2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Herkese hayirli ramazanlar oruc tutanlara allah kolaylik versin ben cesaret edemedim kizim bu aralar ek gidayi pek almiyo habire emiyo bende yemek yemeyince su icmeyince sut olmuyo o yuzden tutamadim bide millet kafami karistiriyo o ayri bi sinir bozucu yok 1 yasindan sonra doyurucu olmazmis yok sutun besleyici ozelligi gidiyomus zaten bebe bu ara yemek degil yogurda bile agzini acmiyo emiyo ac olsa ne durur ne uyur bizde oyle sikinti da yok neyse benden boyle yazyagmuru yazyagmuru gecmis olsun dis agrisi cok kotu olur bide orucsun malum artik kayniyo havalar allah yardimcin olsun
bu arada hasta bebislere gecmis olsun pek aktif takip edemiyom alinti yapamadim

@isimdeyimgucumdeyim çok geçmiş olsn umarım düzelirsiniz bi an önce.
@kmltm emreye çok güldüm :) ama çocuk haklı böyle rahat rahat yapmanın tadını çıkarmış. Bu arada dün süpürgeyi açarak bi şansımı deneyeyim dedim. Bütün evi dip köşe temizledim. Hiiç ağlamadı hatta arkamdan oda oda gezip fişimi çekti. Şok oldum. Bigün evi temizlemek için bu kadar sevinecegim aklıma bile gelmezdi..

Darisi basimiza canim.bizm icin evi supurmek hala iskence:KK61:

hepimiz için hayırlı ramazanlar olsun..oruç tutanların Allah yardımcısı olsun dayanma gücü versin..Tabi bebişleride yardımcı olsun :) ben ne yazık ki tutmaya cesaret edemedim iki bardak az su içsem daa az süt sağdığım oluyo birde uykusuzlukla dayanamazdım sanırım
Rabbim sağlıkla nice ramazanlar görmeyi oruç tutabilmeyi nasip etsin hepimize inşallah

Ben de regl oldum bitince tutcm insallah ama bu oglanla nasil olck bilmiyorum:KK51:

yazyagmuru yazyagmuru gecmis olsun canim

Herkese hayirli ramazanlar oruc tutanlara allah kolaylik versin ben cesaret edemedim kizim bu aralar ek gidayi pek almiyo habire emiyo bende yemek yemeyince su icmeyince sut olmuyo o yuzden tutamadim bide millet kafami karistiriyo o ayri bi sinir bozucu yok 1 yasindan sonra doyurucu olmazmis yok sutun besleyici ozelligi gidiyomus zaten bebe bu ara yemek degil yogurda bile agzini acmiyo emiyo ac olsa ne durur ne uyur bizde oyle sikinti da yok neyse benden boyle yazyagmuru yazyagmuru gecmis olsun dis agrisi cok kotu olur bide orucsun malum artik kayniyo havalar allah yardimcin olsun
valla ben kimseyi takmıyorum doyurucu veya değil benim çocuğum bununla besleniyo yemiyo başka bişi zaten ömür boyu emecek değil Allahın izniyle tutarım borcumu diye düşünüyorum

Ben de regl oldum bitince tutcm insallah ama bu oglanla nasil olck bilmiyorum:KK51:

inşallah sıkıntısız geçer canım bu arada sen rapor aldın mı evde gibisin anlıyorum ama
bizim de 49.5 çıktı. çok büyük dedi dr. kan aldılar 2 tüp duruma göre d vit artıracak
bizimkide biraz küçük demişti doktor bir yaşında ki duruma göre konuşuruz demişti bakalım

Kizlar tam emin degilim ama sanırım yiğit solak. Sagida kullaniyo ama çoğunlukla solu kullaniyo. Bizim evde hiç solak yok.amcası solak sanırım ordan geliyo.

valla ben kimseyi takmıyorum doyurucu veya değil benim çocuğum bununla besleniyo yemiyo başka bişi zaten ömür boyu emecek değil Allahın izniyle tutarım borcumu diye düşünüyorum

inşallah sıkıntısız geçer canım bu arada sen rapor aldın mı evde gibisin anlıyorum ama

bizimkide biraz küçük demişti doktor bir yaşında ki duruma göre konuşuruz demişti bakalım

Evet canim alabildim raporu.yoksa napardm ya bu sicakta emreyle.okul da uzak zaten

Kizlar tam emin degilim ama sanırım yiğit solak. Sagida kullaniyo ama çoğunlukla solu kullaniyo. Bizim evde hiç solak yok.amcası solak sanırım ordan geliyo.
.

Emre de solu kullaniyo cogunlukla:)

Kizlar bebislernz kafasinin ust tarafinda cikinti var mi?elimi emrenin kafasina suruyorum sagdan sola veya soldan saga hafif bir yukseklik var.normal mi acaba?

Canimcim bencede senin tutmaman daha dogru çünki mira en çok senin sutunle besleniyo tutarsan sütun mutlaka azalicak ve onun rizkindan kesmiş olucsksin bence dini acidandanda doğru olanı boyleymis gibi geliyo bana mantıklı düşünürsek. Sen konusanlara hiç bakma herkes çok biliyo zaten.

canım mirada daa çok solunu kullanıyor ama eşimde solak belki ondan olabilir

Evet canim alabildim raporu.yoksa napardm ya bu sicakta emreyle.okul da uzak zaten

.

sevindim canım ii olmuş

Canimcim bencede senin tutmaman daha dogru çünki mira en çok senin sutunle besleniyo tutarsan sütun mutlaka azalicak ve onun rizkindan kesmiş olucsksin bence dini acidandanda doğru olanı boyleymis gibi geliyo bana mantıklı düşünürsek. Sen konusanlara hiç bakma herkes çok biliyo zaten.

bütün gün yanında olup emzirme şansım olsa yine denerim ama sağarken zaten sütüm normalden az geliyo bide gecede dinlenemiyorum bile bile lades demek istemiyorum sağol canım böyle düşündüğün için ah keşke şu forumdaki güzel düşünceleri iyi kalpleri bütün çevremize yayabilsek ne var yani başkalarının içini rahatlatmak için yanında olabilsek bi kez olsun eleştirmesek

aman hiç takma canım. Benim kv de de çocuk sütünle doymuyo mama ver sütün yetmiyo diyip dururdu çocuk 3 aylık olduğundan beri. 1 yaşını geçtik hala sütüm var çok şükür. Hiç bişey yemiyolat bazen birde emzirmeyip açlıktan öldürelim mi... Ben tuttum ama eğer azalma hissedersem bir daha tutmam. Allah bana kaza etme şansını vermiş. Onun bana verdiği emanete daha iyi bakabilmek için tutmayıp kaza ediyorum. Kim ne diyebilir buna.
Sütün besleyici özelliği de gitmez zaten hatta her ay çocuğun ihtiyacına göre değişir. Ama yeterli olmaz tabiki. Onuda hepimiz biliyoruz zaten o yüzden çocuklarımıza bişeyelr yedirmeye çalışıyoruz.
Katil ederler insanı.

Hayırlı ramazanlar ve oruç tutan annelere Allah kabul etsin. Ben de emziriyorum tutmayacağım. Hoş emmek de istemiyor ama süt de oluk oluk ödüm kopuyor bırakacak beni diye :KK43: zaten yemekle arası yok beni de bırakırsa aç kalır bu çocuk.
Ateşimiz çok şükür düştü. Allahım neydi o öyle :KK43:
@yaz yagmuru çok geçmiş olsun canım.
@AreN5 ben Migros'ta organik standı var city farm ordan alıyorum güzel de tarhanası bize de kullanıyorum bazen . Irmik pekmez bal vs de ordan alıyorum.

ayy canım ya çok kötü olmuş oruç zaten zor inşallah akşamı kolay edersin keşke biraz uyuyabilsen
Biraz yattim canim kalktim geri boyle boyle aksami yapicam insallah
Sagol canim cektirdigim disin yeri iltihaplanmis havs sicak ve oruc gercekten zor

Sagol canim
Benim esimde solak oglanlar solak olmadi ana Eceye hic dikkat etmedim
Hayırlı ramazanlar ve oruç tutan annelere Allah kabul etsin. Ben de emziriyorum tutmayacağım. Hoş emmek de istemiyor ama süt de oluk oluk ödüm kopuyor bırakacak beni diye :KK43: zaten yemekle arası yok beni de bırakırsa aç kalır bu çocuk.
@AreN5 ben Migros'ta organik standı var city farm ordan alıyorum güzel de tarhanası bize de kullanıyorum bazen . Irmik pekmez bal vs de ordan alıyorum.
sagol canim Azad in iyi olmasina sevindim size de trkrar gecmis olsun

Ben de tutmuyorum, ben sütümün yedikçe geldiğini daha önce bir öğünü atladığımda farketmiştim:) o yüzden bu sene tutmaya hiç yeltenmedim.
Evet ek gıda alıyor ama hala oğlumun temel besin kaynağı anne sütü ve bir daha o şansım olmayacak...

kmltm .!.:

.

Ben de haftsya rapor almayi dusunuyorum.Okuldan baya uzaklasmisim eve cok alismisim;) Eylude ne yapacaksin ucretsiz izin alacak misin tekrar

@AreN5 cnm
Onu bizim burda buyuk bi marketten almstm Bolulu ayse nine tarhanasi diye valla makarnalutfnden bi iki makarna kofte harcı pane harcı sebze kurusu gibi seyler de almstm onlar gzl ama bebek tarhanasi bole sut gibi bsy tat yok normal buyuk marketlerde de oluyo Güvenilir markaların bi bak istersen
@AreN5 ben memnun kaldım ama belki başka markanın bilmediğim için olabilir kıyma biraz da baharat ekleyince güzel oldu ki hala oradan alıyorum hoş mira çok yemiyo ama yine de diğerlerine göre yarım kaseyi içer
Sağolun kızlar. Bende kemiksuyu koyuyorum içine aren çok seviyor.
En iyi tarhana bende sanırım. Anane usulu gökçeye özel bebek tahanası:KK53:
İçine birde tavuk haşlayıp didikledim mi baya severek yer.
Aslında internette bebek tarhanası tarifleride var boş zamanın varsa kendinde yapabilirsin @AreN5 . Çok uğraştırmıyo sayılır
Ya bendeki de doğaldı ablam yapmıştı. Denemek amaçlı az yapmış. Kvde de var ama onunki de çok baharatlı. Kv de ablamda bu sene nasipse yapacaklar bana. O zamana kadar mecbur dışardan alıcam çünkü beceremem herhalde.

Çok sağol orayada bakayım. azadın ateşinin düşmesine de çok sevindim. Geçmiş olsn tekrar.

Kizlar babalar gunu hediyesine karar verdinizmi ben yakinimizda fotografci var oraya gidip kizimla kendime baba kiz foto baskili tisort yaptirayim kizimda canim babam bendede canim ailem yazsin diyorum bide gömlek alayim kizimla babasina vereyim uzerinede bi not yazayim diyorum simdilik ama fotocuya gitmem gerek yapamazsa baska yakinda gotografci yok ozaman baska bisi dusunmem lazim :(

@yaz yagmuru çok geçmiş olsn ya diş ağrısı çok kötüdür. İnş. akşama kadar geçer ağrın.
@Akaibu gökçeyede çok geçmiş olsn. Aşıdan ne kadar sonra su çiçegi oldu ki?
Bizimde yrn aşılarımız.
@minnakkartal bencede sen tutmamalısın. Bile bile mirayı aç bırakamazsın ki.
E emiragam çok geçmiş olsun sanada cnm.

Kızlar oruçum harika gidiyor çok şükür. Sadece uyumak istiyorum o kadar. Arenle uğraşmaktan zamanın nasıl geçtigini de anlamadım hiç.

Back
X