç sulandırma gerek yok dedi. Menenjit aşısına gerek yok dedi. Ben istiyorum diyince 1.5yaşında o zaman dedi. Fasülye nohut ver dedi. Ve tüketmesi gereken et miktarı günlük 50 grmış.

@Akaibu erkekler bazen çocuk gibi oluyorlar gerçekten. Tartışma sebebiniz ne bilmiyorum ama ne olursa olsn eşin senin yanında olmalıydı fakat erkekler bizler gibi duygularını kelimelerini rahatca ifade edemiyorlar. Şuan eminim oda çok huzursuzdur. Umarım akşama sorununuzu halleder barışırsınız.

Dün doktorumuz izinliydi şimdi çıktık hastaneden. Çok şükür bütün tesleri çok iyiymiş. Kan değerleri idrar idrar kültürü akciger karaciger herşeyine baktırmış. Hiç kan ilacı kullanmamıştım ona rağmen oda çok iyi çıkmış. Yedirdiklerinden kaynaklı dedi. Gündü 2 tatlı kaşık pekmez mutlaka dedi. Süt ve yoğurt dengeli biçimde günde 2 su bardağı kadar dedi. Ben arada bebekler için prinçunu kullanıyordum artık normal kullanabilirsin dedi pasta falan yapıyoruz ya ondan. Sütüde hiç sulandırma gerek yok dedi. Menenjit aşısına gerek yok dedi. Ben istiyorum diyince 1.5yaşında o zaman dedi. Fasülye nohut ver dedi. Ve tüketmesi gereken et miktarı günlük 50 grmış.
Canim senin verdigin günlük ogün nasil

15. Aydan sonra biberonu birakup kamis yada barsak kullanmak gerekiyormus agiz gelisimi icin.

Gece napcz pekio_O

@Akaibu gecms olsun canm.biz de cok tartisirdk emre yeni dogdugunda.dedgn gbi bazen taniyamiyodm esimi.yorgunnluk stres derken sinirmizi birbirimizden cikariyorz.bi de disardan mudahale olduu katlanamiyo insan kv gibi.umarm duzelrsnz.skma canini bebisine hissettirmemeye calis:KK19:

sagol canim daha iyiyim simdi sabaha karsi Ecenin aglamasi ve agriyla uyandim minoset ictim iyi simdi Mira yada gecmis olsun insallah iyilesir hemen

canim gecmis olsun uzme kendini olabiliyor boyle cocuk hastaliklari benim oglanlar bayramda pes pese su cicegi cikardilar insallah Gokce de cabuk iyilesir ben de ailesi ile ilgili sorunlarda esimin mudahale etmesini isterim cunku benim kendi tarafimdan esime birsey soylendiginde ben hemen mudahale edip sustururum cunku soyleyen benim ailem ama ayni seyi esim cogu zaman yapmaz mudahale etmez birkac kez mudahale etti simdiye kadar uzme kendini insallah esin hatasini fark eder

Canim kesinlikle ihmal etmemeli disci bana neden bekledin simdoye kadar dedi dolgi yaptigi dise ay sonunda kaplama yapcak kirilmasin diye bir daha hitvem

Canim saglik ocagindaki hemsire bana bardaktan su icebiliyor mu diye sirdu ben bazen cay batdagiyla veriyorum zaten bir de esimin yigeninin cocugunun sulugu var wee nin pipetli gecen bize geldiler Ece cok heveslendi ona yikadik sulugu icine su doldirup verdim ceke ceke icti sasirdik hatta ben de ondan almayi dusuniyorum
sagol canim daha iyiyim simdi
sağol canım inşallah basit bişidir tekrar öyle uzun hastalanır ateşlenir diye çok tedirginim gerçi annem biraz daa ii gibi dedi bakalım
bi de acaba bende pipet denesem mi normal bardaktan su vereyim dedim bi kaç kez çok döküldü bıraktım

hadi gözünüz aydın canım çok sevindim sonuçlarınıza

Biraz once emrenin altini actm pisik olmustu biraz.kahvaltsini hazrlayincaya kadar 15 20 dk acik kalmstr anca.odaya bi geldm adam isemis s.cmis haliya.hali da shaggy:KK43:ustne basmis bi de.:KK61:hemen banyoya soktum etrafi da temzledim hazirda beklyomus sipa:KK43:
ay gülsem mi yoksa seninle ağlasam mı bilemedim geçmiş olsun ne diyim

Doğumgününüz kutlu olsun maşallah betüşe..

K Keskek ve @AreN5 dogum gununuz kutlu olsun

Trşekkü ederiz teyzeler

Dün gece betüle mama verdim yatarken biraz içmişti gece mızırdadı emziğini verdim uyumuşuz 6.30 gibi uyandık 100 cc süt verdim onu içti mamayı bırakmayı düşünüyorum bakalım yapabilirsek

cok sevindim canim masallah Aren e

Biraz once emrenin altini actm pisik olmustu biraz.kahvaltsini hazrlayincaya kadar 15 20 dk acik kalmstr anca.odaya bi geldm adam isemis s.cmis haliya.hali da shaggy:KK43:ustne basmis bi de.:KK61:hemen banyoya soktum etrafi da temzledim hazirda beklyomus sipa:KK43:
kotu olmus canim neyse saglik olsun Ece de dun qksam bezini baglatmadi kalkti balkon kapusinin oraya gitti bir de baktim cisini yapmis oturmus ellerini surup oynuyor hemen banyoya goturup yikadim

sağol canım inşallah basit bişidir tekrar öyle uzun hastalanır ateşlenir diye çok tedirginim gerçi annem biraz daa ii gibi dedi bakalım
bi de acaba bende pipet denesem mi normal bardaktan su vereyim dedim bi kaç kez çok döküldü bıraktım

hadi gözünüz aydın canım çok sevindim sonuçlarınıza

ay gülsem mi yoksa seninle ağlasam mı bilemedim geçmiş olsun ne diyim
canim pipeti bardagin icinde verirsen belki cikartip oynamak ister icmez ama pipetli suluklar bayagi guzel ben de alip en azindan disarida onu kullanmak istiyorum

Back
X