2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sirket pazartesi saliyi tatil yapmamis bende yillik izin aldim. Arda hasta zaten birlikte 9 gun iyi gelecek.
resmi tatil olduğunda böyle bi hakları var mı yoksa sadece idari mi olacak başbakan imzalamış diye haber vardı ama idari olursa bizimkilerde yapmaz

Günaydın yiğit erkenden kalktı. Şimdi yeniden uyudu bende bugün çok yorgun hissediyorum şimdi yanıma alıp az uzanıp uyuycam.biraz dinlenmiş olarak uyanirim inşallah aklımda bi sürü is var yapmak istediğim.
yahu dinlenmek için uzanırken kalkınca yapacağın işleri düşünme tadını çıkar boşver :) bak ben benim kızı da bu kafayla yetiştiriyorum ama merak etme içinde var elinde bez geziyo :))

Allahım ölüyorum yorgunluktan. Heveslendim yürüsün yürüsün diye ama ordan oraya koşup duruyo. Yürümüyoda yani resmen koşuyo. Düşecek kafasını bi yere vuracak diye ödüm patlıyo.
Bide yemeği kendim yicem hevesi başladı küçük hanımda. Döke saça yemek yiyoruz resmen. Oda bir sürü uğraşarak.
Eki Görüntüle 1632457

Maşallah tatlışa..
Valla yürümeye başladıkları andan itibaren o günü beklemişçesine dur durak bilmiyor,direk koşmaya başlıyorlar.Tabi kazalarda beraberinde geliyor..Efe kaç kere alnını vurdu,şişti morardı kaç kere düştü ağladı ohooooo..Ama herşeye rağmen yürümeleri güzel bence

Sütünü sağan anneler kaç saatte bir sağıyorsunuz? Ne kadar çıkıyor? Ameda lactaline var sanki çekim gücü az gibi yada sütüm az bilemedim. Siz ne kullanıyorsunuz? Dün öğlen sağdım sağdan 10 soldan 50ml çıktı çok mu az artar mı bu saatten sonra?

Ben Ameda Lactaline kullandım..hemde 6 ay 7x24 sağarak..çok memnun kaldım..

Ya eskiler herşeye bahane buluyolar. Kv lerde aynı şeyi söylüyolardı gökçe için. Ha bi de akşama kadar kimseyi görmüyomuş nasıl yürünceğini bilmiyomuş çocuk. ( ben evde sürünerek dolaşıyorum sanki) yok enseden öpmeyin inat olur falan. Onlarıda doğruları o duymamazlıktan gelmekte zor ama gelmek lazım işte

Parantez içine koptum bittim öldüm yarıldım.. Güle güle bi hâl oldum.. Hay Allah iyiliğini versin yaaa :KK70:

Ayy bugün bana uyku haram oldu gece umut uyutmadi sabah 6 da da elimin suyu gelmiş hopp acil sezeryan ordanda mesaiye geçtim zaten burada yoğun şimdiden pili bitti

Benim yoğurdu ağzına sürmeyen hatta yoğurt çorbası bile içmeyen, süt içmeyen , ilginç bi şekilde çeçil peyniri dışında peynir yemeyen kızım meğer kefir seviyomuş.
Biraz önce hiç bişey yemeyince onu deneyeyim dedim 150 ml kefir içti pipetle.
İnşallah yarın fikrini değiştirmez

Benim yoğurdu ağzına sürmeyen hatta yoğurt çorbası bile içmeyen, süt içmeyen , ilginç bi şekilde çeçil peyniri dışında peynir yemeyen kızım meğer kefir seviyomuş.
Biraz önce hiç bişey yemeyince onu deneyeyim dedim 150 ml kefir içti pipetle.
İnşallah yarın fikrini değiştirmez
Kefir cok faydali canim. Bende mayalayacagim ama kiz kardesimin universiteye gitmesini bekliyorum ordan getirecek mayayi. Sen hazir mi aldin kendin mi mayaliyorsun

sen istesen şimdide çıkarsın o podyuma:)

eşimi aradım sordum. Onlarada tatilmiş:KK71:
teşekkürler canım iltifat ediyorsunuzdu podyumlar hayal artık koca göbişle bayramdan sonra spora yazılcam gerçi üç aydır yazılcam diyorum da bakalım :) bende sordum eşime onların değilmiş sadece arefe günü için konuşurum dedi aman valla bana olsunda gerisini düşünemicim :))

teşekkürler canım iltifat ediyorsunuzdu podyumlar hayal artık koca göbişle bayramdan sonra spora yazılcam gerçi üç aydır yazılcam diyorum da bakalım :) bende sordum eşime onların değilmiş sadece arefe günü için konuşurum dedi aman valla bana olsunda gerisini düşünemicim :))

her idari tatil yapıldığında bize vurmuyor malesef,yani eşime..bankacı o..arefe yarım güne kadar çalışmaya devam :KK62:

Bizde eşimin ailesinin yanına gideceğiz İstanbul dışına..şimdi Efe'yle ben 3 gün önden gideceğim uçakla,eşim arefe akşamı gelecek..

Calisan anneler gozunuz aydin bayram tatili icin sevindim ama bizim kendi isimiz esim okul isi almisti surekli mesai yapiyorlar okul acilincaya kadar bitmesi lazim bayramdan once biterse calismayacaklar bitmezse calisacaklar ama calismasa da 9 gun tatil yapmaz esim en azindan kendi gider bilmiyorum artik nasil olur

Kefir cok faydali canim. Bende mayalayacagim ama kiz kardesimin universiteye gitmesini bekliyorum ordan getirecek mayayi. Sen hazir mi aldin kendin mi mayaliyorsun
Evet cidden yoğurttan sütten daha faydalı tek içsinde. Sevip sevmeyeceğine emin olamayınca hazır aldım.
Aoç nin kefir mayası vardı. Ondan alıp kendim mayalarım artık

aman erken yürümeyi bişiye geç yürümeyi başka bişiye kimin doğrusu neyse öyle konuşuyo

başka dese neyse ama annem miraya benden daha çok bakıyo huyunu bilmez gibi konuşuyo bişi yemeyen çocuk bu saatten sonra sadece mamayla kilo mu alır alsa da yağdan başka ne faydası olur durup durup ben 3 aylıktan itibaren mama veriyodum diyo hala verelim diyo ya millet bıraktırmaya çalışıyo artık

9 saat uyku mu valla maşallah ne güzel ben 3 saate razıyım.. ha şu iğne muhabbeti bizim evde de var eskiden gerçekten böyle bişi vardı sanırım annem de miranın dişi çıkmıyor diye yaptıralım diye tutturdu

ay bende düşünüyorum ama sadece düşünüyorum

annene geçmiş olsun canım aslında onlaırn bizden daha çok düşünmesi lazım öyle zor oluyo ki benimde eşim ne zaman grip olsa mira da oldu bi daa olursan git babanda kal dedim saçmala der diyodum ama haklısın öyle yapıcam dedi

yok yahu ben zaten kibarca olmaz dedim :)) ama gerçekten beraber fotoları olsa ne güzel olurdu..

ya siz muhabbet ederken ben o kadar bebişle nasıl foto çekerdim kendimi geliştirmenin dibi olurdu :))
Sagol canim aynen cok zor oluyor cocuklar hasta oldularmi

Back
X