Değişik bir ilaç isteseydin keşke gerçi kan ilacinda cok ta seçenek yok galibaKullandım ama duzelmedi gene verdi ama son verdiği ilaç beni mahvetti bıraktım bende.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değişik bir ilaç isteseydin keşke gerçi kan ilacinda cok ta seçenek yok galibaKullandım ama duzelmedi gene verdi ama son verdiği ilaç beni mahvetti bıraktım bende.
Sağol canım. İnan nasılız bilmiyorum. Konuyu acmama kararı aldık bi süre.
Değişik bişey yazdı matlofer diye bi ilac. Acayip karın ağrısı ve ishal yaptı. Tabi birde halsizlikDeğişik bir ilaç isteseydin keşke gerçi kan ilacinda cok ta seçenek yok galiba
Sağol canım :) inşallah zamanla düzeliriz.Canim daha iyiye gidicek inşallah zamanla ama bu bile bi gelisme daha kotuye gitmemesine cok sevindim
bu çok iyiymiş ya :))Kaç gündür giremiyorum, bugün artık Arda'yı babasına bıraktım ben klupteyim dedimklup deyince çok bir havalı oldu
![]()
Benim de eşim kulüp diyor :)) ben de her seferinde kendimi konken masasında hayal ediyorumKaç gündür giremiyorum, bugün artık Arda'yı babasına bıraktım ben klupteyim dedimklup deyince çok bir havalı oldu
![]()
YessssKızlar 29 ekim de buluşuyormuyuz? Ona göre bi plan yapmayayım da![]()
Ben sadece niloya izlerken yemek yedirebiliyorumKerem Alp 1 yaş civarı çok seviyordu kukuliyi bir iki ay sürdü bu durum ama artık ilgisini çekmiyor. Yeni favorimiz niloya. izlerken kahkaha bile atıyor komik durumlarda :))
(bu ifade neyse silinmedi gitti.)
kızlar idil baby de converse tipli ışıklı ayakkabılar 33 liraya düşmüş ben deri bordo alıcam internetten satışı var sizin de haberiniz olsun erkek kız için bir sürü rengi var
Kızımın yeni cicileti nasıl kızlar :)
kesin denicem cok sagol canim benim
Bütün dolabı boşaltmış yakalanınca da şebeklik yapıyo
malesef bi çözümü yok şimdilik uykuya dalana kadar oynuyo bende artık uzun süre yatırmıyorum iyice uykusu geliyo öyle yatıyoruz süreyi kısaltıyorum bi ara hastaydı bütün gün eli saçımda oturdu biraz daha büyüsün anlıcak duruma gelsin bırakcak elbet bazen çok sıkılıyorum ama hoşuma da gidiyo :)@oslew saca bi cozum bulmalisin canim yazik sana ben sacini salarsam oynamak istiyor hemen topluyorum
Aslında benimde hosuma gidiyordu ama canimi da acitiyordu alismasina izin vermedimmalesef bi çözümü yok şimdilik uykuya dalana kadar oynuyo bende artık uzun süre yatırmıyorum iyice uykusu geliyo öyle yatıyoruz süreyi kısaltıyorum bi ara hastaydı bütün gün eli saçımda oturdu biraz daha büyüsün anlıcak duruma gelsin bırakcak elbet bazen çok sıkılıyorum ama hoşuma da gidiyo :)
Topladımmı da aralardan çekiştiriyodu şimdi tokamı çıkarıyo kafamdan :) idare etcem biraz daha ilelebet böyle gitmicek sonuçta hepsinin başka huyu var işteAslında benimde hosuma gidiyordu ama canimi da acitiyordu alismasina izin vermedim
ya çok güzel görünüyoAaay kızlar geçen hafta English Home'dan indirimden aldığım bebek nevresim takımı..Harikaymış valla,keşke 1-2 model alsaymışım 25 tl'ydi..Kumaşı,yeri,deseni hepsi çok güzel..Hâlâ kampanya devam ediyor mu bilmem ama mutlaka öneririm..
Eki Görüntüle 1664933
Ben a101den almıştım onlarda çol güzel çıktı tavsiye ederim yarın gelcek 20 tlya çok güzel görünüyo
Ben uğramayı unuttum geçen hafta alıcaktım. Bitmiştir kanpanya büyük ihtimal bi haftalık oluyo. 25 tl çok uygun. Lastikli çarşaf almıştım çok hoşuma gitmişti. Bi daha kine artık. Güle güle kullansın efe