2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Terasa çıkan merdivene sonunda korkuluk gibi bi kapı yaptirdik. Tasinali iki ay oldu ama iki aydır yiğit canıma okudu. Sürekli merdivene tirmaniyodu.hiç bi işimi yapamiyodum aman ciktimiki aman düşecek şimdi nerde yıne mi merdivende diye. Oh bee iki gündür bi rahat ettim.şimdi merdivenin başına gidiyo şaşkın şaşkın bakıp geri dönüyo:)) çocuk merdivene tirmanma derdinden kendi kendine oyun oynamayida unuttu.bugün arabalariyla falan baya oynadı. Baya bi bağımlılık yapmıştı merdiven.o tirmsniyo ben arkasından cikiyodum.neyseki rahatladik.ne uzun yazmışım ne dertliymisim bu merdiven yüzünden:))

Kizlar Ecenin sinirli davranislari gecti sanirim donemsel birseydi birkac gundir masallahi var cok uysal cekmeceyi aciyor mesela hayir Ece diyorum geri kapatiyor sinirlenmiyor ya da kafasini vurmuyor gecen hafta zirve yapmisti siniri istahi da yoktu dis patlatmisti ondandi sanirim bir de vermiyor demeyi ogrendi memiyo diyor kardesimin oglu diyordu ondan ogrendi sanirim
Darisi nehire olsun oda mutfak tezgahina takti oraya cikart orda oturuyum.diyo oturtsam ayri det oturtmasam ayri dert bende cikariyom basinda bekliyom hevesi gecsin bakalim

Terasa çıkan merdivene sonunda korkuluk gibi bi kapı yaptirdik. Tasinali iki ay oldu ama iki aydır yiğit canıma okudu. Sürekli merdivene tirmaniyodu.hiç bi işimi yapamiyodum aman ciktimiki aman düşecek şimdi nerde yıne mi merdivende diye. Oh bee iki gündür bi rahat ettim.şimdi merdivenin başına gidiyo şaşkın şaşkın bakıp geri dönüyo:)) çocuk merdivene tirmanma derdinden kendi kendine oyun oynamayida unuttu.bugün arabalariyla falan baya oynadı. Baya bi bağımlılık yapmıştı merdiven.o tirmsniyo ben arkasından cikiyodum.neyseki rahatladik.ne uzun yazmışım ne dertliymisim bu merdiven yüzünden:))
Aman allah korusun. Annemlerde dublexde oturuyolar.eve gelen çocukların peşinde dolabıyoruz düşecekler diye. Gökçe şimdiye kadar gittiklerimizde pek yanaşmadı ama bu bayramda gözünden kaçarsa şaşarım.

Kızlar gökçenin dünden beri ateşi çıkıyor gene :/ në yapsam ne etsem bilmiyorum. Neden sürekli hasta oluyor bu çocuk. İnanın çok da dikkat ediyorum ama genede hasta oluyo. Şimdilik 38 nden yukarı çıkmadı çok şükür ama 38 olunca ateş düşürücü verdim hep.
Geçmiş olsun canım üst üste o kadar diş çıkardı hepsi aynı anda olunca Bağışıklık sistemine etkilenmiştir inşallh bundan sonra daha ii olur canlm

Yahu bu sıpa benim ayak baş parmağımdan ne istiyor acaba sürekli ısırmaya çalışıyo
Ay bende sadece mira saçmalıyo sanıyodm deli bunlar ya

Umutun saçlarını kestirdim gitti o güzelim saçlar gitti:)ama buda yakıştı Eki Görüntüle 1631938
Maşallah kuzuma bebiş güzel olunca herşey yakışıyo bide banada büyümüş gibi geldi
Ii yapmışsınız canım Allah korusun durdukları yerde kaza çekiyorlar zaten

A apriori11 mirada sudaydı ama ben her Dakka kremledim acaba ondan mı hiç yanmadı tatile gitmemiş gibi döndük Bizde öyle tabi yada cilt yapısıda olabilir müsait demekki yansa kızarırdı ne güzel bronzlaşmış:))

Sağol canım. Sanırım bende nezle oldum.burnuma kramplar giriyor resmen. Gözüm sulanıyor ve hapşırıyorum. Hafta sonu evden çıkmadı nerden bulaştı anlamadım.

Sağol canım. Cidden hastalıkla dolu bi yaz geçirdi kuzum :KK43:

Sıra gökçede sanırım. Acayip sinirli. Eline ne geçerse sinirle ısırıp fırlatıyor. Bana bile bağırıyor. Ne oldu anlamadım.
Sana da gecmis olsun canim sinirli olmalari bence donemsel bir durum ne yapsin cocuklar bu disler bezdirdi onlari tamamlasa da kurtulsak su dis olayindan
Umutun saçlarını kestirdim gitti o güzelim saçlar gitti:)ama buda yakıştı Eki Görüntüle 1631938
Cok yakismis canim Umut her haliyle cok tatli zaten masallah
Aaa ece dediği gözümde canlandı oğlunun canim çok hoşuma gitti ikinciyi düşünsem mi napsam:)
Oyle aslinda guzel oluyor canim bazen abilerini opup duruyor seviyor onlarda kardesini cok seviyor
İyi yapmissiniz canim oldukca tehlikeli bir durum dun biz esimin bir yakinin fabrikasina gittik orasi agaclik guzel bir yer piknik amacli gittik orada merdivenler vardi Ece surekli merdivenlere gidiyor yukari cikiyor hic durmadi basinda durduk hep
Darisi nehire olsun oda mutfak tezgahina takti oraya cikart orda oturuyum.diyo oturtsam ayri det oturtmasam ayri dert bende cikariyom basinda bekliyom hevesi gecsin bakalim
darisi Nehire canim bir sure sonra hevesini alir cikmak istemez

@aysegul8901 umuta yeni tarzi ck yakışmış,
Eskisi Gibi giremiyorum artk girsem de okuyup cikiyrm genelde çalışanlar icin 9 gun vok sevindirici , ama ben ilk kez istanbula gitmek istemiyorm ama 9 gun de ankarada kalınmaz tek basimiza sonuc olarak daha geleli 10 gun olmuşken yine ist yolu göründü bize
Ya Ankaralılar allah askınıza yapcak bsy soleyin bana anne bebek oyun grup lari arastrdm bilen varmi ya da giden
fayika fayika ve S sailormoon123 ben sizi karistiriyomuyum biriniz eryamandaydiniz sanki dimi cocuk dr u nereye goturuyosunuz

Geçmiş olsun canım üst üste o kadar diş çıkardı hepsi aynı anda olunca Bağışıklık sistemine etkilenmiştir inşallh bundan sonra daha ii olur canlm

Maşallah kuzuma bebiş güzel olunca herşey yakışıyo bide banada büyümüş gibi geldi

A apriori11 mirada sudaydı ama ben her Dakka kremledim acaba ondan mı hiç yanmadı tatile gitmemiş gibi döndük Bizde öyle tabi yada cilt yapısıda olabilir müsait demekki yansa kızarırdı ne güzel bronzlaşmış:))
Cildi bana çekmiş heralde ben de bugün ilk kez güneşlendim ve bronzlaştım. Brn de 50 faktörle kremleyip durdum ama yandı

Eskisi Gibi giremiyorum artk girsem de okuyup cikiyrm genelde çalışanlar icin 9 gun vok sevindirici , ama ben ilk kez istanbula gitmek istemiyorm ama 9 gun de ankarada kalınmaz tek basimiza sonuc olarak daha geleli 10 gun olmuşken yine ist yolu göründü bize
Ya Ankaralılar allah askınıza yapcak bsy soleyin bana anne bebek oyun grup lari arastrdm bilen varmi ya da giden
fayika fayika ve S sailormoon123 ben sizi karistiriyomuyum biriniz eryamandaydiniz sanki dimi cocuk dr u nereye goturuyosunuz
ben etimesguttayım. akropolde avni beye götürüyorum doğduğundan beri. Arada annemlerin orda bir doktor keşfettim ahmet bozkır oraya da götürüyorum ama orası sana çok uzak kalır. Başkentte mutlu bey için de çok iyi dediklerini dıydum ama randevu alamadığım için beril hanıma gittik fena değil. oyun grubu ben de istiyorum. olmazsa kendim oluşturucam bi oyun grubu yoksa kış bitmez.

Sağol canım. İnan nerde hata yapıyorum diye düşünüyorum. Bütün yazı hasta geçirdi kuzum :( 5 tane çıkacak dişimiz kaldı. Onlarda çıksa gökçede bende rahatlasam. İnan iki gecedir uyumuyor um ateşi ha çıktı ha çıkacak korkusundan. Bende hastayım dinlemedim

Sağol canım. İnan nerde hata yapıyorum diye düşünüyorum. Bütün yazı hasta geçirdi kuzum :KK43: 5 tane çıkacak dişimiz kaldı. Onlarda çıksa gökçede bende rahatlasam. İnan iki gecedir uyumuyor um ateşi ha çıktı ha çıkacak korkusundan. Bende hastayım dinlemedim
sana da geçmiş olsun canım dişler bitmek üzereymiş küçücük bünye çok normal hep yazı bekledik daha çok hasta oldu bebişler kış daha ii geçer inşallah

Allahım ölüyorum yorgunluktan. Heveslendim yürüsün yürüsün diye ama ordan oraya koşup duruyo. Yürümüyoda yani resmen koşuyo. Düşecek kafasını bi yere vuracak diye ödüm patlıyo.
Bide yemeği kendim yicem hevesi başladı küçük hanımda. Döke saça yemek yiyoruz resmen. Oda bir sürü uğraşarak.
image.webp

ben keçiörendeyim güven hastanesine götürüyorum ben canım:KK55:

Allahım ölüyorum yorgunluktan. Heveslendim yürüsün yürüsün diye ama ordan oraya koşup duruyo. Yürümüyoda yani resmen koşuyo. Düşecek kafasını bi yere vuracak diye ödüm patlıyo.
Bide yemeği kendim yicem hevesi başladı küçük hanımda. Döke saça yemek yiyoruz resmen. Oda bir sürü uğraşarak.
Eki Görüntüle 1632457
maşallah fıstığa aman kendi hevesleniyosa bırak tutsun kaşığını yesin hiçbişiyin erkeni yokmuş çocukla ilgili alışırsa ne güzel valla

Eki Görüntüle 1632457
Masallah Gokce ye Ece de bazen kasigi eline almak istiyor ben de veriyorum eline alissinlar

bizim ust te vardi kapi aşağıda yoktu. Sonradan biz taktirdik hira düştükten sonra üçüncü merdivenden düştü oyuncagi elindeymis tirmanirken oyuncagida orda birakmisti:( bu resimde başka bugün gizli çekim

Sütünü sağan anneler kaç saatte bir sağıyorsunuz? Ne kadar çıkıyor? Ameda lactaline var sanki çekim gücü az gibi yada sütüm az bilemedim. Siz ne kullanıyorsunuz? Dün öğlen sağdım sağdan 10 soldan 50ml çıktı çok mu az artar mı bu saatten sonra?

Back
X