2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Offf çok fenayım kızlar. Gökçe 7 den beri ha bire ağladı huysuzlansı durdu. 10 da anca uyudu.? Eşimdede durmadığı için o saatte anca yedim yemeğimi. Gündüz hiç bişey yemediği için sütüm az az geldi akşama doğru. Onada ayrı sinirlendi sıpa. Dermanım kalmadı resmen.
Yarın oruç tutmamayı düşünüyorum. En azından şu hastalık iştahsızlığı geçene kadar tutmasam iyi olacak galiba:(

Ben kendime yapıyordum onu burda azerikızı vermişti tarifi işe yaramıştı da bebeğe olur mu diye düşünmedim hiç ama deneyeyim zararı olmaz heralde.

Ya benim de kabusum bu

cnm birde gece uyurken ayaklarunin altuna vicks krem gibi varya ondan surmustum. soguk algunligi vs atlatmasina iyi geliyor

cnm birde gece uyurken ayaklarunin altuna vicks krem gibi varya ondan surmustum. soguk algunligi vs atlatmasina iyi geliyor

Vicks'i mü sürdün? :KK57:
Kime sürdün? o_O
Ya da benzer bir krem mi demek istedin? :KK58:

Aaay tam anlamadım ama tek bildiğim 2 yaş altı çocuklar için çoooook zararlı olduğu.. :KK20:

Eklentiler

• pi.webp
    pi.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 96
Ya kızlar topikteki tüm bebekler üç aşağı beş yukarı aynı boy ve kiloda. Peki bizim yavruların karşılaştırıldığı tosunlar kimler acaba??? Her birimizin çocuğu bilmem kimin çocuğuyla karşılaştırılıp zayıf ufak bulunuyor ya kim la bu tosunlar. Ya da tüm cılız anneleri bu topikte miyiz? Biri beni aydınlatsın

Biraz önce üye olduğum bir facebook grubunda kadın konu açmış. Oğlum 13 aylık, çok zayıf 12 kilo üzülüyorum diye. Ekrana bakakaldım :D

Offf çok fenayım kızlar. Gökçe 7 den beri ha bire ağladı huysuzlansı durdu. 10 da anca uyudu.? Eşimdede durmadığı için o saatte anca yedim yemeğimi. Gündüz hiç bişey yemediği için sütüm az az geldi akşama doğru. Onada ayrı sinirlendi sıpa. Dermanım kalmadı resmen.
Yarın oruç tutmamayı düşünüyorum. En azından şu hastalık iştahsızlığı geçene kadar tutmasam iyi olacak galiba:KK43:
canim bu su cicegi nasil oluyor bi foto atabilirmisin kizimin kolunda gobeginde ve sirtinda nokta nokta olmus ama alerjimiz mi su cicegimi kafam karisti ya hasta oldu ya da dün çubuk tarcin kemiriyordu o dokundu :(
Koydum fotosunu eke canım.
Cok sagol canim bende alayim hemen

Koydum fotosunu eke canım.
Bende eczanede dün bunun bebedor marka olanını gördüm.alsammi slmasammi karar veremedim.iyimi bu canım alsammi bende icebiliyomu arda.@yaz yagmuru da bahsediyodu sanırım bumuydu acaba bahsettiği tam aklımda kalmamış. Ecede içmeyi sevmisdi sanırım.

@Akaibu dr Hasan koc muayenehanesi belediyenin yanindaki selcuklu hastanesinin karsisinda. Gece kizimin yanaginda kocaman bi kizariklik vardi sivilce gibi su cicegi sandim sabahi zor ettim korktum vucudunda yok. Sivrisinek isirigi mi su cicegi mi bilemedim. Su cicegi beni paranoyak yapti:KK43:

Bizim cevrede birisi 3 cocugunu un ile buyuttu. Hepside ergen oldular hayatlarinda hic hasta olmadilar nasil oluyo anlamiyorum. Bana da un corbasi ver deyip duruyi
Un Çorbasını 3 hafta önce vermeye başladım ben ama kilo alsın diye değil artık farklı bişeyler istiyor çocuk. Bende et suyu ile yapıyorum. Bu hafta hiç iştahı yoktu bişey yemiyordu ama bi kase un çorbasına hiç hayır demedi.

canim bu su cicegi nasil oluyor bi foto atabilirmisin kizimin kolunda gobeginde ve sirtinda nokta nokta olmus ama alerjimiz mi su cicegimi kafam karisti ya hasta oldu ya da dün çubuk tarcin kemiriyordu o dokundu :KK43:

Cok sagol canim bende alayim hemen
Canım minik minik başladı yüzünde. İlk kafada çıkarmış sonra aşağı yayılırmış. Saçlarının arasını kontrol et. Saçlarındada varsa olabilir belki.
image.webp
Fotoda pek belli olmuyo ama ucu önce kırmızılık oluyo sonra ucu şişiyo içi dolu olarak.
Pekde foto çekmedim bu ara arttı baya. Kabuk bağladı uçları siyah siyah kötü duruyo:(
Alerji midir su çiçeği midir hangisini temenni etsem bilemedim:(

Canım mamaları yemiyo hiçbirini hipp elmalı filan yiyodu geçen aptamil bisküvili aldım baştan bi iki yedi kalanı çöp yemedi biberon maması versem içiyo aslında ama onu da çok değil max 180 yapıyodum dibinde hep kalıyodu son zamanlarda gece uyanınca bi iki fırt içip uykuya devam ediyodu bende bıraktım mamayı süt içmesede yoğurt yiyo severek o yüzden süt için zorlamıcam

Bildiğim kadarıyla öyle bi şart yok 1 yaşından sonra inek sütü verilebilir günde max 300 cc yazıyo internette
Bakalım bugün 3 gün oldu hem böyle olunca diğer ek gıdayı da daha güzel yer oldu sanki
Kaşık maması çokkk uzun bi süredir vermiyorum bende. Ama biberon maması sabah akşam ve gece 3 kez veriyorum. Toplamda 500 cc yi geçiyor. Sabah kahvaltısı yoğurdu meyvesi Çorbası gün içinde veriyoruz. Ama akşam yemeğinde bizimle yemiyor, onu alıştırmak istiyorum.

@Akaibu dr Hasan koc muayenehanesi belediyenin yanindaki selcuklu hastanesinin karsisinda. Gece kizimin yanaginda kocaman bi kizariklik vardi sivilce gibi su cicegi sandim sabahi zor ettim korktum vucudunda yok. Sivrisinek isirigi mi su cicegi mi bilemedim. Su cicegi beni paranoyak yapti:KK43:
Sağol canım.
İlk başta başlıyomuş su çiçeği saçını bi kontrol et istersen sende. İnşallah değildir de öyleysede en azından erkenden önlemini alırsın.
Bide birden çıkıyo bi kaç saatte olgunlaşıyomuş. İlk 2 gün bacağında ayağında bişey yoktu mesela. Ertesi gğn sabah kalktım ayağının altında parmaüının arasında bile çıkmış.
Birde aslında iyi mi oldu hemen aşıdan sonra hafif geçiriyo olaması bilemedim. İlla ki atlayacaktık

ismini ver istersen canım aklımızda bulunsun ne olur nenolmaz.
Kendim içinde tedirginim hala. Annem sen geçirmedin su çiçeği diyo. Ya çok çok hafif geçirdim annem bile farketmedi ne olduğunu. Yada gerçekten geçirmedim. İleri yalta geçirmekte tehlikeliymiş. Hiç geçirmeyen insanlar varmış ama bi hasta olursam gökçe ne olacak diye düşünmeden edemeiyorum.

aynen banada söyler. Hatta ablası gelecekti bi gün. Gelip bana öğretcekmiş nasıl yapıldığını. Öğret bizim geline demiş.nesini öğretcekse.
Bende yapmam onu hiç
Bende geçirmedim su çiçeği.

Biraz önce üye olduğum bir facebook grubunda kadın konu açmış. Oğlum 13 aylık, çok zayıf 12 kilo üzülüyorum diye. Ekrana bakakaldım :KK70:
Obez bi nesil yetiştirme derdindeler sanırım :KK53:
Benim kuzenim sumo güreşçileri gibiydi bebekken. Yengemin ödü kopardı bir gram verecek diye. Yiğenimde Minicik Zayıf mı Zayıf bişeydi. Şimdi yiğenim ondan iki Yaş küçük olmasına rağmen 1 kilo fazla :) bebekken kilolu olunca ne oluyor anlamıyorum ki.

Back
X