2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
cok sevindim canim masallah Aren e

kotu olmus canim neyse saglik olsun Ece de dun qksam bezini baglatmadi kalkti balkon kapusinin oraya gitti bir de baktim cisini yapmis oturmus ellerini surup oynuyor hemen banyoya goturup yikadim

canim pipeti bardagin icinde verirsen belki cikartip oynamak ister icmez ama pipetli suluklar bayagi guzel ben de alip en azindan disarida onu kullanmak istiyorum
doğru söylüyosun canım şekilde çıkarır oynar bende alıp bi deneyeyim bakalım belki içebilir en kötü almış olurum ilerde bi şekilde içer heralde

sağol canım inşallah basit bişidir tekrar öyle uzun hastalanır ateşlenir diye çok tedirginim gerçi annem biraz daa ii gibi dedi bakalım
bi de acaba bende pipet denesem mi normal bardaktan su vereyim dedim bi kaç kez çok döküldü bıraktım

hadi gözünüz aydın canım çok sevindim sonuçlarınıza

ay gülsem mi yoksa seninle ağlasam mı bilemedim geçmiş olsun ne diyim

Aynen ben de bilemedim:))bardagi emre de ilk zamanlar cok dokuyodu canm ama smdi gayet guzel iciyo

cok sevindim canim masallah Aren e

kotu olmus canim neyse saglik olsun Ece de dun qksam bezini baglatmadi kalkti balkon kapusinin oraya gitti bir de baktim cisini yapmis oturmus ellerini surup oynuyor hemen banyoya goturup yikadim

canim pipeti bardagin icinde verirsen belki cikartip oynamak ister icmez ama pipetli suluklar bayagi guzel ben de alip en azindan disarida onu kullanmak istiyorum

Ben de dusa gircem smdi icime isledi koku:(
su bardaklardan alym ben de suluk ve su bardagindan iciyo zaten emre hatta bardagi daha cok seviyo

doğru söylüyosun canım şekilde çıkarır oynar bende alıp bi deneyeyim bakalım belki içebilir en kötü almış olurum ilerde bi şekilde içer heralde
Birde pipet kullanmanin dil gelisimine faydasi var benim oglum ana okuluna giderken okula dil gelisimci ogretmen gelmisti cocuklarin konusmalarini gozlemledi benim oglum birkac harfi cikaramiyordu baska cocullarda vardi boyle o zaman pipet kullanin demisti faydasi oluyormus bizde kullandik

Biz donduk evimize cok sukur sorun yasamadik tatilde. Evi temizledm dun butun gun toz icnde olmus heryer. Dun geceden beri hira beni emmek istemiyo itiyo anlamis degilim kucagima aliyorm agliyo istemiyo gogsumu gorunce itiyo beni birakti sanirm sagdim azonce 100cc ckti. Sutte var ama istemiyo. Sagdigmi icti ama . Bide marketten devam sutu aldm aptamilin birtane denemek icn ama nasl vercegmi blmiyorm.

sagol canim daha iyiyim simdi sabaha karsi Ecenin aglamasi ve agriyla uyandim minoset ictim iyi simdi Mira yada gecmis olsun insallah iyilesir hemen

canim gecmis olsun uzme kendini olabiliyor boyle cocuk hastaliklari benim oglanlar bayramda pes pese su cicegi cikardilar insallah Gokce de cabuk iyilesir ben de ailesi ile ilgili sorunlarda esimin mudahale etmesini isterim cunku benim kendi tarafimdan esime birsey soylendiginde ben hemen mudahale edip sustururum cunku soyleyen benim ailem ama ayni seyi esim cogu zaman yapmaz mudahale etmez birkac kez mudahale etti simdiye kadar uzme kendini insallah esin hatasini fark eder

Canim kesinlikle ihmal etmemeli disci bana neden bekledin simdoye kadar dedi dolgi yaptigi dise ay sonunda kaplama yapcak kirilmasin diye bir daha hitvem

Canim saglik ocagindaki hemsire bana bardaktan su icebiliyor mu diye sirdu ben bazen cay batdagiyla veriyorum zaten bir de esimin yigeninin cocugunun sulugu var wee nin pipetli gecen bize geldiler Ece cok heveslendi ona yikadik sulugu icine su doldirup verdim ceke ceke icti sasirdik hatta ben de ondan almayi dusuniyorum
sagol canim daha iyiyim simdi
Cok iyimis canim bende eve giderken alayim.

Canim senin verdigin günlük ogün nasil
Sabah uyanınca 1 yumurta sarısı 20 gr labne 1 tatlı kaşığı tereyağ veriyorum. Pekmez reçel tahin falan deniyorum arada pek sevmiyor. 1-2 saat sonra 150cc devam sütüyle yulaflı veriyorum. Öğle uykusuna yatıyor sonra kalkınca herşeyden yediyorum artık. Mesela bugün yeşil mercimekli erişte yaptım kıymalı soğanlı. Dün sulu köfte yapmıştım. (Her yemegin yanında 1 tabak yoğurt veriyorum mutlaka) İkindi gibi bi tabak meyve hazırlıyorum. Çilek muz elma kayısı falan karıştırıp blendır yapıyorum. Sonra akşam yemegi yediyorum. Bazen gündüz verdigimi veriyorum bazen prinçunu yapıyorum ama genelde yemek yediriyorum. Gece yatmadan da 150cc devam sütüyle 7tahıllı veriyorum. Gece hiç beslenmiyoruz kalktığı zamanlarda da su içip yatıyor.

Birde pipet kullanmanin dil gelisimine faydasi var benim oglum ana okuluna giderken okula dil gelisimci ogretmen gelmisti cocuklarin konusmalarini gozlemledi benim oglum birkac harfi cikaramiyordu baska cocullarda vardi boyle o zaman pipet kullanin demisti faydasi oluyormus bizde kullandik
yya ne kadar ii oldu bunu söylediğin baya önemliymiş zaten pütürlüde yeterince geç kaldım bari bunu kaçırmıyayım

Biz donduk evimize cok sukur sorun yasamadik tatilde. Evi temizledm dun butun gun toz icnde olmus heryer. Dun geceden beri hira beni emmek istemiyo itiyo anlamis degilim kucagima aliyorm agliyo istemiyo gogsumu gorunce itiyo beni birakti sanirm sagdim azonce 100cc ckti. Sutte var ama istemiyo. Sagdigmi icti ama . Bide marketten devam sutu aldm aptamilin birtane denemek icn ama nasl vercegmi blmiyorm.
belki geçici bişidir canım neyseki sağınca içmiş devam sütleri ile ilgili hiçbi fikrim yok

Kızlar tarhanam bitti satın alabilecegim güvenli bi yer varmı? E bebekte var ama bilemedim alsam mı. Bide dr sordum sütü hangi marka vereyim diye farketmez dedi siz hangi marka veriyorsunuz?

Kızlar tarhanam bitti satın alabilecegim güvenli bi yer varmı? E bebekte var ama bilemedim alsam mı. Bide dr sordum sütü hangi marka vereyim diye farketmez dedi siz hangi marka veriyorsunuz?
canım makarnalütfen tavsiye ederim ben ig de bak istersen tugba hanım yapım aşamalarını bile koyuyo ben unlarıda ordan alıyorum

Ay sağol cnm ya peki instg.nasıl bulucam ? Çözemedim hala da. Bide özel msj yazabiliyormuyuz orda adres bilgilerimi vermek için?
canım aşağıdaki mercek işaretine basıp yukarıdan ismi yazıyosun ama igden sipariş almıyor olabilir ben igden inceleyip internet sitesi üzerinden üye oldum oradan veriyorum siparişlerimi

@minnakkartal canım geçmiş olsun ya, Kerem alp in de burnu akıyor doğum günü gecesinden beri. Galiba mira da o günden kaptı. Bebekler de bizim kadar yoruldular ondan da olmuş olabilir. Bizim burnu aktı halsiz gibiydi ama ateşi olmadı. Şimdi de geçti sayılır. Inşallah sizin de ateş olmadan geçer canım.

@minnakkartal canım geçmiş olsun ya, Kerem alp in de burnu akıyor doğum günü gecesinden beri. Galiba mira da o günden kaptı. Bebekler de bizim kadar yoruldular ondan da olmuş olabilir. Bizim burnu aktı halsiz gibiydi ama ateşi olmadı. Şimdi de geçti sayılır. Inşallah sizin de ateş olmadan geçer canım.
teşekkürler canım size de geçmiş olsun çok şükür ateş yok dediğin gibi en az bizim kadar yoruluyorlar kucaktan kucağa fotoğraf çekimi fln inşallah böylece atlatmış oluruz

Su çiçeği iyice yayıldı kafasında sabah 3 tane saymıştım. Şimdi baktım 7 tane olmuş. Yüzünü hiç söylemiyorum bile. Poposunda tam makat kısmında bir sürü var. Boynu göbüşü sırtı ne kötü bişeymiş:( kaşımak istiyo. iz kalırsa diye tetikte bekliyorum oyalamaya çalışıyorum.
Bi yandanda dua ediyorum bana bulaşırsa mahfoluruz heralde. Geç yaşta geçirince çok ağır oluyomuş. Doktor geçtiyse geçmiştir bile aşı fayda etmez dedi. Umarım geçmez.
Boynundaki alerjide yarın bi hafta olacak hala geçmedi. Su çiçeğini gösterirken. Onuda göstermiştimbi kaç gün daha geçmezse çocuk cildiyesine götürün dedi. Ama başka ne olabilir bilemiyorum ki. Saçıda değmiyo oraya kıyafette az giydiriyorum zaten.
Eşim olacak koca bebekte ramazan alışverişini yapacakmış geç gelmeye bahane buldu.ne konuşmak ne de varlığını evde görmek istemiyorum zaten. İnsan gibi konuşulmuyo çünkü kendisiyle.

Biraz once emrenin altini actm pisik olmustu biraz.kahvaltsini hazrlayincaya kadar 15 20 dk acik kalmstr anca.odaya bi geldm adam isemis s.cmis haliya.hali da shaggy:KK43:ustne basmis bi de.:KK61:hemen banyoya soktum etrafi da temzledim hazirda beklyomus sipa:KK43:
canım resmen bu halimle güldüm. Kusuruma bakma. Ama sende kaşınmışsın:) çocuk altı açık hemde yalnız bırakılır mı :)

Su çiçeği iyice yayıldı kafasında sabah 3 tane saymıştım. Şimdi baktım 7 tane olmuş. Yüzünü hiç söylemiyorum bile. Poposunda tam makat kısmında bir sürü var. Boynu göbüşü sırtı ne kötü bişeymiş:KK43: kaşımak istiyo. iz kalırsa diye tetikte bekliyorum oyalamaya çalışıyorum.
Bi yandanda dua ediyorum bana bulaşırsa mahfoluruz heralde. Geç yaşta geçirince çok ağır oluyomuş. Doktor geçtiyse geçmiştir bile aşı fayda etmez dedi. Umarım geçmez.
Boynundaki alerjide yarın bi hafta olacak hala geçmedi. Su çiçeğini gösterirken. Onuda göstermiştimbi kaç gün daha geçmezse çocuk cildiyesine götürün dedi. Ama başka ne olabilir bilemiyorum ki. Saçıda değmiyo oraya kıyafette az giydiriyorum zaten.
Eşim olacak koca bebekte ramazan alışverişini yapacakmış geç gelmeye bahane buldu.ne konuşmak ne de varlığını evde görmek istemiyorum zaten. İnsan gibi konuşulmuyo çünkü kendisiyle.

Benim oglum da 9 aylık gecirdi su cicegi. Kasintiyı azaltmak için surup var. Banyosunda kullanmak için jel var. Enfeksiyon kapmamadı için. Banyodan sonra yine enfeksiyon onemek için krem var. Suciçeği kuruduktan sonra iyileşme surecinde hızlandırmak için ayrı bir krem var. Hiç problemsiz bitti. cok ates falan yapmadı. Cok hafif , 38 i gecmedi. su çiçeğinden sonra grip olma ihtimali yuksek bagışıklıgı dustugu için

Minikkartalın dediği makarna lütfenden makarna falan aldım gökçeye. Çok güzel ürünleri var bencede ordan alabilirsin canım.
Arenin sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim

Benim oglum da 9 aylık gecirdi su cicegi. Kasintiyı azaltmak için surup var. Banyosunda kullanmak için jel var. Enfeksiyon kapmamadı için. Banyodan sonra yine enfeksiyon onemek için krem var. Suciçeği kuruduktan sonra iyileşme surecinde hızlandırmak için ayrı bir krem var. Hiç problemsiz bitti. cok ates falan yapmadı. Cok hafif , 38 i gecmedi. su çiçeğinden sonra grip olma ihtimali yuksek bagışıklıgı dustugu için
Hemde aşı vurulmadan atlatmış. Geçmiş olsun. Şurupla bi jel verdiler ama bahsettiğiniz kremi falanda alsam mı gidip.
Doktor aşıdan hemen sonra çıkardığı için hafif atlatır muhtemelen dedi ondan mı vermedi acaba. Ateş falanda yapmadı hiç

Back
X