2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cesme cok ruzgarli oluyor canim ben de sahura kalktim hic esinti yok benim kizimda da isilik oldu ben de hergun bazen cok terlemisse iki defa yikiyorum ana sicaktan huzursuz hep gece cok uyaniyor
bizimki de aksam cok huzursuz uyudu kafasini yuzunu ovusturdu hep cok sicakti ama korkuyorum da acmaya ben bile biraksalar suda yasicam haklilar yani

Dün eczaneye gidip kamışlı bardağı aldım. Çok eğlendi oyun yapacağım diye çok su içti. Dün eczanede 0-3 yaş yutulabilir diş macunu gördüm. Bebeğinin dişlerini fırçalayan var mı? Doktordan bu konuda bilgi alan?
öykü biz fircalarken bizimkileri istiyodu hep hosuna gidiyodu cikardim onun fircasini da biraz beraber dislerini fircaliyiruz biras oynuyo dis fircasi icin yurudu zaten :) bi de bu kukuli var onun dis fircalama sarkisi var onu da gordukce istedi annem fircalarken onu soyluyo

tum annıslere merhabalar.
herhalde 3 gunde anca okudum. zaten artık yazamıyorum barı okıyım , o sekılde takıp edıyım dıyorum ama onda bbıle gerıden gelıyorum cokkkk. arada da like lıyorum yazılarınızı o kadar ,,oda bazen hepsını okuyamıyorum atlaya atlaya okuyorum kı kıme denk gelırse :KK43::KK43:
çalışıp çocuk bakmak cok zormus gercekten ya Allah hepımıze ozellıklede calısanlara kolaylık versın.
hasta olan anneler, bebısler acıl sıfalarr, bende gecen hafta hastaydım cok kotu, ama sukur ıyılestım. ve bu arada butun kuzuların dogum gunlerı de kutlu olsun, sızlerı gorunce ben kendı becerıksızlıgımden utandım , hemde kv deyı gormemek ıcın yapmadıgım dogum gunu dolayısıyla kuzuma uzuldum, acıdım valla yazık.:cry::cry:
sanada geçmiş olsun canım keşke küçük bi pasta alıp eşinle üçünüz kutlasaydınız bir iki fotoğraf ii olurdu ki hala geç değil

Dün eczaneye gidip kamışlı bardağı aldım. Çok eğlendi oyun yapacağım diye çok su içti. Dün eczanede 0-3 yaş yutulabilir diş macunu gördüm. Bebeğinin dişlerini fırçalayan var mı? Doktordan bu konuda bilgi alan?
ben hala ılık bezle siliyorum zaten 3 ve 4 ncü dişler yeni yeni çıkıyo ay sonu kontrolünde sorayım bakayım ne dicek

hepimiz için hayırlı ramazanlar olsun..oruç tutanların Allah yardımcısı olsun dayanma gücü versin..Tabi bebişleride yardımcı olsun :) ben ne yazık ki tutmaya cesaret edemedim iki bardak az su içsem daa az süt sağdığım oluyo birde uykusuzlukla dayanamazdım sanırım
Rabbim sağlıkla nice ramazanlar görmeyi oruç tutabilmeyi nasip etsin hepimize inşallah

gökçe biz ne zaman diş fırçalasak gülme krizine giriyosu. Kardeşime anlatmıştım oda nuk un silikon diş fırçası ve dişliği varmış onu almış.
Diş macunu setini falanda getircekmiş eczacı çocuk onu hep yiyecek doğal bişeyde değil. Yoğurt koysun fırcanın ucuna daha iyi deyince getirmemiş. Gökçeden 1 yaş büyük kızı var eczacının. Diş macununu hep yutuyomuş. onlar böyle çözüm bulmuşlar

Hayırlı ramazanlar kızlar. allah yardımcımız olsun:)
Dün gece gökçe ateşlendi. 37.5 dan yukarı çıkmadı. Huysuzduda epey. Sahurda hazırlayamadım.eşim olacak insan bişeyler hazırladı hızlıca yedik bişeyelr. Doğru düzgün yemeyince stil tea içtim 2 bardak bi surahi suyuda içtim. Gündüz yemeye ağırlık vermeyi düşünüyorum. İnşallah idare edebiliriz.
Açlık çekmem zorlanmam ama sütüm korkutuyo.

Dün gece gökçe ateşlendi. 37.5 dan yukarı çıkmadı. Huysuzduda epey. Sahurda hazırlayamadım.eşim olacak insan bişeyler hazırladı hızlıca yedik bişeyelr. Doğru düzgün yemeyince stil tea içtim 2 bardak bi surahi suyuda içtim. Gündüz yemeye ağırlık vermeyi düşünüyorum. İnşallah idare edebiliriz.
bizimde ateş 37 ydi bişi yapmadım sadece üstünü incelttim sabah biraz daa var gibiydi ama huysuzdu ölçtürmedi annem uyutup ölçerim dedi daha aramadı bende uyanmasın diye aramıyorum
inşallah sütün etkilenmeden tutabilirsin canım Allah kabul etsin

Canim aldigin bardagin fotosunu koyabilirmisin

@AreN5 cnm
Onu bizim burda buyuk bi marketten almstm Bolulu ayse nine tarhanasi diye valla makarnalutfnden bi iki makarna kofte harcı pane harcı sebze kurusu gibi seyler de almstm onlar gzl ama bebek tarhanasi bole sut gibi bsy tat yok normal buyuk marketlerde de oluyo Güvenilir markaların bi bak istersen

@AreN5 cnm
Onu bizim burda buyuk bi marketten almstm Bolulu ayse nine tarhanasi diye valla makarnalutfnden bi iki makarna kofte harcı pane harcı sebze kurusu gibi seyler de almstm onlar gzl ama bebek tarhanasi bole sut gibi bsy tat yok normal buyuk marketlerde de oluyo Güvenilir markaların bi bak istersen
@AreN5 ben memnun kaldım ama belki başka markanın bilmediğim için olabilir kıyma biraz da baharat ekleyince güzel oldu ki hala oradan alıyorum hoş mira çok yemiyo ama yine de diğerlerine göre yarım kaseyi içer

En iyi tarhana bende sanırım. Anane usulu gökçeye özel bebek tahanası:KK53:
İçine birde tavuk haşlayıp didikledim mi baya severek yer.
Aslında internette bebek tarhanası tarifleride var boş zamanın varsa kendinde yapabilirsin @AreN5 . Çok uğraştırmıyo sayılır

Allah kabul etsin canim biz de hemen apar topar yedik bir yumurta yogurt ve biraz ekmek yedim kizim butun gece emiyor su anda goguslerimi sıkınca az geliyor sutum bakalim gun icinde dolacak mi sut dolarsa tutacagim ama azalma olutsa birakacagim

Kizlar sabahtan beri cektirdigim dis yerinden agri basladi disciyi aradim enfeksiyon yapmistir dedi antibiyotik ismi verdi 12 saatte bir ic dedi eger gecmezse gel icini oksijenle yikayacagim dedi ve cok zonklamaya basladi kizlar:(

En iyi tarhana bende sanırım. Anane usulu gökçeye özel bebek tahanası:KK53:
İçine birde tavuk haşlayıp didikledim mi baya severek yer.
Aslında internette bebek tarhanası tarifleride var boş zamanın varsa kendinde yapabilirsin @AreN5 . Çok uğraştırmıyo sayılır
Bizim kıde anane tarhanası en organiginden:)

Kizlar sabahtan beri cektirdigim dis yerinden agri basladi disciyi aradim enfeksiyon yapmistir dedi antibiyotik ismi verdi 12 saatte bir ic dedi eger gecmezse gel icini oksijenle yikayacagim dedi ve cok zonklamaya basladi kizlar:KK43:
Orucmussunda canım yaa ağrı kesicide alamazsin şimdi. Allah şifa versin.

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim Kıyamam kuzuya ya, nasıl da yatmış. Rahatlattı iğne demek ki. Acil şifalar canım.
Sağol canım. Iğne iyi geldi sanırım gece rahat rahat uyuduk oda biZde :)

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim çok geçmiş olsn umarım düzelirsiniz bi an önce.
@kmltm emreye çok güldüm :) ama çocuk haklı böyle rahat rahat yapmanın tadını çıkarmış. Bu arada dün süpürgeyi açarak bi şansımı deneyeyim dedim. Bütün evi dip köşe temizledim. Hiiç ağlamadı hatta arkamdan oda oda gezip fişimi çekti. Şok oldum. Bigün evi temizlemek için bu kadar sevinecegim aklıma bile gelmezdi..
Sağol canım.

Back
X