2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oh ne guzel afiyet olsun Gokce ye insallah surekli icer ben hic denemedim kefir denesemmi
Ay inşallah içer devamlı. Bence dene canım bi. İçimin küçük şişelerde olanlarından aldım pilise pipet batırıp verdim diye resmini paylaşmıştı bende deneyeyim dedim. Bende pipet batırdım. Hoşunada gitti öyle içmek

her idari tatil yapıldığında bize vurmuyor malesef,yani eşime..bankacı o..arefe yarım güne kadar çalışmaya devam :KK62:

Bizde eşimin ailesinin yanına gideceğiz İstanbul dışına..şimdi Efe'yle ben 3 gün önden gideceğim uçakla,eşim arefe akşamı gelecek..
benim ki okul olduğu için birde vakıf o yüzden devletin kararlarına paralel karar alabiliyolar çok şükür eşimde hastanede çalışıyo onların resmi tatillerde bile nöbet usulü ama pek nöbete kalmıyor o yüzden resmi olsun istemiştik artık yapmak bişi yok ben önden başlıyim tatile

Size bahsettigim o hareketli kitaplardan aldik. Cok memnun kaldik. Ari nerde, kurbaga nerde cocuk nerde diye sorunca gostermeye basladi. 3 tane almistim digerlerinide alicam en cok hareketli bahceyi sevdi.

K8zlar acill.emrenin atesi 38.5 calpol verdm 4 saat once. dusmustu tekrar yukseldi dus aldrdm pedifen vardi onu verdm.burnu da akiyo peditusu hangi ara vercm:(

benim ki okul olduğu için birde vakıf o yüzden devletin kararlarına paralel karar alabiliyolar çok şükür eşimde hastanede çalışıyo onların resmi tatillerde bile nöbet usulü ama pek nöbete kalmıyor o yüzden resmi olsun istemiştik artık yapmak bişi yok ben önden başlıyim tatile
Aman bosver napcan kocayi kizinla gez toz :)

Ay senin canin gercekten slkkln bu saatte buralarda dolastigina gore cooktan uyurdun normalde :/
Gökçe hasta canım. Ateşi çıkacak korkusundan uyumuyorum ki. 3 gundur uykusuz gidiyorum işe. Canimda sıkkın. Hastayım işyerinde herkes rengin atmış diyor ama esim hasta olduğumun bile farkında değil :( kendimi yalnız hissediyorum artık. Ne bilim. Gökçenin hastalığı. Benim nezle regl aynı anda olunca da bi kötü oldum sanırım

Gökçe hasta canım. Ateşi çıkacak korkusundan uyumuyorum ki. 3 gundur uykusuz gidiyorum işe. Canimda sıkkın. Hastayım işyerinde herkes rengin atmış diyor ama esim hasta olduğumun bile farkında değil :KK43: kendimi yalnız hissediyorum artık. Ne bilim. Gökçenin hastalığı. Benim nezle regl aynı anda olunca da bi kötü oldum sanırım
eşine hasta olduğunu ve gece bir süre Gökçe'nin ateşini kontrolünü ona bırakacağını sordun mu canım?
Belki adam farkında bile değildir senin zor durumundan?

Tabi canim bulusalim buyur alacatiya :KK47::KK47::KK47:
ahaha ya siz de buluşun İzmirliler bakarsın bene kaynarım aralara :))

Gökçe hasta canım. Ateşi çıkacak korkusundan uyumuyorum ki. 3 gundur uykusuz gidiyorum işe. Canimda sıkkın. Hastayım işyerinde herkes rengin atmış diyor ama esim hasta olduğumun bile farkında değil :KK43: kendimi yalnız hissediyorum artık. Ne bilim. Gökçenin hastalığı. Benim nezle regl aynı anda olunca da bi kötü oldum sanırım
canım ya üstü üste gelmiş inşallah tatil ii gelir

Çakaaaaaal :KK53:
Ben yokum bikerem :KK12:
ahaha çok güldüm tam olarak buyrun benim :P muhtemel herkes ya bi yerlere kaçar yada eşlerde tatildir olmaz da hani boşta olan olursa diye şeettirim dedim :))

ahaha ya siz de buluşun İzmirliler bakarsın bene kaynarım aralara :))

canım ya üstü üste gelmiş inşallah tatil ii gelir

ahaha çok güldüm tam olarak buyrun benim :p muhtemel herkes ya bi yerlere kaçar yada eşlerde tatildir olmaz da hani boşta olan olursa diye şeettirim dedim :))
Valla izmirlilerin bulusmasi da cok zor heres ayri bi ucta oturuyo yoksa ohooo size tur bindirirdik bulusmada dimiii kizlaarrr

K8zlar acill.emrenin atesi 38.5 calpol verdm 4 saat once. dusmustu tekrar yukseldi dus aldrdm pedifen vardi onu verdm.burnu da akiyo peditusu hangi ara vercm:KK43:
Geçmiş olsun emreye.
Canım günde 3 kez veriyorum peditus. Saatlerini emreye uygun vakit olarak sen ayarlarsin ateş düşürücü ilede verilebilir bence.

Ayyyy gercekten cok zor valla hepsi ust uste gelmid ins dinlenirsin tatilde bence konus esinle gercekten anlayamayabiliyolar bazen belki onunda isle ilgili problemi vardir

eşine hasta olduğunu ve gece bir süre Gökçe'nin ateşini kontrolünü ona bırakacağını sordun mu canım?
Belki adam farkında bile değildir senin zor durumundan?
Bu gece ilgilendi ama ateşi için ona guvenemem. Uykusu ağır uyanıp bakamaz falan.
Uyaninca salladı bu gece ama gökçe çok ağlayınca susturamadi gene ben kalktım uyuttum. Gece banyo yaptırırken falan yardimci oldu. Ama benim hasta olduğumun farkında değil yada ben umrunda değilim.

K8zlar acill.emrenin atesi 38.5 calpol verdm 4 saat once. dusmustu tekrar yukseldi dus aldrdm pedifen vardi onu verdm.burnu da akiyo peditusu hangi ara vercm:KK43:
canım geçmiş olsun ben kaçırdım heralde bunu bende peditusu ayrı veriyorum yada en kötü calpol yerine peditus döndürmek için ibufen kullanıyorum ya da fitil inşallah düşmüştür tabi

Back
X