2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hemde aşı vurulmadan atlatmış. Geçmiş olsun. Şurupla bi jel verdiler ama bahsettiğiniz kremi falanda alsam mı gidip.
Doktor aşıdan hemen sonra çıkardığı için hafif atlatır muhtemelen dedi ondan mı vermedi acaba. Ateş falanda yapmadı hiç
Hafif bu muymuş o_O

Biz donduk evimize cok sukur sorun yasamadik tatilde. Evi temizledm dun butun gun toz icnde olmus heryer. Dun geceden beri hira beni emmek istemiyo itiyo anlamis degilim kucagima aliyorm agliyo istemiyo gogsumu gorunce itiyo beni birakti sanirm sagdim azonce 100cc ckti. Sutte var ama istemiyo. Sagdigmi icti ama . Bide marketten devam sutu aldm aptamilin birtane denemek icn ama nasl vercegmi blmiyorm.
Sanirim emmeyi birakacak canim neyse ki bir yasina kadar emdi devam sutuyle devam edersin

yya ne kadar ii oldu bunu söylediğin baya önemliymiş zaten pütürlüde yeterince geç kaldım bari bunu kaçırmıyayım

belki geçici bişidir canım neyseki sağınca içmiş devam sütleri ile ilgili hiçbi fikrim yok
stanki yazmis canim 15 aydan itibaren diye gec kalmazsin Ece de pipetli suluga heveslenince ben de alayim diye dusundum bir de denedik ceke ceke icti

Su çiçeği iyice yayıldı kafasında sabah 3 tane saymıştım. Şimdi baktım 7 tane olmuş. Yüzünü hiç söylemiyorum bile. Poposunda tam makat kısmında bir sürü var. Boynu göbüşü sırtı ne kötü bişeymiş:KK43: kaşımak istiyo. iz kalırsa diye tetikte bekliyorum oyalamaya çalışıyorum.
Bi yandanda dua ediyorum bana bulaşırsa mahfoluruz heralde. Geç yaşta geçirince çok ağır oluyomuş. Doktor geçtiyse geçmiştir bile aşı fayda etmez dedi. Umarım geçmez.
Boynundaki alerjide yarın bi hafta olacak hala geçmedi. Su çiçeğini gösterirken. Onuda göstermiştimbi kaç gün daha geçmezse çocuk cildiyesine götürün dedi. Ama başka ne olabilir bilemiyorum ki. Saçıda değmiyo oraya kıyafette az giydiriyorum zaten.
Eşim olacak koca bebekte ramazan alışverişini yapacakmış geç gelmeye bahane buldu.ne konuşmak ne de varlığını evde görmek istemiyorum zaten. İnsan gibi konuşulmuyo çünkü kendisiyle.
canım inşallah sana geçmeden hafifçe atlatırsınız eşininde geç gelmesi ii bişi biraz soğusun olay baktın ılımlı geliyor sende azıcık alttan alsan evet yine dişi kuş olayı ama yuvayı yapanda ayakta tutanda bizleriz

Kızlar Merhaba 1 yaşındaki bebekler inizin baş çevresi kaç cm öğrenebilir miyim
benim kızımın yanılmıyosam 10 aylıkken 44 cmdi bir yaş kontrolüne daha gitmedik

Kizlar emzirip de oruc tutmayi dusunen var mi ben tutmak istiyorum ama dayanabilirmiyim diye dusunuyorum bir de sutumu etkiler diye korkuyorum

Kizlar emzirip de oruc tutmayi dusunen var mi ben tutmak istiyorum ama dayanabilirmiyim diye dusunuyorum bir de sutumu etkiler diye korkuyorum
ben tutmıycam canım aslında isterdim ama nerdeyse bütün gece emziriyorum o halde işe geliyorum ve sütümü sağıyorum sağa sağa bu aya kadar getirdim aç veya susuz kalarak bişi olur diye aklım çıkıyo mira zaten yemekde yemiyo yani bu ramazanı da ne yazık ki pas geçicem artık kışın geçen senekiyle birlikte tutabilirim inşallah

canım inşallah sana geçmeden hafifçe atlatırsınız eşininde geç gelmesi ii bişi biraz soğusun olay baktın ılımlı geliyor sende azıcık alttan alsan evet yine dişi kuş olayı ama yuvayı yapanda ayakta tutanda bizleriz

benim kızımın yanılmıyosam 10 aylıkken 44 cmdi bir yaş kontrolüne daha gitmedik
inşallah :(

ben tutmayı düşünüyorum. Zaten geçen sene hamilelik ondan önceki sene hastalanmıştım sabah akşam iğnelerim vardı tutamadım. Ondan önceki senede tutamadım yine hastalanmıştım. Şimdiden kafadan 90 gün borcum var:(
Bi kaç gün denicem eğer sütümde bi sorun olmazsa tutmayı düşünüyorum inşallah.
İlk gün tutarsan tutmak zorundasın diyolar ama açıkcası konu emzirme olunca günahı olacağını sanmıyorum. Sonradan ödicem inşallah

ben tutmıycam canım aslında isterdim ama nerdeyse bütün gece emziriyorum o halde işe geliyorum ve sütümü sağıyorum sağa sağa bu aya kadar getirdim aç veya susuz kalarak bişi olur diye aklım çıkıyo mira zaten yemekde yemiyo yani bu ramazanı da ne yazık ki pas geçicem artık kışın geçen senekiyle birlikte tutabilirim inşallah
Haklisin canim hem emziriyorsun hem calisoyorsun kolay degil benim de normalde goguslerim dolu olmuyor ama idare ediyor gunduz cok su iciyorum yani tutarsam gunduz icemeyecegim su iftardan sonra yiyip icmem yeterli gelir mi bilmiyorum bir de ben orucken tansiyonum hep dusuk oluyor kafam kalkmiyor hic Ecenin pesinden nadil kosarim onu dusunuyorum tutmayinca da icim icimi yiyiyor ama tutamazsam dedigin gibi emmeyi biraktiginda kaza yaparim insallah

Haklisin canim hem emziriyorsun hem calisoyorsun kolay degil benim de normalde goguslerim dolu olmuyor ama idare ediyor gunduz cok su iciyorum yani tutarsam gunduz icemeyecegim su iftardan sonra yiyip icmem yeterli gelir mi bilmiyorum bir de ben orucken tansiyonum hep dusuk oluyor kafam kalkmiyor hic Ecenin pesinden nadil kosarim onu dusunuyorum tutmayinca da icim icimi yiyiyor ama tutamazsam dedigin gibi emmeyi biraktiginda kaza yaparim insallah
ben tutucam insallah birsey plmazda cok zorlanacak olursam tutmicam ama denicrm tutmayi

inşallah :KK43:

ben tutmayı düşünüyorum. Zaten geçen sene hamilelik ondan önceki sene hastalanmıştım sabah akşam iğnelerim vardı tutamadım. Ondan önceki senede tutamadım yine hastalanmıştım. Şimdiden kafadan 90 gün borcum var:KK43:
Bi kaç gün denicem eğer sütümde bi sorun olmazsa tutmayı düşünüyorum inşallah.
İlk gün tutarsan tutmak zorundasın diyolar ama açıkcası konu emzirme olunca günahı olacağını sanmıyorum. Sonradan ödicem inşallah
Emzirince ben de gunahi olacagini sanmiyorum internetten de baktim kimisi guclu olur etkilemez tutar ama kimisi zayif olur tutamaz bebegi etkileyecek bir durum varsa tutmayin diyor ancak daha sonra tutmak gerekiyormus

Back
X