2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar öykünun burnu tikali sanki biraz bi de agzi kokuyo birazda salyada var ama az dis mi hasta mi olcak anlamadim peditus baslasammi ki
Bi de dislerini fircalatiyolar mi sizinkiler oyku ust dislerini acmiyo dudagiyla kapatiyo acmiyim diye

Kizlar öykünun burnu tikali sanki biraz bi de agzi kokuyo birazda salyada var ama az dis mi hasta mi olcak anlamadim peditus baslasammi ki
Bi de dislerini fircalatiyolar mi sizinkiler oyku ust dislerini acmiyo dudagiyla kapatiyo acmiyim diye
inşallah hasta değildir hemen başlamasan mı burnunu aspire etsen ılık bitki çayı içirsen mirada dişini fırçalatmıyor öğürüyo hemen ben eski usül silmeye çalışıyorum izin verdiği ölçüde

Ayyy çok sessizlesti burası üzülüyorum :KK43:noldu bize nolduu
ya evet noldu bize eskiden her girdiğimde bişiler birikirdi ki ben sık girdiğim halde

maşallah fıstığa aman kendi hevesleniyosa bırak tutsun kaşığını yesin hiçbişiyin erkeni yokmuş çocukla ilgili alışırsa ne güzel valla

Masallah Gokce ye Ece de bazen kasigi eline almak istiyor ben de veriyorum eline alissinlar
ama çorba yedirirken çok sıkıntı oluyo:)) her tarafı batırıyo içemiyo da tabi. Önüne başka bişey koyuyorum lapa gibi kaşıkta durabilecek. Ama yok ille benim aldığım tabaktan alacak. Ama iyi bişey tabi. Dökmemeyi de öğrenince daha iyi olacak.

İnşallah hasta olmaz öykücük. Ihlamurla buharla falan burnunu açmayı denesen minnakaryalın dediği gibi. Belki ilaca gerek kalmaz.
Benim sıpa dişini fırçalayım diye açıyo özellikle ağzını. Hoşuna gidiyo

İnşallah canım. Birde sıkıldım onun çocuğu hiç hasta olmuyor Gökçe hep hasta muhabbettinden.
aman ondan hiç bahsetmeyelim annemde mira zayıf olduğu için yürüyemiyor güçsüz keşke mama verseydik zamanında diye sürekli söyleniyo bişi de diyemiyorum kırıcam diye ama bunaldım valla

Zayıf olmakla yürümemek aynı şey değil yapma @minnakkartal, yürüme bir gelişimsel süreç ve sonuç ne zaman hazır hissederse o zaman yürür, bir sabah uyanmışsın mira evin içinde geziniyor bulabilirsin:D

aman ondan hiç bahsetmeyelim annemde mira zayıf olduğu için yürüyemiyor güçsüz keşke mama verseydik zamanında diye sürekli söyleniyo bişi de diyemiyorum kırıcam diye ama bunaldım valla
Ya eskiler herşeye bahane buluyolar. Kv lerde aynı şeyi söylüyolardı gökçe için. Ha bi de akşama kadar kimseyi görmüyomuş nasıl yürünceğini bilmiyomuş çocuk. ( ben evde sürünerek dolaşıyorum sanki) yok enseden öpmeyin inat olur falan. Onlarıda doğruları o duymamazlıktan gelmekte zor ama gelmek lazım işte

Zayıf olmakla yürümemek aynı şey değil yapma @minnakkartal, yürüme bir gelişimsel süreç ve sonuç ne zaman hazır hissederse o zaman yürür, bir sabah uyanmışsın mira evin içinde geziniyor bulabilirsin:KK70:

benim düşüncem değil zaten canım bu annemin görüşü kesinlikle alakası olmadığını yakın arkadaşımın 13 kilo çocuğunun 16 ayında yürüdüğünü sürekli hatırlatıyorum ama torununa tembel demektense zayıflıktan demek işine geliyor heralde :))

Ya eskiler herşeye bahane buluyolar. Kv lerde aynı şeyi söylüyolardı gökçe için. Ha bi de akşama kadar kimseyi görmüyomuş nasıl yürünceğini bilmiyomuş çocuk. ( ben evde sürünerek dolaşıyorum sanki) yok enseden öpmeyin inat olur falan. Onlarıda doğruları o duymamazlıktan gelmekte zor ama gelmek lazım işte
ahaha çok güldüm ya valla mümkün olduğunca kimseyi dinlemiyorum ama bu çocuk neden bu kadar zayıftan sonra neden yürümüyor soruları duymak daha da yolun başı neden konuşmuyor okumayı söktümü zayıfı mı var üniversite sınavından kaç puan aldı evde mi kaldı bu kız allahım sıyırıyorum

Kiloyla ne ilgisi var cnm hic bisey deme kirilmasin annecgnde sende takma kafana. Babada sağlık ocagindaki hemsire erken yürüdüyse hamileyken hergun sut icmissn demekki demişti bana saçma geldi sonuçta anne karnindaki kemik gelişimi icndi o. Gerçi gerçektende hergun yarim litre sut iciyodum bi tanede yumurta hic atladgim gün olmamisti. Ama yinede bana alakasi yok gbi geliyor

Ay cok guldum Allah iyiligini versin:KK70:bizde de hep ayni muhabbet olur.yok kimseyi gormedgi icin konusamiyo yabani falan:KK11:

Kiloyla ne ilgisi var cnm hic bisey deme kirilmasin annecgnde sende takma kafana. Babada sağlık ocagindaki hemsire erken yürüdüyse hamileyken hergun sut icmissn demekki demişti bana saçma geldi sonuçta anne karnindaki kemik gelişimi icndi o. Gerçi gerçektende hergun yarim litre sut iciyodum bi tanede yumurta hic atladgim gün olmamisti. Ama yinede bana alakasi yok gbi geliyor
Hemşirede diyosa artık bunu çevremizdekilere ne diyelim :)
Sadece kemikler değil ki çocuğun kasları kulaktaki denge merkezinin çalışması bir sürü faktör var yürümesinde. Ha illa ki kalsiyum açısından çok faydası olmuştur fıstığa da sana da ama birebir alakalı değildir bencede

benim düşüncem değil zaten canım bu annemin görüşü kesinlikle alakası olmadığını yakın arkadaşımın 13 kilo çocuğunun 16 ayında yürüdüğünü sürekli hatırlatıyorum ama torununa tembel demektense zayıflıktan demek işine geliyor heralde :))

ahaha çok güldüm ya valla mümkün olduğunca kimseyi dinlemiyorum ama bu çocuk neden bu kadar zayıftan sonra neden yürümüyor soruları duymak daha da yolun başı neden konuşmuyor okumayı söktümü zayıfı mı var üniversite sınavından kaç puan aldı evde mi kaldı bu kız allahım sıyırıyorum
ayy içim şişti. Şimdi bir de çocuklar anlamıyolar allahtan. Anladıklarında bu laflar bizim içinde daha can sıkıcı hale gelecek

Ay cok guldum Allah iyiligini versin:KK70:bizde de hep ayni muhabbet olur.yok kimseyi gormedgi icin konusamiyo yabani falan:KK11:
ay o fix lafımız bizimde. Çocuğun karşısında sürekli konuşuyolar. Ama hiç durmadan bi biri bi biri hiç susmadan. Sonrada bana konuş çocukla kimse yok yabani bu lafları. bi gün tepem attı azıcık izin verirseniz konuşcak çocuk fırsat bulamıyo ki dedim. O da hakikaten bunu bekliyomuş gibi kendi kendine bişeyler söyledi. İyi kapak oldu:)))

Emre 2 saatten fazla zamandir uyuyo:KK57:saskinim a dostlar:KK53:
aman maşallah de annesi. Bizimki akşam uykusunu bıraktı gündüz 1 kere uyuyo artık. Hiç bişeye yetişemiyorum

Çok giydirmiyorum aslında. Atlet pijama altı tsort çorap. Cumartesi günü yagmurluydu hava banyodan sonra üşümesin diye uzun kollu pijama giydirdim. Dışarı çıkarmadim da hafta sonu. Polivit yazdı doktor ama hergün vermiyorum çünkü sevmiyor ve normalde severek içtiği ilaçlara bile Polivit diye ağzını açmamaya da başlayınca iki üç günde bir vermeye başladım.
Evet dişler cok zorladi gökçeyi. Kalan 5 dişide çıksa o da bizde rahatlasak artık. Bir haftadır acayip salyasi akıyor ama diş yok henüz piyasada.
Canim Recepte cok sık hastalaniyor biliyorsun 12 dis cikardi suanda 4 tane birden geliyor. Kizim bu kadar hastalanmazdi bende nerde hata yapiyorum diye cok uzuluyorum ama bazende benimle alakasi olsaydi ilk cocugum hastalanirdi diyorum sonucta onda daha tecrubesizdim.
Ayy yine guldurdun beni :KK70:

Kızlar gökçenin dünden beri ateşi çıkıyor gene :/ në yapsam ne etsem bilmiyorum. Neden sürekli hasta oluyor bu çocuk. İnanın çok da dikkat ediyorum ama genede hasta oluyo. Şimdilik 38 nden yukarı çıkmadı çok şükür ama 38 olunca ateş düşürücü verdim hep.
Çok geçmiş olsn. Kendini suçlama bağışıklık sistemi belkide çok hassastır.
Sizede geçmiş olsn. Arenin de burnu tıkalı. Ihlamurla serum fizyoloji veriyorum bende.

Ay bende hala çiğneyemiyormu sorusunu duymaktan bıktım. Millete laf atmaktan çook zor.
Emre 2 saatten fazla zamandir uyuyo:KK57:saskinim a dostlar:KK53:
Maşallah de :KK66: aren bugün 9da kalktı ve şu saate kadar sürekli uyutmaya çalıştım. Bi 10 dakika bile uyumadı. Bende keyfin bilir diyip bıraktım.

Back
X