2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sagolun kizlar agrim oldugu icin zor gecti bugun iftardan sonra agri kesici ictim simdi biraz daha iyi oruc sutumu etkilemedi simdiye kadar her siktigimda sut fiskiriyordu birkac gun tutamayabilirim ama antibiyotigi kullanmam gerekiyor dr mutlaka kullanmalisin dedi boyle olacagini bilseydim daha once disimi cektirirdim bu arada oglum da bugun orucluydu masallah o kadar sabirliydi ki kizlar hic sikayet etmedi sadece kardesi karpuz istedi onu keserken cok guzel gorunuyor dedi elimden geldigince tutcam dedi namaz da kiliyor:)
Masallah canim ogluna, benim hayailimdi esimle namaz kildigimiz da bir gun onunda yanimizda durdugunu hayal ederdik kucuk seccadesi bile hazir.

Sağolun kızlar ben de Dr U aradım sakrol pediatric diye bi şurup verdi mukozalı üst solunum yolları hastalıkları içinmiş. İçirdim bi tane ama tabi hemen etkili olmadı. Inşallah düzelir kuzum ya benim de en büyük korkum ciğerlere inmesi
Cok gecmis olsun canim ya.

Canm zencefil 2 yasindan once verilmyo dye biliyorum ben.emre hastayken netten bakmstm

A apriori11 gecms olsun canm tereyagi pekmez de iyi geliyo oksuruge.bi de bol bol sivi alsa balgami rahat atar.ihlamur disinda bunlari yaptm ben.ha bir de buhar makinesi calstrmstm oksurugu artmasin diye
Kuzenim veriyoduy 1 yaşındayken bebiğine. Bende hiç bakmadım açıkcası veriyosa araştırmıştır diye. Sağol canım söylediğin için

Sağolun kızlar ben de Dr U aradım sakrol pediatric diye bi şurup verdi mukozalı üst solunum yolları hastalıkları içinmiş. İçirdim bi tane ama tabi hemen etkili olmadı. Inşallah düzelir kuzum ya benim de en büyük korkum ciğerlere inmesi
hırıltı hafifken ilaca başlamak ciğeri inme riskini çok çok azaltır bence canım inşallah hemencik iileşir

@minnakkartal arada Ece ye Mira nin videolarini aciyorum izliyor bugun karpuzluyu actim Ece de gulerek ona birseyler anlatmaya calisti cok komikti bu arada oglumda Mira nin kitap okuma videosunu cok begendi Masalci Mira nineyi:))
ayy bende sizinkilerin yürüdüğü videoları izletiyorum azıcık feyz alsın diye ama nerde :)) teşekkür ederiz tatlı abimize

Kizlar abim aradi simdi cok moralim bozuldu bebegin topuk kani degeri yuksek cikmis o malum hastaligin degeri onun da morali cok bozuk kimseye soylememis anneme kardesime fakan beni aradi simdi tekrar kan vereceklermis ellerim titriyor yazarken ne olur bu mubarek gunde dua istiyorum sizlerden yanlis olsun normal ciksin

Kizlar abim aradi simdi cok moralim bozuldu bebegin topuk kani degeri yuksek cikmis o malum hastaligin degeri onun da morali cok bozuk kimseye soylememis anneme kardesime fakan beni aradi simdi tekrar kan vereceklermis ellerim titriyor yazarken ne olur bu mubarek gunde dua istiyorum sizlerden yanlis olsun normal ciksin
Ayy canım ya bazen hatalı çıkabiliyo diyolar. İnşallah olumlu çıkar bu test

canım inşallah bir yanılgı olmuştur inşallah bu kez sonuç normal çıkar ki oluyo böyle şeyler beklemek ne kdr stresli tahmin ederim benimde ikili testim yüksekti dörtlü test sonuçları çıkana kadr ömrümden ömrü gitmişti bende sadece çok yakın bi arkadaşımla konuşabilmiştim en azından abim seninle paylaşmış destek olursunuz birbirinize bende dua edicem

Büyük ihtimal yanlış çıkıyo canım teyze kızlarımın bebekleri dogunca değerleri hep yüksek çıktı ama yanlis çıktığı anlaşıldı şimdi hiç bi sorunları yok şükür. İnşallah yanlıştır dua edicem mutlaka.

Allah korktugunuza ugratmasin canim benim inşallah yanlis bakmislardir bu tekrar alinan kanda duzgun cikar

Ayy canım ya bazen hatalı çıkabiliyo diyolar. İnşallah olumlu çıkar bu test

canım inşallah bir yanılgı olmuştur inşallah bu kez sonuç normal çıkar ki oluyo böyle şeyler beklemek ne kdr stresli tahmin ederim benimde ikili testim yüksekti dörtlü test sonuçları çıkana kadr ömrümden ömrü gitmişti bende sadece çok yakın bi arkadaşımla konuşabilmiştim en azından abim seninle paylaşmış destek olursunuz birbirinize bende dua edicem

Büyük ihtimal yanlış çıkıyo canım teyze kızlarımın bebekleri dogunca değerleri hep yüksek çıktı ama yanlis çıktığı anlaşıldı şimdi hiç bi sorunları yok şükür. İnşallah yanlıştır dua edicem mutlaka.

Allah korktugunuza ugratmasin canim benim inşallah yanlis bakmislardir bu tekrar alinan kanda duzgun cikar
Allah razi olsun kizlar insallah yanlis cikmistir S Sevgidili5 teyze kizlarini duyunca rahatladim biraz

İnsallah canim cok sagol ilac etkisini gostetince atar balgamini rahatlar biraz Azad canim Ece de oyle olmustu bir kere atinca balgami rahatladi
Nasıl atıyor balgamı ağzından mı çıkarıyor? Azad en son 5-6 aylıkken balgamlı hastalanmıştı ve kaka ile atıyordu hep yine mi öyle oluyor yoksa biraz büyüdüler de ağıDan mı atıyorlar artık

Kuzenim veriyoduy 1 yaşındayken bebiğine. Bende hiç bakmadım açıkcası veriyosa araştırmıştır diye. Sağol canım söylediğin için

Veren varms da ben cesaret edemedim canim baska yollarla gecirmeye calstm:)

Insallah yanlistir canim normal cikar dua edicem ben de

Nasıl atıyor balgamı ağzından mı çıkarıyor? Azad en son 5-6 aylıkken balgamlı hastalanmıştı ve kaka ile atıyordu hep yine mi öyle oluyor yoksa biraz büyüdüler de ağıDan mı atıyorlar artık

Emre cogunlukla agizdan cikariyodu canm.hatta dr muz kussa rahatlar korkmayin demsti.biraz fazla oksurunce kusuyodu zaten cikiyodu balgami

Canim Ece kakasiyla atti kusarakta atabilir Ece pek kusmadi o yuzden kakasi balgamliydi

Veren varms da ben cesaret edemedim canim baska yollarla gecirmeye calstm:)

Insallah yanlistir canim normal cikar dua edicem ben de

Emre cogunlukla agizdan cikariyodu canm.hatta dr muz kussa rahatlar korkmayin demsti.biraz fazla oksurunce kusuyodu zaten cikiyodu balgami
Allah razi olsun canim insallah

canım mira da kusarak atmıştı ki malum en sevdiği eylem

Back
X