2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya bu gorumcen neden cocuguna kendisi bakmiyor calisiyormu
Calisiyo calismasa da anasina birakir gecen 2 ay issizdi degisen bisey olmadi
Oyku cildirdi iyice bugun sehpanin ustune cikiyo ayaga kalkiyo koltugun kenarina tutunup inmeye calisiyo napcam bilmiyorum cok bagirdim bugun cok mutsuz yorgun hissediyorum

Eşimde Eskişehire gidelim bayramda dedi ama gökçenin düzenini bozmak istemiyorum diye ilk kez Eskişehire gitmeyi reddettim :/
Bende artik anneme bile gitmek istemiyorum evde bi duzen var heryeri ayarliyoruz oraya gidince heryeri kurcaliyo devamli pesinde yeme duzeni kaciyo tam kuduruk zamanlari azcik durulsalar dillenseler rahat etcez

Bende artik anneme bile gitmek istemiyorum evde bi duzen var heryeri ayarliyoruz oraya gidince heryeri kurcaliyo devamli pesinde yeme duzeni kaciyo tam kuduruk zamanlari azcik durulsalar dillenseler rahat etcez
Aynen canım. Yemek bile dert oluyor. Annemlerde mama sandalyesi yok ve mutfak küçük. Mecburen gokce kucagimda yemek yiyorum. Haliyle ne yediğimi bilmiyorum. Uyku desen ayrı dert. Annemler geç kalkar biz erken vs. Hiç gerek yok duzenimizi bozmaya. 9 gün evimde dinlemek istiyorum kizimla.

Kızlar gökçenin dünden beri ateşi çıkıyor gene :/ në yapsam ne etsem bilmiyorum. Neden sürekli hasta oluyor bu çocuk. İnanın çok da dikkat ediyorum ama genede hasta oluyo. Şimdilik 38 nden yukarı çıkmadı çok şükür ama 38 olunca ateş düşürücü verdim hep.

Kızlar gökçenin dünden beri ateşi çıkıyor gene :/ në yapsam ne etsem bilmiyorum. Neden sürekli hasta oluyor bu çocuk. İnanın çok da dikkat ediyorum ama genede hasta oluyo. Şimdilik 38 nden yukarı çıkmadı çok şükür ama 38 olunca ateş düşürücü verdim hep.
Cok dikkat ettiginden de olabilir fazla giydiriyosan terleyip usuyodur belki yine diste olabilir vitamin falan takviye kullaniyomusun gokceyi cok zorladi disler

Kızlar azadı kollukla serbest bırakıyoruz havuzda hem de büyük havuzunda :)) foto yüklemedim silinmiyor diye ama avatar yaptım fotoyu. Biz ellerinizi kaldırdık azad kendisi yüzdü :))

Oooo maşallah..
Efe kollukları taktırmıyor,ittiriyor istemiyor..deneyemedim o yüzden..ama kucağımda suya girmeye bayıldı,heyecanlanıyor elleri suya vuruyor,yüzüyor gibi ayakları çırpıyor falan..bide içi su dolu şişme havuzda oynamayı daha çok sevdi,çıkmak istemiyor ordan..

@yaz yagmuru ve isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim Gökçe çok geçmiş olsun. isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim canım artık seni değil direk gökçeyi muhattap alıp gmiş olsun diyorum kocaman oldular artık. İnşallah diştir canım 38 i geçmez inşallah. @yaz yagmuru canım benim mastit değil de kanal tıkanması çok olmuştu ve hepsinde hastanelik olmuştum :(

Cok dikkat ettiginden de olabilir fazla giydiriyosan terleyip usuyodur belki yine diste olabilir vitamin falan takviye kullaniyomusun gokceyi cok zorladi disler
Çok giydirmiyorum aslında. Atlet pijama altı tsort çorap. Cumartesi günü yagmurluydu hava banyodan sonra üşümesin diye uzun kollu pijama giydirdim. Dışarı çıkarmadim da hafta sonu. Polivit yazdı doktor ama hergün vermiyorum çünkü sevmiyor ve normalde severek içtiği ilaçlara bile Polivit diye ağzını açmamaya da başlayınca iki üç günde bir vermeye başladım.
Evet dişler cok zorladi gökçeyi. Kalan 5 dişide çıksa o da bizde rahatlasak artık. Bir haftadır acayip salyasi akıyor ama diş yok henüz piyasada.

@yaz yagmuru ve isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim Gökçe çok geçmiş olsun. isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim canım artık seni değil direk gökçeyi muhattap alıp gmiş olsun diyorum kocaman oldular artık. İnşallah diştir canım 38 i geçmez inşallah. @yaz yagmuru canım benim mastit değil de kanal tıkanması çok olmuştu ve hepsinde hastanelik olmuştum :KK43:
Sağol canım evet artık buyuduler ayrı bir kişilikleri var :) diş değil gibi çünkü hiç kabariklik yok ama acayip salyasi akıyor hiç bukadar akmazdı.

Calisiyo calismasa da anasina birakir gecen 2 ay issizdi degisen bisey olmadi
Oyku cildirdi iyice bugun sehpanin ustune cikiyo ayaga kalkiyo koltugun kenarina tutunup inmeye calisiyo napcam bilmiyorum cok bagirdim bugun cok mutsuz yorgun hissediyorum
Haklisin canim bizimkiler cok hareketlendiler artik yoruyorlar kv nin dusunmesi gerek aslinda ama dusunmuyorlar iste
Gecmis olsun ya canim kiyamam Gokceye neden ateslendi acaba ortada da salgin var benim esimde nezle oldu nereden kaptiysa insallah yukselmez canim
@yaz yagmuru ve isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim Gökçe çok geçmiş olsun. isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim canım artık seni değil direk gökçeyi muhattap alıp gmiş olsun diyorum kocaman oldular artık. İnşallah diştir canım 38 i geçmez inşallah. @yaz yagmuru canım benim mastit değil de kanal tıkanması çok olmuştu ve hepsinde hastanelik olmuştum :KK43:
sagol canim bende de birsey oldu ama cok sukur ilerlemedi

yavrum ya ne çok hasta oldu. Geçmiş olsun inşallah doktorluk olacak kadar ilerlemez

Kizlar Ecenin sinirli davranislari gecti sanirim donemsel birseydi birkac gundir masallahi var cok uysal cekmeceyi aciyor mesela hayir Ece diyorum geri kapatiyor sinirlenmiyor ya da kafasini vurmuyor gecen hafta zirve yapmisti siniri istahi da yoktu dis patlatmisti ondandi sanirim bir de vermiyor demeyi ogrendi memiyo diyor kardesimin oglu diyordu ondan ogrendi sanirim

Haklisin canim bizimkiler cok hareketlendiler artik yoruyorlar kv nin dusunmesi gerek aslinda ama dusunmuyorlar iste

Gecmis olsun ya canim kiyamam Gokceye neden ateslendi acaba ortada da salgin var benim esimde nezle oldu nereden kaptiysa insallah yukselmez canim
sagol canim bende de birsey oldu ama cok sukur ilerlemedi
Sağol canım. Sanırım bende nezle oldum.burnuma kramplar giriyor resmen. Gözüm sulanıyor ve hapşırıyorum. Hafta sonu evden çıkmadı nerden bulaştı anlamadım.

yavrum ya ne çok hasta oldu. Geçmiş olsun inşallah doktorluk olacak kadar ilerlemez
Sağol canım. Cidden hastalıkla dolu bi yaz geçirdi kuzum :(

Kizlar Ecenin sinirli davranislari gecti sanirim donemsel birseydi birkac gundir masallahi var cok uysal cekmeceyi aciyor mesela hayir Ece diyorum geri kapatiyor sinirlenmiyor ya da kafasini vurmuyor gecen hafta zirve yapmisti siniri istahi da yoktu dis patlatmisti ondandi sanirim bir de vermiyor demeyi ogrendi memiyo diyor kardesimin oglu diyordu ondan ogrendi sanirim
Sıra gökçede sanırım. Acayip sinirli. Eline ne geçerse sinirle ısırıp fırlatıyor. Bana bile bağırıyor. Ne oldu anlamadım.

Umutun saçlarını kestirdim gitti o güzelim saçlar gitti:)ama buda yakıştı
IMG-20150914-WA0004.webp

ne tuhaf sevgisiz insanlar ya pes dogrusu bizde bir süre önce sahile gitmiştik kücük oglum önden gidiyordu faytonlar vardı oğlum atı merak etti geriden bakarken faytoncu genç bir cocuk bizi görmedi cabuk git şurdan deyip tersledi oğlumu eşim müdahale etti hemen ne var ne yaptı cocuk düzgün konuş biraz dedi neymiş at korkarmış halbuki birsey yapmamıştı esim de kızdı ona yani bu kadar kötü insanlar birsey yapsa zaten biz müdahale ederiz bazı insanlar cocukları savunmasız bulup egolarını tatmin etmeye calısıyorlar ama yanlış kişiye rastladı aptal adam Ecenin saç çekmeyi ögrenmesi de zaten abisinin verdiği tepkiden oldu aaa Ece diyordu gülüyordu basta o da oyun sandı süreklı hale getirdi
Aaa ece dediği gözümde canlandı oğlunun canim çok hoşuma gitti ikinciyi düşünsem mi napsam:)

Back
X