- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Sa
sağol canım. Şuan ateş yok ama hiç iştahı yok. Aile hekimine götürdüm ona ağzını açmadı sıpa. Doktor Boğazına bakamadı. 39 derece ateş dişten olmaz dedi. Bi antibiyotik yazdı Boğaz enfeksiyonu için ama şimdilik verme ateşini takip et gene yükselirse ver dedi. Boğazına bakamadım böyle ilaç yazmayıda sevmiyorum vs dedi. Bende gene Ateşi çıkarsa çocuk doktoruna götürücem artık.K Keskek Doğum günü kutlu olsun prensesin, nice mutlu yıllara
isimdeyimgucumdeyim Canım geçmiş olsun, ne yazık ki bebisler büyüdükçe daha sık hastalanmaya başladılar. Inşallah çabuk toparlanır Gökçe
@yaz yagmuru canım geçmiş olsun. Dişlerimiz aslında ihmal etmememiz gereken en önemli varliklarimiz. Ama ben emzirdigimiz için müdahale edilmez diye düşünüyordum. Benim dişler de çok vahim haldeler. Sen gitmekle iyi yapmışsın canım. O zaman emzirirken gidebiliyoruz öyle mi
@Akaibu Gökçe ye geçmiş olsun. Çocuk işte tek tek yaşayacağız bu tür hastalıklar , cabucak geçip gitsin . Gece de tatsizlik olmuş bayaInşallah esin hatasını anlar canım.