- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce atlatırsın.Hayırlı akşamlar herkese sızı çok özledım baya gıremedım doğum gunu olanların doğum günleri kutlu olsun hasta bebişlere acil şifalar diliyorum ramazanımızda mubarek olsun hakkıyla yasamayı nasip etsın rabbım inşaallah ben inanılmaz zor günler yaşıyorum canlarım grıp sonrası oğluma bulaştırmıştım 6 antibıyotık iğne olmuştu o çok şükür iyileşti ama ben iyileşemedim tekrar antıbıyotık 3 kutu kullandım boğaz ağrım gecmedi profa gıttım 3 ayrı dr aşırı antıbıyotık ten mantar olmuş dedı ilaç kulllandım gecmedi yanıyo sanki boğazımda kesik varmış gibi sürekli dönüyo en son psıkolojık olduğunu söledı bayanlarda çok rastlanırmış yutkunamama bende psıkiyatra gıttım gecmişte yasadıkların sorunlar sıkıntılar e herkesın vardır sıkıntısı sorunca anlatıyosun 40 senin birikimi hatta ağlamaya başladım eskıler falan ama acım daha cok ilaç yazdı uyu uyu gözlerım açılmıyo acı devam edıyo sürekli ağrı kesıcı iğne vurduruyorum yıne gecmiyo baska kbb gittim faranjıt dedı ilaç verdı 3 gün oldu azda olsa hafıfledı ama tamamen gecmedı antıdepresan hayatımda ilk defa kullandım allah korusun böle bişey yok yaşayan ölü gibisin düşünün çocuklarımdan haberım olmadı ne yediler ne yaptılar sormadım bile yazarken bıle yanıyo gercek teshısmi onuda bilmiyorum yarında gecmese tekrar dr yolu görünüyor Birbirinize dua edelim herkese şifa dılıyorum