2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim surup ver banyo yaptir daha da yukselirse fitil ve surup 3 saatte bir donusumlu verebilirsin insallah yukselmez
39,5 oldu acile gittik. Boğazı kızarmış, iğne Yaptılar çok ağladı kuzum. Şimdi sakinleşti halıya yattı yastığa sarıldı sanırım uyucak ama bişey yemedi içmedi.

İğnenin etkisiyle sanırım uyudu bu şekilde kuzucum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    60 KB · Görüntüleme: 88
@kmltm ya bu çocuklar gülsek mi aglasak mi durumlarına sokup duruyorlar bizi:))) Allah kolaylik versin canım.

Amin canim hepimize:)bugun komsuya indim girmedgi delik kalmadi sipanin:))

Su çiçeği iyice yayıldı kafasında sabah 3 tane saymıştım. Şimdi baktım 7 tane olmuş. Yüzünü hiç söylemiyorum bile. Poposunda tam makat kısmında bir sürü var. Boynu göbüşü sırtı ne kötü bişeymiş:KK43: kaşımak istiyo. iz kalırsa diye tetikte bekliyorum oyalamaya çalışıyorum.
Bi yandanda dua ediyorum bana bulaşırsa mahfoluruz heralde. Geç yaşta geçirince çok ağır oluyomuş. Doktor geçtiyse geçmiştir bile aşı fayda etmez dedi. Umarım geçmez.
Boynundaki alerjide yarın bi hafta olacak hala geçmedi. Su çiçeğini gösterirken. Onuda göstermiştimbi kaç gün daha geçmezse çocuk cildiyesine götürün dedi. Ama başka ne olabilir bilemiyorum ki. Saçıda değmiyo oraya kıyafette az giydiriyorum zaten.
Eşim olacak koca bebekte ramazan alışverişini yapacakmış geç gelmeye bahane buldu.ne konuşmak ne de varlığını evde görmek istemiyorum zaten. İnsan gibi konuşulmuyo çünkü kendisiyle.

Gecms olsun canm.gecen sene yegenism de olmustu asidan once.ablalarindan bulasmisti agir gecirdi ama atlatti cok sukur.esini de alttan al bak mubarek aylardayiz ki yarn ramazan ayinin ilk gunu küs girmeyin bence.

canım resmen bu halimle güldüm. Kusuruma bakma. Ama sende kaşınmışsın:) çocuk altı açık hemde yalnız bırakılır mı :)

Ben de ilk kizdm ama sonra guldm halimize:))hadi isersin de s.cmak ne ya:)))

Kızlar Merhaba 1 yaşındaki bebekler inizin baş çevresi kaç cm öğrenebilir miyim

47.5 bizmki

Gökçede aynı :KK43: dün gece 39 oldu.

Gecmis olsun canm salgin var sanrm yine:(

Eceyi artik banyo da yikiyorum legen var onu dus teknesinin icine koyuyorum Eceyi de legene oturtup yikiyorum biraz da legen de birakiyorum suyla oynuyor ayaklarini ellerini cirpiyor bayiliyor aglayarak cikiyor aksam cikartamadik sudan gel diyoruz babasiyla bicir bicir elleriyle bir suru birseyler saydirdi bize:))

Emreyi de dusakabinde yikayaym dedm gecen gun duslugun sesinden ödü koptu.malum supurgeden blendrdan hala korkuyo:(kuvete devam:)

Kızlar Gökçe'nin elleri buz gibi ama ateşi 38,1 :KK43: uyuyor. Offff ne yapsam bilmiyorum. Keşke aile hekimi yerine doktorumuza gitseydik :KK43:

Benmki 27 haziranda dogacakti yengec olckti benm gibi ama duramadi sipa 28 mayista dogdu:)hem de kv ile ayni gun:KK62:

İğnenin etkisiyle sanırım uyudu bu şekilde kuzucum
kuzum benim ya nasılda uyumuş

Amin canim hepimize:)bugun komsuya indim girmedgi delik kalmadi sipanin:))

Gecms olsun canm.gecen sene yegenism de olmustu asidan once.ablalarindan bulasmisti agir gecirdi ama atlatti cok sukur.esini de alttan al bak mubarek aylardayiz ki yarn ramazan ayinin ilk gunu küs girmeyin bence.

Ben de ilk kizdm ama sonra guldm halimize:))hadi isersin de s.cmak ne ya:)))

47.5 bizmki

Gecmis olsun canm salgin var sanrm yine:KK43:

Emreyi de dusakabinde yikayaym dedm gecen gun duslugun sesinden ödü koptu.malum supurgeden blendrdan hala korkuyo:KK43:kuvete devam:)

Benmki 27 haziranda dogacakti yengec olckti benm gibi ama duramadi sipa 28 mayista dogdu:)hem de kv ile ayni gun:KK62:
senin oğlan sana doğarken yanlış yapmış :)) kv ile aynı gün doğmak nedir ya

Hayırlı akşamlar herkese sızı çok özledım baya gıremedım doğum gunu olanların doğum günleri kutlu olsun hasta bebişlere acil şifalar diliyorum ramazanımızda mubarek olsun hakkıyla yasamayı nasip etsın rabbım inşaallah ben inanılmaz zor günler yaşıyorum canlarım grıp sonrası oğluma bulaştırmıştım 6 antibıyotık iğne olmuştu o çok şükür iyileşti ama ben iyileşemedim tekrar antıbıyotık 3 kutu kullandım boğaz ağrım gecmedi profa gıttım 3 ayrı dr aşırı antıbıyotık ten mantar olmuş dedı ilaç kulllandım gecmedi yanıyo sanki boğazımda kesik varmış gibi sürekli dönüyo en son psıkolojık olduğunu söledı bayanlarda çok rastlanırmış yutkunamama bende psıkiyatra gıttım gecmişte yasadıkların sorunlar sıkıntılar e herkesın vardır sıkıntısı sorunca anlatıyosun 40 senin birikimi hatta ağlamaya başladım eskıler falan ama acım daha cok ilaç yazdı uyu uyu gözlerım açılmıyo acı devam edıyo sürekli ağrı kesıcı iğne vurduruyorum yıne gecmiyo baska kbb gittim faranjıt dedı ilaç verdı 3 gün oldu azda olsa hafıfledı ama tamamen gecmedı antıdepresan hayatımda ilk defa kullandım allah korusun böle bişey yok yaşayan ölü gibisin düşünün çocuklarımdan haberım olmadı ne yediler ne yaptılar sormadım bile yazarken bıle yanıyo gercek teshısmi onuda bilmiyorum yarında gecmese tekrar dr yolu görünüyor Birbirinize dua edelim herkese şifa dılıyorum

Gündüz iyi de akşam yükseliyor iki gündür. Acayip terliyor bir de deli gibi su içiyor işiyor ve terliyor. Çok geçmiş olsun gökçeye de diğer hasta anne ve bebeklere de. Ya @Akaibu çok üzüldüm ya ayrıca da korktum aşıdan mı olmuş. inşallah kolay atlatır kızın. @kmltm azaddan daha çılgın bebekler görmek beni güldürdü valla :))))

Hayırlı akşamlar herkese sızı çok özledım baya gıremedım doğum gunu olanların doğum günleri kutlu olsun hasta bebişlere acil şifalar diliyorum ramazanımızda mubarek olsun hakkıyla yasamayı nasip etsın rabbım inşaallah ben inanılmaz zor günler yaşıyorum canlarım grıp sonrası oğluma bulaştırmıştım 6 antibıyotık iğne olmuştu o çok şükür iyileşti ama ben iyileşemedim tekrar antıbıyotık 3 kutu kullandım boğaz ağrım gecmedi profa gıttım 3 ayrı dr aşırı antıbıyotık ten mantar olmuş dedı ilaç kulllandım gecmedi yanıyo sanki boğazımda kesik varmış gibi sürekli dönüyo en son psıkolojık olduğunu söledı bayanlarda çok rastlanırmış yutkunamama bende psıkiyatra gıttım gecmişte yasadıkların sorunlar sıkıntılar e herkesın vardır sıkıntısı sorunca anlatıyosun 40 senin birikimi hatta ağlamaya başladım eskıler falan ama acım daha cok ilaç yazdı uyu uyu gözlerım açılmıyo acı devam edıyo sürekli ağrı kesıcı iğne vurduruyorum yıne gecmiyo baska kbb gittim faranjıt dedı ilaç verdı 3 gün oldu azda olsa hafıfledı ama tamamen gecmedı antıdepresan hayatımda ilk defa kullandım allah korusun böle bişey yok yaşayan ölü gibisin düşünün çocuklarımdan haberım olmadı ne yediler ne yaptılar sormadım bile yazarken bıle yanıyo gercek teshısmi onuda bilmiyorum yarında gecmese tekrar dr yolu görünüyor Birbirinize dua edelim herkese şifa dılıyorum
Geçmiş olsun canım

Gündüz iyi de akşam yükseliyor iki gündür. Acayip terliyor bir de deli gibi su içiyor işiyor ve terliyor. Çok geçmiş olsun gökçeye de diğer hasta anne ve bebeklere de. Ya @Akaibu çok üzüldüm ya ayrıca da korktum aşıdan mı olmuş. inşallah kolay atlatır kızın. @kmltm azaddan daha çılgın bebekler görmek beni güldürdü valla :))))
Evet canım aşıdan olmuş. 1-3 hafta arasında görülebiliyomuş. Tetikte olun :) Ama ateş falan yok çok şükür azıcık keyifsiz ve su çiçekleri var sadece.
Tüm bebişlerin aynı anda iyi oldukları bir vakit olacak mı acaba

Canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsın inşallah:(

Evet canım aşıdan olmuş. 1-3 hafta arasında görülebiliyomuş. Tetikte olun :) Ama ateş falan yok çok şükür azıcık keyifsiz ve su çiçekleri var sadece.
Tüm bebişlerin aynı anda iyi oldukları bir vakit olacak mı acaba
Çok gecmiş olsun cnm

Cok gecmis olwun canim insallah tamamen iyilesirsin en kisa zamanda

Back
X