2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayy bencede çok zor evlenirken yatak odası takımının yanında verdiler iyiki yoksa çok kararsız kalırdım :)
Canim benimki istikbal ama hic memnun degilim yıllardır belimi agritiyor almisken iyi bisey almak istiyorum ama arastirdikca isin içinden cikilmiyor

Selamlar güzel anneller pazartesi gelemiyorum bende..bayramda geçebileceğim karşıya kv den sonra eşimde olmayacak annemde kalacağım bi kaç gün..ama bir gün mutlaka bi buluşmaya katılacağım(inş:))

Kizlar sagolun dun dr a goturmustum kaka tahlili istedi az once sonucu aldim rota virusu olmus :( :( nehir ilac verdi suda eriyen ates devam ediyo ibufen aldim bide calpolle fitil vardi calpolle donusumlu veririm ayrica ates cok duamuyo acile getirip igne yaptirirsiniz 10 15 gundur surundurur dedi ben bu arada rota asisini yaptirmamistim sizede bulasir dedi zaten dun sabahtan beri bende de ishal karin agrisi var

Canim benimki istikbal ama hic memnun degilim yıllardır belimi agritiyor almisken iyi bisey almak istiyorum ama arastirdikca isin içinden cikilmiyor
İstikbalin yatagini bizim de belimizi agritiyo ama evde diger cogu urunum istikbal onlardan memnunum ama yatak isi sadece yatak firmalarindan almak lazimmis

Kizlar sagolun dun dr a goturmustum kaka tahlili istedi az once sonucu aldim rota virusu olmus :KK43: :KK43: nehir ilac verdi suda eriyen ates devam ediyo ibufen aldim bide calpolle fitil vardi calpolle donusumlu veririm ayrica ates cok duamuyo acile getirip igne yaptirirsiniz 10 15 gundur surundurur dedi ben bu arada rota asisini yaptirmamistim sizede bulasir dedi zaten dun sabahtan beri bende de ishal karin agrisi var
Çok geçmiş olsun canım

Gercekten zor oluyor kendi is yerin oldugunda oyle oluyor
Bizde ayni durumdayiz sabah gidiyor gece geliyor kendi is yeri. Ben onu beklemezde uyursam birbirimizi goremeyiz. Gecenlerde sitem ettim keske daha erken cikabilseydinde cocuklarinla aksam yemegini yeyip oynasaydin bogussaydin yorulduklarin da beraber uyutsaydik birlikte tv izleyebilseydik cay kahve keyfi yapabilseydik falan diye bir baktim cikip geldi bizi disari cikardi ama sonra yine ayni :( bir donem cok uzdum kendimi bunun icin ama yapacak birsey yok malesef meslegi neyi gerektiriyorsa ona uyum saglamak zorundayiz bosuna strese sokuyordum adamida

Bende menenjit asisini yaptirmadim hala her niyetlendigimde birsey oldu ve ertelendi. Simdi yaptirabilirim aslinda hasta falan degil cok şükür cogunuz yaptirdiniz degil mi kizlar. Sizinde fikrinizi alayimda ona gore kesin kararimi vereyim

Selamlar güzel anneller pazartesi gelemiyorum bende..bayramda geçebileceğim karşıya kv den sonra eşimde olmayacak annemde kalacağım bi kaç gün..ama bir gün mutlaka bi buluşmaya katılacağım(inş:))
Bahçelievler'e geçtiğinde haber veririrsin zaten buradayım özellikle bi plan yapmamıza gerek yok bi koşu yaylada görüşürüz ;)

Bende menenjit asisini yaptirmadim hala her niyetlendigimde birsey oldu ve ertelendi. Simdi yaptirabilirim aslinda hasta falan degil cok şükür cogunuz yaptirdiniz degil mi kizlar. Sizinde fikrinizi alayimda ona gore kesin kararimi vereyim
Ben korkudan her aşıyı yaptırdım valla

Kizlar sagolun dun dr a goturmustum kaka tahlili istedi az once sonucu aldim rota virusu olmus :KK43: :KK43: nehir ilac verdi suda eriyen ates devam ediyo ibufen aldim bide calpolle fitil vardi calpolle donusumlu veririm ayrica ates cok duamuyo acile getirip igne yaptirirsiniz 10 15 gundur surundurur dedi ben bu arada rota asisini yaptirmamistim sizede bulasir dedi zaten dun sabahtan beri bende de ishal karin agrisi var
Geçmiş olsun canım sık sık ellerini yıka nehir dokundukca falan çok geçmiş olsun sıvı ver bol bol zaten bişi yapılmıyor rota da sadece sıvı takviyesi ağızdan bişi almıyorsa serum taktırın sıvı önemli çünkü

Bizde ayni durumdayiz sabah gidiyor gece geliyor kendi is yeri. Ben onu beklemezde uyursam birbirimizi goremeyiz. Gecenlerde sitem ettim keske daha erken cikabilseydinde cocuklarinla aksam yemegini yeyip oynasaydin bogussaydin yorulduklarin da beraber uyutsaydik birlikte tv izleyebilseydik cay kahve keyfi yapabilseydik falan diye bir baktim cikip geldi bizi disari cikardi ama sonra yine ayni :KK43: bir donem cok uzdum kendimi bunun icin ama yapacak birsey yok malesef meslegi neyi gerektiriyorsa ona uyum saglamak zorundayiz bosuna strese sokuyordum adamida
Bende bi dönem öyleyim üzülüyorum sonra bende nöbet usulü çalıştığım için çok dert etmemeye başladım şimdide umusumla vakit geçiriyorum kabullendim artık bazen biz gorusemiyoruz aynı evin içinde o gelene kadar ben uyuya kaliyorum

Bende bi dönem öyleyim üzülüyorum sonra bende nöbet usulü çalıştığım için çok dert etmemeye başladım şimdide umusumla vakit geçiriyorum kabullendim artık bazen biz gorusemiyoruz aynı evin içinde o gelene kadar ben uyuya kaliyorum
Ben genelde bekliyorum canim daha dogrusu o yanimda olmazsa uykum gelmiyor uyuyamiyorum :KK60:

Ben rotayı da menenjit de yaptırmadan
Saglik ocaginda hemsireye sormustum menenjiti biz yapiyoruz zaten demisti siz birini yapiyorsunuz digerlerinden bahsediyorum demistim hayir biz yapiyoruz baska yok dedi israrla ozel asi deyince gerek yok demisti. Drumuz yaptir dedi topikte kimi yaptirdi kimi yaptirmadi. Acikcasi ben yaptiracaktim oyle karar vermistim ama kismet olmamisti bir turlu simdide zaman asimina ugradi unutuldu gibi oldu. Rota viruse yakalanan bebeleri gorunce yaptirmam gerektigini düşünüyorum. Esimle bi konusayim tekrar ama onumuzdeki haftaya kalacak yine

Bende cute nin hikayesini okudum.

pufpuff pufpuff @isimdeyimgucumdeyim cute nin konusu mu bayağı uzun sonra okuyacam trende mesajlar da top 1 de o yüzden o mu diye sordum

Ben hikayesini okudum ama yorumlara pek bakmadım. Ama pufpuff pufpuff kocam ne halt karıştırıyoru takip ediyor sanırım.

Evet kızlar o 2 konu..
Biri "bu da benim hayat hikayem" cute'un diğeri "kocam ne halt karıştırıyor" mavi_turna'nın..ikiside acaip sardı beni..

Bizde yaptırmadk ya ben her ay götürmüyorum artk dr a bu aralar asi fln yok dimi en yakin asi ne zaman acaba

Ben yaptırmadım. Doktorumuz ısrarla gerek yok dedi. Ben çok ısrar edince. Sen istiyorsun diye yapalım dedi. Tatil dönüşü yaptırıcaktık ama aren hasta olunca kaldı. Şimdide dr kalp krizi geçirmiş. Yani sanırım yaptırmıcam bende. Bide dr son 10 yıldır bu hastalık hiç görülmedi demişti.

Back
X