2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arda laptopun ekranını bozduğu için giremiyorum, şimdi tv ye bağladım. Azıcık yazmışsınız. Bugün Arda babasını hastanelik etti. Baba oğul mutfaktaydı eşim Arda'ya köfte kızartacaktı, Arda'da o ara tencerenin kapağını almış yere atınca eşimin baş parmağına gelmiş tırnağı ortadan ikiye yarıldı. Doktora gitti kırık çıkık yok, tırnak kendini atar demiş. Şükür ediyoruz ardanın parmağına gelmediği için.

Bugun de bizim evlilik yildonumumuz ben disarda yeriz diye dusunuyodum buzlukta balik vardi esim onlari yapariz dedi dun cok bozuldum once aksam yuzum asikti biraz simdi gitmeyelim falan filan dedi sonra kumbaram vardi onu actim butunledik parayi falan ayirdim biraz tavuk dunyasi var burda soslu falan yapiyolar makarnayla servis ediyolar dedim oraya gideriz bari tmm dedi bugunde ben vazgectim dedim simdi oraya 40 lira verene kadar evde et sote yapayim o paraya oykude yer simdi orda yicek mi yemicek mi belli degil :) bu sene boyle olsun bari napalim :)

Bizimde evlilik yıldönümümüz 18 eylülde,5 gün sonra :21:
Güzel,sağlıklı,huzurlu,uzun yıllarınız olsun inşallah canım..Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..

Ya kızlar tatilde yemek konusunda canavar gibi yiyorum. Eşim bozdu beni az evvel :KK43: dönünce artık ölüm orucuna mı giriyorsun Ebru şallıyla pilates mi yapıyorsun ne yaparsan yap şu göbeğin gitsin dedi :KK43: sanki kendisinde göbek yok

Gitmesi gereken yerin sadece göbekse iyi yine :KK45:

Ece bir aylikken mastit olmustum ben de canim birden usumeye baslamistim ateslendim gogsum cok aciyordu ve kipkirmiziydi atesim yok ama aci ayni canim esim devam ederse dr a gidelim dedi emzirirken bile aciyor

Bizimki de bugun balkondan asagiya tavan vantiratorunun kumandasini atti kumanda paramparca oldu hep dikkat ediyoruz ama bulmus bir anda firlatti

Benim kizim park yatakta uyumuyor ama gunduz bazen icine koyiyorum esim acti fermuarini girip cikiyor hosuna gidiyor uyusa kapatirim dusebilir diye

Nice senelere canim
ben de oyleydim dunyayi yiyiyordum ogle ve aksm yemeginde serbetli tatli arada dondurma geldigimde 2 kilo almistim benim esimde cok yiyiyor tatilde ama o kilo alamiyor yazin cok kilo veriyor diye uzuluyor almaya calisiyor tatilde ama ben onun yetine de aliyorum
Nehir de gecen tv nin kumandasini.klozete atmis beni cagriyo anne diyo bide.eliyle gosterip almami istiyo bide.bi sinirleniyo almayinca allahtan.kendi elini alacagim diye sokmamis :p
Arda laptopun ekranını bozduğu için giremiyorum, şimdi tv ye bağladım. Azıcık yazmışsınız. Bugün Arda babasını hastanelik etti. Baba oğul mutfaktaydı eşim Arda'ya köfte kızartacaktı, Arda'da o ara tencerenin kapağını almış yere atınca eşimin baş parmağına gelmiş tırnağı ortadan ikiye yarıldı. Doktora gitti kırık çıkık yok, tırnak kendini atar demiş. Şükür ediyoruz ardanın parmağına gelmediği için.
gecmis olsun canim

gecmis olsun cok kuduruk oldular artik

Bizimde evlilik yıldönümümüz 18 eylülde,5 gün sonra :21:
Güzel,sağlıklı,huzurlu,uzun yıllarınız olsun inşallah canım..Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..
tesekkur ederim yemekle baslayan gece fb maciyla sona erdi oturduk mac izledik :) neyseki dirdir etmeye bile mecalim yok yoksa yemistim beynini :)

Wuwww allah kolaylık versin size ve emreye

Amin canim:(

Ya kızlar tatilde yemek konusunda canavar gibi yiyorum. Eşim bozdu beni az evvel :KK43: dönünce artık ölüm orucuna mı giriyorsun Ebru şallıyla pilates mi yapıyorsun ne yaparsan yap şu göbeğin gitsin dedi :KK43: sanki kendisinde göbek yok

Kavgada soylenmez bu laf:KK11:benmki de totoma laf ediyo ama ben yemegin salcalisi kadinin kalcalisi modundayim:KK70:

Cok gecmis olsun canim

@oslew nice senelere dunurcum biz de evdeydik bu sene.hatta emre huysuzluk ettigi icin yemekten sonra bile cikamadik:KK53:

Sertlik falan var mı canm ben sk yaşarım mastit de aslında tam mastit değil süt kanalı tikaninca oluyor sagmayi falan denedin mi
Sertlik yok canim sagmadim emziriyorum sık sık banyoda sicak suyla masaj yaptim birazda insallah ilerlemez
Gecmis olsun canim
@yaz yagmuru biz eceyle nehiri biraraya getirsek kesin izmir isyan eder iki yaramazi ayni anda kaldirmaz :p

Bi de biz variz sinsi sinsi hallediyo yuzune baka baka insanin tv yi cekiyodu bugun klozete elini sokuyodu her gecen gun daha da tehlikeli oluyolar :)
yaramaz bunlar kizlar İzmir in havasi bozuyor bizim kizlari galiba ücümüz bir arada avm ye gitsek kovalarlar bizi:))

Valla ben kapilari kapatiyorum hep girmesin diye.ama bizim yataga cikip yuz ustu yatmaya bayiliyo sipa:)
Sagol dunurcum bu bebeler mahvetti bizi bu sene seneye kismet :)
Bende kapatiyorum acik buldumu daliyo hemen bi de hemen duskabine kosuyo yikancakmis hanim mutfakta da en ust cekmeceye uzanmaya basladi gormeden elini atiyo bicaklar var artik mutfagi bile kapatiyorum

yazyagmuru yazyagmuru ay ben her gittigim kafede yerlerden topluyorum zaten herseyi diyorum kara listeye gircez hadi atmasi neysede bazen bi bagirmaya basliyo sus dedikce dahada yukseliyo o ses kovalicaklar bigun ya bakalim kismet ne zaman :)

yazyagmuru yazyagmuru ay ben her gittigim kafede yerlerden topluyorum zaten herseyi diyorum kara listeye gircez hadi atmasi neysede bazen bi bagirmaya basliyo sus dedikce dahada yukseliyo o ses kovalicaklar bigun ya bakalim kismet ne zaman :)
bizde de durum aynı canım herseyi yere atıyor bağırıyor ben de hayır diyorum esim cocuk o ne var bagırsın diyor:)

birde saç çekmeye basladı bugünkerde abisi yatıyor hemen gidip saçını cekiyor bırakmıyorda zor bıraktırıyorum benımkını de cekiyor bazen ama kücük oglum hemen küsüyor baska odaya gidiyor ağlıyor bazen ne yapcam bilmiyorum

birde saç çekmeye basladı bugünkerde abisi yatıyor hemen gidip saçını cekiyor bırakmıyorda zor bıraktırıyorum benımkını de cekiyor bazen ama kücük oglum hemen küsüyor baska odaya gidiyor ağlıyor bazen ne yapcam bilmiyorum
benim icinde problem yok ama bazi dangalaklar cikiyo laf soyluyolar siniri bozuluyo insanin bikere otobuste basima geldi cocukla oturdum yanina diye hanim bozuldu bi kere biri onume oturmak istemedi cocuk var burda diyo sevgisizinsanlar oykude otobuste yapiyo onu zor zapdediyorum bazen elliyo herkesin kafasini :)) ece vazgecer abisi alisir biraz daha buyusunler geccek onun kusmesi hosuna gidiyodur ecenin oyun yapmistir bende gecen karsisinda yalandan agliyorum kah kah guluyo bacaksiz :)

benim icinde problem yok ama bazi dangalaklar cikiyo laf soyluyolar siniri bozuluyo insanin bikere otobuste basima geldi cocukla oturdum yanina diye hanim bozuldu bi kere biri onume oturmak istemedi cocuk var burda diyo sevgisizinsanlar oykude otobuste yapiyo onu zor zapdediyorum bazen elliyo herkesin kafasini :)) ece vazgecer abisi alisir biraz daha buyusunler geccek onun kusmesi hosuna gidiyodur ecenin oyun yapmistir bende gecen karsisinda yalandan agliyorum kah kah guluyo bacaksiz :)
ne tuhaf sevgisiz insanlar ya pes dogrusu bizde bir süre önce sahile gitmiştik kücük oglum önden gidiyordu faytonlar vardı oğlum atı merak etti geriden bakarken faytoncu genç bir cocuk bizi görmedi cabuk git şurdan deyip tersledi oğlumu eşim müdahale etti hemen ne var ne yaptı cocuk düzgün konuş biraz dedi neymiş at korkarmış halbuki birsey yapmamıştı esim de kızdı ona yani bu kadar kötü insanlar birsey yapsa zaten biz müdahale ederiz bazı insanlar cocukları savunmasız bulup egolarını tatmin etmeye calısıyorlar ama yanlış kişiye rastladı aptal adam Ecenin saç çekmeyi ögrenmesi de zaten abisinin verdiği tepkiden oldu aaa Ece diyordu gülüyordu basta o da oyun sandı süreklı hale getirdi

Back
X