2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok ilginç yiğit sürekli emdiği halde hala süt geliyo hatta bide yutkunuyo arada lik lık. benim midem açlıktan kaziniyo ama süt var sanırım benim oruç sütü etkilemeyecek kızlar:KK49:
Canım ben gece sahur yapamadan tuttum bugün ona rağmen dediğin gibi sütüm vardı baya ve ben dedim ki galiba aç kalmam lazımmış sütümün olması için :))) Bebeklerimizin rızkını bol versin Allah, oruclarimizi kabul etsin:)

Evet kizlar dalga gibi bir tane var.dogru kelimeyi kullanmamsm :))anormal bisey zannettm ben de
Kerem Alp de de var canım dediğin gibi, ben de takilmistim sen sorunca aklıma geldi:KK66:

sagolun kizlar agrim oldugu icin zor gecti bugun iftardan sonra agri kesici ictim simdi biraz daha iyi oruc sutumu etkilemedi simdiye kadar her siktigimda sut fiskiriyordu birkac gun tutamayabilirim ama antibiyotigi kullanmam gerekiyor dr mutlaka kullanmalisin dedi boyle olacagini bilseydim daha once disimi cektirirdim bu arada oglum da bugun orucluydu masallah o kadar sabirliydi ki kizlar hic sikayet etmedi sadece kardesi karpuz istedi onu keserken cok guzel gorunuyor dedi elimden geldigince tutcam dedi namaz da kiliyor:)
Canım sana geçmiş olsun, oğluna da kocaman maşallah :)) Bizim evlatlarimiza da nasip olsun inşallah

Canım ben gece sahur yapamadan tuttum bugün ona rağmen dediğin gibi sütüm vardı baya ve ben dedim ki galiba aç kalmam lazımmış sütümün olması için :))) Bebeklerimizin rızkını bol versin Allah, oruclarimizi kabul etsin:)

Kerem Alp de de var canım dediğin gibi, ben de takilmistim sen sorunca aklıma geldi:KK66:

Canım sana geçmiş olsun, oğluna da kocaman maşallah :)) Bizim evlatlarimiza da nasip olsun inşallah
Benim sütüm öyle normaldede çok değil ama oruç tuttugum halde azalma olmadı yine olduğu gibiydi. Allah gerçekten çocukların sütünün bereketinide verdi herseyin verdiği gibi bu mübarek günde. Yemeginide iyi yedi öğleden sonra dengeledik allaha şükür.

Y yaz yağmuru benim büyük kizimda tutucam diyo hepsini geçen senede tuttu. Hatta dün küçük kizimda tuttu yazık o zor dayandı ama.kızım sen kucuksun bozabilirsin dedim susayinca yok dedi sonuna kadar tuttu. Şimdi uyandirmadim artık dün bayaa zorlandı daha çok küçük kuzum. Oglunada maşallah benim büyük kizimda kılıyo benim yanımda allaha şükür. diyorum artık ramazan bitince bırakma devam et diye. Maşallah çocuklarımıza:nazar::nazar:

kizlarrrr bi suredir sifre problmei nedeni ile giremiyordum sukur cozuldu. kk yoneticileri bana oyle bi sifre verdilerki unutmam mumkun diil :). bende dogumgunusu yaptim fotolari aticam sizede. sizlerinki de cook guzel olmus bayildim vallaa. hepimize hayirli ramazablar olsun yedim yatiyom simdi artik geldim yani :))

pufpuff pufpuff sen medistate de dogum yapmstn yanlis hatrlamiyosam cocuk doktoruna da orayami gidiosn kime ? Asilari fln orda yaptiriomsn ?kizlar bi de bzm dr menenjiti 2 yasinda yapcm dedi ole 13. Ay fln demedi 2 ay snra kontrole gelin dedi
Bizim dr yapmak bile istemedi. Son 10 yılda böyle bi hastalık görülmedi dedi. Be istiyorum diyince o zaman 1.5 yaşında yapalım dedi.
Allahim ins sana gostermesin boyle birgunu ozenle kurulmus iftar sofralarinda yalniz kalma

bunu yazdim gnderdim iftardan 45 dk sonra geldi playstation daha onemli tabi bes karis surat hakli goruyo kendini de konusmuyoruz cani ne isterse onu yapsin ayni konusmalari kac kere yaptik dicek bisey bulamiyorum bisey demekte istemiyorum acikcasi icimden gelmiyo

45 dk. sonrada olsa geldigine göre pişman olmuş demekki. Eminim eşinde seni kırmak istememiştir. Sakinleştiginde istemedigin ne varsa mutlaka dile getir bence.

sagolun kizlar agrim oldugu icin zor gecti bugun iftardan sonra agri kesici ictim simdi biraz daha iyi oruc sutumu etkilemedi simdiye kadar her siktigimda sut fiskiriyordu birkac gun tutamayabilirim ama antibiyotigi kullanmam gerekiyor dr mutlaka kullanmalisin dedi boyle olacagini bilseydim daha once disimi cektirirdim bu arada oglum da bugun orucluydu masallah o kadar sabirliydi ki kizlar hic sikayet etmedi sadece kardesi karpuz istedi onu keserken cok guzel gorunuyor dedi elimden geldigince tutcam dedi namaz da kiliyor:)
Maşallah oğluna ya valla alan yaşadı seninkileri :)

bagris cigris ondan sonra geldi sarildi etti dedim erken gidip iftara gelsen bisey demezdim e diyo kendin hazirladin yemegi soyleseydin dedim onu da mi ben soylim dedim cok yorulmus iste falan ozur diledi etti ama bunlar hep yara kadinlar icin malesef kolay unutulmuyo malesef yasitim kimse yok etrafimda bende ylniz bunaliyorum birbirmize sariyoruz
Anladim canim sen haklisin ama ozur dilemis pisman olmus bir daha boyle yapmamasini cok kirildigini ifade et soylemissindir gerci ama bence yapmaz bir daha
Amin canim saatlerce oruc oluyoruz ona ragmen sut oluyor canim Rabbim butun herkesin rizkini verdigi gibi onlarinkini de veriyor Allah kabul etsin insallah

Cok sagol canim insallah
Y yaz yağmuru benim büyük kizimda tutucam diyo hepsini geçen senede tuttu. Hatta dün küçük kizimda tuttu yazık o zor dayandı ama.kızım sen kucuksun bozabilirsin dedim susayinca yok dedi sonuna kadar tuttu. Şimdi uyandirmadim artık dün bayaa zorlandı daha çok küçük kuzum. Oglunada maşallah benim büyük kizimda kılıyo benim yanımda allaha şükür. diyorum artık ramazan bitince bırakma devam et diye. Maşallah çocuklarımıza:nazar::nazar:
Masallah canim senin kizlarina da gercekten gurur verici boyle olmalari benim kucuk oglum da heveslendi biz de ona cocuk orucu tut sen dedik saat 11 e kadar o da 11 e kadar birsey yiyip icmedi:)
Maşallah oğluna ya valla alan yaşadı seninkileri :)
sagol canim:))

Günaydın kizlar.allahim cocuklari evde birakip gitmek ne kotu
Cikarkem uyanikti.opuyorum el salliyorum,gorus alanindan cikinca aglamaya basliyor.o sekilde birakip ciktim yavrumu:KK61::KK43::KK14:

Cikarkem uyanikti.opuyorum el salliyorum,gorus alanindan cikinca aglamaya basliyor.o sekilde birakip ciktim yavrumu:KK61::KK43::KK14:
Kıyamam hiç.üzülme canım yaa onun için çalışıyosun sabrediyosun böyle düşünmeye çalış. Gün çabucak gecsin birbirinize hemen kavusun inşallah anne kız.

Eşim konuşmaya yer arıyo. Dün ramazan için alışverişine gitmişti. Sevdiğim ne kadar şey varsa almış. Pc almıştık aldığımız zammın şerefine. Onu getirmiş bişey yapacaksan yap istersen dedi kafa salladım. Söylediğim tek şey aleyküm selam oldu:KK53:Ha bi de ateş ölçeri uzatırmısın dedim.:))
Bıktım artık sinirlenip ağzına geleni söylemesinden. Küfür etmiyo ama canımı çok yakıyo. Bbu sefer hiç bişey olmamış gibi davranmasına izin vermicem. Adam akıllı özür dilemedikçe konuşmayı düşünmüyorum.
Ailesiyle zaten konuşmam onlarda benimle konuşmaz. Eşim ortayı bulmazsa tabi.
bende son tartışmada öyle dedim yanaşmalara kanmıcam diye anneler günü hediye bi iki güzel söz eridim gittim hatalarını anlıyolar ama kabullenip özürdense yavaş yavaş sokulmaya çalışıyolar olmaz olası erkeklik gururu

Olur mu canim elestirmemek:KK62:

Bakici bulursam baslycm canm.bulamazsm birkac ay daha ayrilirm bakici bulana kadar.norm fazlasi olma durumum var bi de.bi diyorum hic bulasma 1 sene daha otur evde hakkin varken.bi de diyorum ki okuldan soguyacaksin basla eylulde:KK43:ama buyuk ihtimalle subatta baslarim:)kucuk arkadasima cok alistim ya birakmak istemiyorum:KK68:

Ben de tisho dan tisort siparis ettim esim icin.oglumla resimlerni bastirdm.pasta yaparm bi de:)haa cay bardaklarim var meshur onlari da vercm:KK70:
bende tishoya baktım telefon kılıfı yaptırsam mı diyorum acaba kullanır mı geç oldu tabi ama artık o gün fotoyla pastayla idare eder hediyesini sonra veririm

pufpuff pufpuff sen medistate de dogum yapmstn yanlis hatrlamiyosam cocuk doktoruna da orayami gidiosn kime ? Asilari fln orda yaptiriomsn ?kizlar bi de bzm dr menenjiti 2 yasinda yapcm dedi ole 13. Ay fln demedi 2 ay snra kontrole gelin dedi
bizimki 10. ayda oldu ilk dozunu diğeri 13 ayında

allah kabul etsin oruclarimizi kizlar tutamayanlarla da kisin beraber tutariz ins

oglan analari sizden ricam saygili sevgi dolu ve boyle gunlerin degerini bilenn erkekler yetistirin benimki gibi okuz olmasinlar iftara 1.5 saat kala yemek yiyip gezmeye defolmasin o kadar yoruldum biriktim ki öykü olmasa kesinlikle bosanirdim
neyseki sonra konuşmuşsunuz canım bazen diyorum ki tek dertleri öküzlükleri olsun öyle şeyler var ki en azından sevildiğimizi biliyoruz

Bende de var az biraz öküzlük :21:
ve bende de var üstelik kendim de sürekli bi romantizm bekliyorum :))

canım maşallah oğluna ve sana ne güzel evlat yetiştirmişsin

canım öperim güzel kızını ona da sana da maşallah bizlere de o günleri görmek nasip olur inşallah
Teyzeleri bugünde benim oglusumun doğum günü geçen sene tam 9.36da doğdu benim süpriz yumurtam. iyiki doğmuş iyiki var pirensim paşam bal suratlim.:KK200::KK46::KK200:
güzel kuzucuğumun doğum günüsü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yaşları olsun ne iyi etmişte gelmiş

ah canım seni öyle iyi anlıyorum ki bir kaç kez bana da oldu kapıdan çıktım dönüp dönüp eve baktım yani böyle biri gitme işe dese gitmicek moddaydım akşam sarılacağın anı düşünüp rahatlamaya çalış canım ve tabi artı haftasonu çok şükür

Kıyamam hiç.üzülme canım yaa onun için çalışıyosun sabrediyosun böyle düşünmeye çalış. Gün çabucak gecsin birbirinize hemen kavusun inşallah anne kız.
ayy isallahh canim.bende diyorum kendime onun icin calisiyorum diyorum sonrada eg onun yaninda olmadiktan sonra napiyim parayi diyorum,her sey parami diyorum.kaldiki tabiki sukrediyorum Allaha ama sanki kazandigimiz trilyonmu diyorum... ole ikilem icinde kaliyorum:(

bende son tartışmada öyle dedim yanaşmalara kanmıcam diye anneler günü hediye bi iki güzel söz eridim gittim hatalarını anlıyolar ama kabullenip özürdense yavaş yavaş sokulmaya çalışıyolar olmaz olası erkeklik gururu

bende tishoya baktım telefon kılıfı yaptırsam mı diyorum acaba kullanır mı geç oldu tabi ama artık o gün fotoyla pastayla idare eder hediyesini sonra veririm

neyseki sonra konuşmuşsunuz canım bazen diyorum ki tek dertleri öküzlükleri olsun öyle şeyler var ki en azından sevildiğimizi biliyoruz

canım öperim güzel kızını ona da sana da maşallah bizlere de o günleri görmek nasip olur inşallah
güzel kuzucuğumun doğum günüsü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yaşları olsun ne iyi etmişte gelmiş

ah canım seni öyle iyi anlıyorum ki bir kaç kez bana da oldu kapıdan çıktım dönüp dönüp eve baktım yani böyle biri gitme işe dese gitmicek moddaydım akşam sarılacağın anı düşünüp rahatlamaya çalış canım ve tabi artı haftasonu çok şükür
Bende canimm,nerdeyse kalicaktimm,bole kapiyi cekiyorum kuzum agliyorr içerde icim gittii:(

cnm nice mutlu saglikli yaslari olsun insallahhh
Teşekkürler teyzeleri:)
1. yas asisi ates yapiyomu arkadaskat. yaptirdiniz mi bende bugun yaptiricam
bizimde araya hafta sonu girdiği için pazartesi asilarimiz.

Kızlar ya kuzunun tam ateşi bitti derken şimdi de öksürük başladı. Aslında hafif vardı ama gerçek öksürük mü oyun mu yapıyor anlamadım. Az ve hafif ti. Dün gece artık balgamla hırıltular eşliğinde öksürdü ve uyutmadı öksürük :( tarçınlı ballı ıhlamur yaptım içmiyor. Başka önerileriniz var mı? Dr unu aradım dönüş yapıcak ona göre gidicem ya da telde bi ilaç istiycem

A apriori11 gecmis olsun ins uzun surmez

yaz gelsin dedik bitsin hastaliklar gelemedi yaz bir turlu burdada hava sogudu saat 6dan beri deli gibi yagmur yagiyo

S Sevgidili5 mutlu saglikli uzun yaslari olsun pasanin iyiki gelmis

Back
X