Canım ben gece sahur yapamadan tuttum bugün ona rağmen dediğin gibi sütüm vardı baya ve ben dedim ki galiba aç kalmam lazımmış sütümün olması için :))) Bebeklerimizin rızkını bol versin Allah, oruclarimizi kabul etsin:)Çok ilginç yiğit sürekli emdiği halde hala süt geliyo hatta bide yutkunuyo arada lik lık. benim midem açlıktan kaziniyo ama süt var sanırım benim oruç sütü etkilemeyecek kızlar![]()
Kerem Alp de de var canım dediğin gibi, ben de takilmistim sen sorunca aklıma geldiEvet kizlar dalga gibi bir tane var.dogru kelimeyi kullanmamsm :))anormal bisey zannettm ben de

Canım sana geçmiş olsun, oğluna da kocaman maşallah :)) Bizim evlatlarimiza da nasip olsun inşallahsagolun kizlar agrim oldugu icin zor gecti bugun iftardan sonra agri kesici ictim simdi biraz daha iyi oruc sutumu etkilemedi simdiye kadar her siktigimda sut fiskiriyordu birkac gun tutamayabilirim ama antibiyotigi kullanmam gerekiyor dr mutlaka kullanmalisin dedi boyle olacagini bilseydim daha once disimi cektirirdim bu arada oglum da bugun orucluydu masallah o kadar sabirliydi ki kizlar hic sikayet etmedi sadece kardesi karpuz istedi onu keserken cok guzel gorunuyor dedi elimden geldigince tutcam dedi namaz da kiliyor:)