2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlaaarrr cay istermisinizz :) IMG_20150915_235111.webp

@hiraysen canım aynen gonderdigin o resimdeki durumdaydik bizde işte iki aydır. Bi türlü bi çare bulamadık merdiven tek çıkışlı değil ikea da falan kapılar var çocuk için bi tarafina taksan diğer tarafina uymuyodu. Büyük kapılar hiç olmadı. Bizde artık bi mobilyaciya olcturup bictirip yaptirdik. Eki Görüntüle 1633147
farkliymis sizn bize bauhaus taki kapilar uydu oradan aldik nyseki kurtulduk bu dertten. Ama smdide gdip parmakliklari tutup salliyo bide annniii diye bagriyo gel yapma diorm inadina yapiyo

kaldimi bi bardak :)

En zoruda kopek dişler galiba ya azi dişi cikardi boyle olmadi.kehribar kolyesi olmasa yanmistk biz. Kalktk evin içinde tur atiyoruz.

@AreN5 tarifiçin teşekkür ederim. en kısa sürede deniycem. lazerdede kardeşimin altı seansta nerdeyse bitti ve esmer. ben beyaz tenli olunca güzel gördü bir de en yüksekte çalıştı bitmese de uzun aralıklarla çıksa bile razıyım.

Offf offf kaç kere kalktık bilmiyorum şimdi de kalktık oturuyoruz:KK43:
Gökçe de bütün gece ağladı :( saat 1 buçukta ağrısı mı var acaba diye calpol verdim. Ateşi yoktu bir saat sonra ateşi 38.5 oldu. Gece 3 de ılık duş aldırdık eşimle. Sonra uyudu sabah 6 buçukta uyandi. Üç gündür uyku uyumuyorum

Kiloyla ne ilgisi var cnm hic bisey deme kirilmasin annecgnde sende takma kafana. Babada sağlık ocagindaki hemsire erken yürüdüyse hamileyken hergun sut icmissn demekki demişti bana saçma geldi sonuçta anne karnindaki kemik gelişimi icndi o. Gerçi gerçektende hergun yarim litre sut iciyodum bi tanede yumurta hic atladgim gün olmamisti. Ama yinede bana alakasi yok gbi geliyor
aman erken yürümeyi bişiye geç yürümeyi başka bişiye kimin doğrusu neyse öyle konuşuyo

Ya ne bu mama merakı. Gökçe de anne sütü almadı düzgüncene mama ile beslendi miradan 1 kilo fazlası var sadece ve yeni yeni yürüyor.
başka dese neyse ama annem miraya benden daha çok bakıyo huyunu bilmez gibi konuşuyo bişi yemeyen çocuk bu saatten sonra sadece mamayla kilo mu alır alsa da yağdan başka ne faydası olur durup durup ben 3 aylıktan itibaren mama veriyodum diyo hala verelim diyo ya millet bıraktırmaya çalışıyo artık

Hasta bebelere geçmiş olsun kızlar. Ya dün ayıptır söylemesi 9 saat kesintisiz uyudum nasıl müthiş bi duygu anlatamam :) gündüz azadın perti çıktı gece de hiç uyanmadan uyudu :))) zaten maskot gibi otelde gündüz sürekli havuzda Denizde. Çıktığında da milletin masasına şezlınguna konsomasyona gidiyor, herkesle bi muhabbet bi oynaşmalar :) hasta etmeden şu tatili bitirirsek inşallah yarın dönüyoruz.
Bu arada benim annemin daha çılgın fikri vardı azad yürümediği için kalsiyum iğneleri yaptırmakıymışım, bilmem kim öyle yapmış çocuğu hemen yürümüş :KK43: yahu ben hamileyken her gün yarım tl süt içtim, bu çocuk 13ay anne sütü emdi, sonrası her gün yarım lt inek sütü içti daha neyin kalsiyumu yahu diye bağıramadım tabii annemdi çünkü diyen :KK43: Allah'tan yürüdü de kurtulduk ama şimdi de konuşmasına taktılar :/
9 saat uyku mu valla maşallah ne güzel ben 3 saate razıyım.. ha şu iğne muhabbeti bizim evde de var eskiden gerçekten böyle bişi vardı sanırım annem de miranın dişi çıkmıyor diye yaptıralım diye tutturdu

Kızlar ağda için kusföre gidecektim ani bir kararla lazere başladım hem de daha kısa sürdü.dört seansta bacaklar biter dedi bakalım
ay bende düşünüyorum ama sadece düşünüyorum

Bugun annem geldi aksam yemegini de yedik gitti cok hastaydi insallah cocuklara gecmez bir de giderken kucuk oglum gitmek istedi hayir dedim dinlemedi annem de yarin kisir yapalim annenlerde gelsin dedi of ya birsey de diyemedim oglum anne yarin gelin diye tutturdu of of şu eve hastalik girdimi gitmek bilmiyor ödüm kopuyor anlamiyorlar beni:KK43:
annene geçmiş olsun canım aslında onlaırn bizden daha çok düşünmesi lazım öyle zor oluyo ki benimde eşim ne zaman grip olsa mira da oldu bi daa olursan git babanda kal dedim saçmala der diyodum ama haklısın öyle yapıcam dedi

Bende bugün anneme gittim öf yiğit o kadar çok yaramazlık yapti ki orda annanesinden dedesinden yüz buldukça simardi.@minnakkartal bi anneme gittim miramizi başkasına kaptiriyomusuz yahu neyseki çabuk yetistim de durumu kurtardim instagramda gorsellerle falan:)biz uzak kalıyoruz foto falan cekemiyoruz tabi beraber:))
yok yahu ben zaten kibarca olmaz dedim :)) ama gerçekten beraber fotoları olsa ne güzel olurdu..

Bana gelin bana çocukları bahçeye salalim bizde muhabbetin dibine vuralim:)
ya siz muhabbet ederken ben o kadar bebişle nasıl foto çekerdim kendimi geliştirmenin dibi olurdu :))

Benim sıpa nefsini terbiye ediyo sanırım. Bakalım ne kadar süre aç kalabilecek.Dün yediğini bu gün yemiyo. Sıkıldım valla her gün yemek düşünmekten

bugün sabah oğlumu bırakırken gitmedi, inmek istemedi kucağımdan, dışardan geldiğimiz için mi eve girmek istemedi yoksa benden mi ayrılmak istemedi anlamadım:110:
bir de ağladı arkamdan:KK42:

Benim sıpa nefsini terbiye ediyo sanırım. Bakalım ne kadar süre aç kalabilecek.Dün yediğini bu gün yemiyo. Sıkıldım valla her gün yemek düşünmekten
çok uzunca bi süre kalabiliyolar miradaki irade bende olsa şuan podyumlardaydım :KK53:

bugün sabah oğlumu bırakırken gitmedi, inmek istemedi kucağımdan, dışardan geldiğimiz için mi eve girmek istemedi yoksa benden mi ayrılmak istemedi anlamadım:110:
bir de ağladı arkamdan:KK42:
kıyamam büyüdükçe daa bi idrak ediyo kuzular en az bizim kadar ayrılmak istemiyolar

Günaydın yiğit erkenden kalktı. Şimdi yeniden uyudu bende bugün çok yorgun hissediyorum şimdi yanıma alıp az uzanıp uyuycam.biraz dinlenmiş olarak uyanirim inşallah aklımda bi sürü is var yapmak istediğim.

Back
X