masallah Azad a:))Kızlar azadı kollukla serbest bırakıyoruz havuzda hem de büyük havuzunda :)) foto yüklemedim silinmiyor diye ama avatar yaptım fotoyu. Biz ellerinizi kaldırdık azad kendisi yüzdü :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah Azad a:))Kızlar azadı kollukla serbest bırakıyoruz havuzda hem de büyük havuzunda :)) foto yüklemedim silinmiyor diye ama avatar yaptım fotoyu. Biz ellerinizi kaldırdık azad kendisi yüzdü :))
Sagol canim bugun daha iyi gibi bol bol emzirdim ben de Ece normalde aksama kadar emiyordu cumartesi gunu az emdi gunduz aksam da dugune gittik uzun sure emzirmemistim sanirim o yuzden oldu evet cok zor Ece bir aylikken oldugumda cok kotu olmistum ben de Ece sabaha kadar agliyordu gazi oluyordu ben atesli titriyordum kalkmaya halim yoktu o gunu hatirladikca kotu oluyorum antibiyotik vermisti dr oyle gecmistitam olarak benzer durumdayız süt yok mama yok tek seçenek emmek ve bazen emmese bile uyanıyo bana sokuluyo hep bi kontrol hali acaba gündüz bıraktığımız için gecede bırakırız korkusu mu
bence temizlik yapmak depresyon sebebi şahsen haftasonu elim bişiye değse kendimi mutsuz hissediyorum
ay yavrum ona da sana da zordur en az sıkıntıyla çıksın inşallah bizde dişlere takık haldeyiz neden çıkmıyolar eşim dişçiye gidelim diyo napcaksak artık damaklarına ultrason faln isticek heralde :))
geçmiş olsun canım inşallah mastit değildir bende bi kez oldum zordu benimde arasıra ağrı tutuyo sertleşme olmasa da sağınca rahatlıyorum
bende son günlerde öyleyim eşimde dikkat et verdiklerini alçaksın gibi dedi çok bozuldum kendimde farkındayım ama eşimin demesi beni sinir etti
canım nice seneleriniz olsun inşallah sağlıklı mutlu bol aşklı
geçmiş olsun canım iyiki ardaya gelmemiş gerçekten
@AreN5 canım size de geçmiş olsun inşallah hafif bi şekilde atlatmışsınızdır
Bizimki de gıcırdatıyordu, hoşuna gidiyordu herhalde, neyse ki bıraktıÇocuk üst dişleri çıktığından beri dişlerini gıcırdatıp duruyo. İçim bi tuhaf oluyo o ses çıktıkça
geçer canım Ata da bi dönem yaptı bıraktıÇocuk üst dişleri çıktığından beri dişlerini gıcırdatıp duruyo. İçim bi tuhaf oluyo o ses çıktıkça
Biz yine eşimin memleketine gidecez 9 gün olursa. 2 ayda üçüncü kez. yolculuk tam bir eziyet 600 km. Ata hiç sevmiyo arabayı oyalıycam fiye canım çıkıyo. oraya gidince de ağzına lokma koymaz. Ama siz çalışanlar için 9 gün olsun istiyorumgünaydın kızlar güzel haberler alacağımız iyi bir hafta olsun ilk beklediğim haber yarın bakanlar kurulundan resmi tatil 9 gün açıklaması dinimiz çok amin
Canım evlilik yoldönümünüz kutlu olsun. Nice güzel yıllarınız olsun@minnakkartal tesekkur ederim
Bizde 6 da kaldik diste hic bi belirti yok
instagramda ben de ekli misin bilmiyorum ama ben bir liste koymuştum. Park yatak bebek arabası şişme havuz hiç kullanılmadı bizde canım.Günaydın, tatile gidenler sorum size
Tatilde çocuk için neler ihtiyaç, en son doğuma giderken ihtiyaç listesi hazırlamış şu anneye bir yardım edin, bir el atın![]()
Maşallah benden iyi yüzüyorKızlar azadı kollukla serbest bırakıyoruz havuzda hem de büyük havuzunda :)) foto yüklemedim silinmiyor diye ama avatar yaptım fotoyu. Biz ellerinizi kaldırdık azad kendisi yüzdü :))
hemen bakıyorum sen varsın ben de :) buldum listeyiinstagramda ben de ekli misin bilmiyorum ama ben bir liste koymuştum. Park yatak bebek arabası şişme havuz hiç kullanılmadı bizde canım.
Canım ben de oldum bir kaç kere ağlaya ağlaya emziriyodum. Süt biriktiği için oluyor. Masaj yapıp sağıyordum rahatlatıyodu. Geçmiş olsun tekrarSagol canim bugun daha iyi gibi bol bol emzirdim ben de Ece normalde aksama kadar emiyordu cumartesi gunu az emdi gunduz aksam da dugune gittik uzun sure emzirmemistim sanirim o yuzden oldu evet cok zor Ece bir aylikken oldugumda cok kotu olmistum ben de Ece sabaha kadar agliyordu gazi oluyordu ben atesli titriyordum kalkmaya halim yoktu o gunu hatirladikca kotu oluyorum antibiyotik vermisti dr oyle gecmisti
o da zormuş canım ya gitmeseniz olmazmı ki eşimde bi yerlere kaçalım dedi aslında ilkten heveslendim ama sonra vazgeçtim kendi düzeninde olsun bende biraz dinleneyim istiyorum tabi inşallah tatil olsun daBiz yine eşimin memleketine gidecez 9 gün olursa. 2 ayda üçüncü kez. yolculuk tam bir eziyet 600 km. Ata hiç sevmiyo arabayı oyalıycam fiye canım çıkıyo. oraya gidince de ağzına lokma koymaz. Ama siz çalışanlar için 9 gün olsun istiyorum
Gitmezsem eşim zor durumda kalır. Ailesi bu konularda çok ısrarcı. Eşim için mecbur gidecem. Oğlumun hastalığı da geçmedi bakalım nasıl olacak. Anneannen nasıl oldu canımo da zormuş canım ya gitmeseniz olmazmı ki eşimde bi yerlere kaçalım dedi aslında ilkten heveslendim ama sonra vazgeçtim kendi düzeninde olsun bende biraz dinleneyim istiyorum tabi inşallah tatil olsun da
ne kadar düşüncelisin inşallah ata da toparlamış olur o zamana teşekkürler canım ananem daa ii biraz tansiyon sorunu oldu ama toparlandı haftaya bi stent daha takılacak inşallah sonra daa ii olacakGitmezsem eşim zor durumda kalır. Ailesi bu konularda çok ısrarcı. Eşim için mecbur gidecem. Oğlumun hastalığı da geçmedi bakalım nasıl olacak. Anneannen nasıl oldu canım
tesekkurler :)Canım evlilik yoldönümünüz kutlu olsun. Nice güzel yıllarınız olsun
Tesekkur ederim canim evet sanirim süt birikti daha iyi bugunCanım ben de oldum bir kaç kere ağlaya ağlaya emziriyodum. Süt biriktiği için oluyor. Masaj yapıp sağıyordum rahatlatıyodu. Geçmiş olsun tekrar
Canim benim almak aklima gelmedi ama banyo yaptirirken kaydirmaz birsey al yere koymak icin biz yikarken iki kisi oldugumuz halde kuvette dusurduk Eceyi bol kiyafet sapka kavanoz meyveleri aldim ben cok severek yedi su gercekten aciktiriyor cubuk kraker zor durumlarda oyaliyor zaten gunes kremi nemlendirici alirsin yanina iyi tatiller simdidenhemen bakıyorum sen varsın ben de :) buldum listeyihatta beğeniyim de ben olduğumu anla
![]()
Ya bu gorumcen neden cocuguna kendisi bakmiyor calisiyormuAyy hadi bi hayir yapim kv deyi kahveye cagirayim dedim pastada vardi pastayi yedi yedi bitti yumurta kokuyo diyo kahveye bahane bulmadi hayret ustune bi de gorumcenin oglani birakti kacti gitti hic sormuyo isin varmi falan diye sen otur burda ben gidiyorum diyo cagirdigima cagircagima pisman ediyo yani
Eşimde Eskişehire gidelim bayramda dedi ama gökçenin düzenini bozmak istemiyorum diye ilk kez Eskişehire gitmeyi reddettim :/o da zormuş canım ya gitmeseniz olmazmı ki eşimde bi yerlere kaçalım dedi aslında ilkten heveslendim ama sonra vazgeçtim kendi düzeninde olsun bende biraz dinleneyim istiyorum tabi inşallah tatil olsun da