2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Facebook da gezerken gördüm, oruç tutmaya niyetlendim :)

Eklentiler

• 12116005_10153639998911904_2541077580075561162_n.webp
    12116005_10153639998911904_2541077580075561162_n.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 69
Kerem Alp 1 yaş civarı çok seviyordu kukuliyi bir iki ay sürdü bu durum ama artık ilgisini çekmiyor. Yeni favorimiz niloya. izlerken kahkaha bile atıyor komik durumlarda :))
(o_O bu ifade neyse silinmedi gitti.)
Ben sadece niloya izlerken yemek yedirebiliyorum

kızlar idil baby de converse tipli ışıklı ayakkabılar 33 liraya düşmüş ben deri bordo alıcam internetten satışı var sizin de haberiniz olsun erkek kız için bir sürü rengi var

Senin önerin ile almıştık,paylaşmıştım ya..Süper valla,alın bencede..Biz 39 tl'ye almıştık

Kızımın yeni cicileti nasıl kızlar :)

Çıtçıtlı uzun kollular çok güzel,çok kullanışlı..güle güle giysin fıstık

@oslew saca bi cozum bulmalisin canim yazik sana ben sacini salarsam oynamak istiyor hemen topluyorum
malesef bi çözümü yok şimdilik uykuya dalana kadar oynuyo bende artık uzun süre yatırmıyorum iyice uykusu geliyo öyle yatıyoruz süreyi kısaltıyorum bi ara hastaydı bütün gün eli saçımda oturdu biraz daha büyüsün anlıcak duruma gelsin bırakcak elbet bazen çok sıkılıyorum ama hoşuma da gidiyo :)

malesef bi çözümü yok şimdilik uykuya dalana kadar oynuyo bende artık uzun süre yatırmıyorum iyice uykusu geliyo öyle yatıyoruz süreyi kısaltıyorum bi ara hastaydı bütün gün eli saçımda oturdu biraz daha büyüsün anlıcak duruma gelsin bırakcak elbet bazen çok sıkılıyorum ama hoşuma da gidiyo :)
Aslında benimde hosuma gidiyordu ama canimi da acitiyordu alismasina izin vermedim

Aslında benimde hosuma gidiyordu ama canimi da acitiyordu alismasina izin vermedim
Topladımmı da aralardan çekiştiriyodu şimdi tokamı çıkarıyo kafamdan :) idare etcem biraz daha ilelebet böyle gitmicek sonuçta hepsinin başka huyu var işte

Aaay kızlar geçen hafta English Home'dan indirimden aldığım bebek nevresim takımı..Harikaymış valla,keşke 1-2 model alsaymışım 25 tl'ydi..Kumaşı,yeri,deseni hepsi çok güzel..Hâlâ kampanya devam ediyor mu bilmem ama mutlaka öneririm..

Eki Görüntüle 1664933
ya çok güzel görünüyo:(
Ben uğramayı unuttum geçen hafta alıcaktım. Bitmiştir kanpanya büyük ihtimal bi haftalık oluyo. 25 tl çok uygun. Lastikli çarşaf almıştım çok hoşuma gitmişti. Bi daha kine artık. Güle güle kullansın efe

ya çok güzel görünüyo:KK43:
Ben uğramayı unuttum geçen hafta alıcaktım. Bitmiştir kanpanya büyük ihtimal bi haftalık oluyo. 25 tl çok uygun. Lastikli çarşaf almıştım çok hoşuma gitmişti. Bi daha kine artık. Güle güle kullansın efe
Ben a101den almıştım onlarda çol güzel çıktı tavsiye ederim yarın gelcek 20 tl

Back
X