2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sa
K Keskek Doğum günü kutlu olsun prensesin, nice mutlu yıllara

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim Canım geçmiş olsun, ne yazık ki bebisler büyüdükçe daha sık hastalanmaya başladılar. Inşallah çabuk toparlanır Gökçe

@yaz yagmuru canım geçmiş olsun. Dişlerimiz aslında ihmal etmememiz gereken en önemli varliklarimiz. Ama ben emzirdigimiz için müdahale edilmez diye düşünüyordum. Benim dişler de çok vahim haldeler. Sen gitmekle iyi yapmışsın canım. O zaman emzirirken gidebiliyoruz öyle mi

@Akaibu Gökçe ye geçmiş olsun. Çocuk işte tek tek yaşayacağız bu tür hastalıklar , cabucak geçip gitsin . Gece de tatsizlik olmuş baya:KK43: Inşallah esin hatasını anlar canım.
sağol canım. Şuan ateş yok ama hiç iştahı yok. Aile hekimine götürdüm ona ağzını açmadı sıpa. Doktor Boğazına bakamadı. 39 derece ateş dişten olmaz dedi. Bi antibiyotik yazdı Boğaz enfeksiyonu için ama şimdilik verme ateşini takip et gene yükselirse ver dedi. Boğazına bakamadım böyle ilaç yazmayıda sevmiyorum vs dedi. Bende gene Ateşi çıkarsa çocuk doktoruna götürücem artık.

Eceyi artik banyo da yikiyorum legen var onu dus teknesinin icine koyuyorum Eceyi de legene oturtup yikiyorum biraz da legen de birakiyorum suyla oynuyor ayaklarini ellerini cirpiyor bayiliyor aglayarak cikiyor aksam cikartamadik sudan gel diyoruz babasiyla bicir bicir elleriyle bir suru birseyler saydirdi bize:))

Sa

sağol canım. Şuan ateş yok ama hiç iştahı yok. Aile hekimine götürdüm ona ağzını açmadı sıpa. Doktor Boğazına bakamadı. 39 derece ateş dişten olmaz dedi. Bi antibiyotik yazdı Boğaz enfeksiyonu için ama şimdilik verme ateşini takip et gene yükselirse ver dedi. Boğazına bakamadım böyle ilaç yazmayıda sevmiyorum vs dedi. Bende gene Ateşi çıkarsa çocuk doktoruna götürücem artık.
Geçmiş olsun canım ya. Bu ara bebişler yine hasta hep:(

Kızlar Gökçe'nin elleri buz gibi ama ateşi 38,1 :( uyuyor. Offff ne yapsam bilmiyorum. Keşke aile hekimi yerine doktorumuza gitseydik :(

Bugün bizim doğum günümuz yillarca hasretini çektiğim miis kokulumu kucagima aldim bir yilida sağlıkla atlattik rabbime binlerce kez şükürler olsun umudum herseyim o benim:))
Canım benim yudum yudum büyüdüler gözümüzün önünde rabbim sağlıkla mutlulukla uzun ömürler nasip etsin umut'a

Haklisin canim hem emziriyorsun hem calisoyorsun kolay degil benim de normalde goguslerim dolu olmuyor ama idare ediyor gunduz cok su iciyorum yani tutarsam gunduz icemeyecegim su iftardan sonra yiyip icmem yeterli gelir mi bilmiyorum bir de ben orucken tansiyonum hep dusuk oluyor kafam kalkmiyor hic Ecenin pesinden nadil kosarim onu dusunuyorum tutmayinca da icim icimi yiyiyor ama tutamazsam dedigin gibi emmeyi biraktiginda kaza yaparim insallah
seninde işin zor canım üç çocukla ama yinede deneyecek gücün varsa dene tabi olmadı beraber yaparız Kazayı burdan destek oluruz birbirimize :)

Bugün bizim doğum günümuz yillarca hasretini çektiğim miis kokulumu kucagima aldim bir yilida sağlıkla atlattik rabbime binlerce kez şükürler olsun umudum herseyim o benim:))
Doğum günü kutlu olsun umutun nice güzel yaşlara

Geçmiş olsun canım. Inşallah hastalanmaz.
Hastalandı gibi ateş şimdilik yok ama çok Mızmız keyifsiz halsiz bide ateş olunca miranında eli ayağı buz oluyodu ve ılık duş yapınca rahatlıyordu inşallh hemencik düşer Gökçe'nin ateşi
Arkadaşlar hepsini okuyamiyorum cok yogunum seminerlere katiliyorum toplanti falan derken offf.... A apriori11 @oslew @Akaibu @minnakkartal gecmis olsun yazyagmuru yazyagmuru sanada gecmus olsun dis icin @AreN5 ve K Keskek dogum gununuz kutlu olsun isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim suze de cok gecmis olsun. Gorusmek dilegiyle...
Teşekkürler canım sanada kolaylıklar olsun

Back
X