2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
günaydın kızlar biraz canım sıkkın benim dünden beri şu ünlü restorananın parkında çocuğa atılan kezzapla kafam meşgul sen bi mekanı sadece elit veya daha güvenilir olduğunu düşündüğün için tercih et sırf bu yüzden dünya para öde ama ne olduğu belirsiz bir kişi gelsin çocuğuna hayatı boyunca izlerini taşıyacağı hem fiziksel hem pskilojik bir olay yaşatsın üstelik o gün kameraların hiçbiri çalışmasın doğru dürüst uyuyamadım başıma ağrılar girdi etraf manyak dolu allahım çocuklarımızı korusun karşılarına hep iyi güzel insanlar çıkarsın gerçekten çok endişeliyim böyle şeyler hep vardı belki ama şimdi başka bakıyorum endişem büyüyor elimden gelse de fanus da büyütsem kızımı
of inşallah minik yavrunun yüzünde de kalbinde de derin izler kalmaz acil şifalar diliyorum
Haberi ilk izledigimde kesin tanıdık biridir dedim. Nitekim öylede olmuş. Bu nasıl bi kin bu nasıl bi nefret inanılır gibi değil..

Su içme durmlari nasıl bebislern kizlar havalar serinledgnden beri hira icmiyo su pek
Aren hala çook su içiyor ve bu yüzden her gece çişini kaçırıyor :(
Ne yapalım Nasıl yapalım kızlar @AreN5
Benim için farketmez siz nasıl isterseniz.. Herhangi bi cafe bile olabilir..

Cnm biz gittik bizimki cok Eğlendi cok seviyo niloyayi ışıklar kapanio bi ara bazi coçuklar agladi fln ama erva cok sevdi, biz esimle gittik değmez iki kisi guzel cocukların cok ilgisini cekiyo ama daha guzel olmasini beklerdim 40-45 dk arasi suruyo, niloya sahneden gidince bzmkisi devamli niloya deyip durdu niloya cknca devamli Güldü
Ayy sevindim valla bizimkisi niloyaya bayiliyo tek ilgisini ceken sey o. Senin bebis sevdiyse bizimkide sevebilir. Baya uzun suruyormus bakalim o kadar uzun izleyecek mi merak ediyorum.
Degmez demisin orayi anlamadim canim

pufpuff pufpuff canim tarifini cumartesi yapicam inşallah ama cremole sademi olcak yoksa baskami ilk defa kullanicamda

Bende bu tarifi yaparken ilk kez kullandım,ne olduğubu bile bilmiyordum İkisi de sade olucak canım..

image.webp
image.webp

Esim ben erva gittik 60 lira verdgn paraya değmez tabi cocuk Gözüyle farklıdır muhtemelen esimin gelmesine gerek yokmus yani , Balıklı bi bolum var orda niloya yok orda baya skliyo insan erva devamli niloya niloya gelsin diye bagiriodu
Bende senin yorumunu bekliyodum almak için. Olaylarıda şarkılarıda anlamaz nasılsa. Almayayım seneye biraz daha büyüyünce yine olur nasılsa böyle şeyler.

Sabah 8 bucukta kalktik 11de mizirdanmaya basladi 12de 15dk uyudu simdi tekrar uyumak istedi uyutuyorum gece kacta yatcaz kimbilir bi duzen tutturamadik ya :(

Sabah 8 bucukta kalktik 11de mizirdanmaya basladi 12de 15dk uyudu simdi tekrar uyumak istedi uyutuyorum gece kacta yatcaz kimbilir bi duzen tutturamadik ya :KK43:
bizimde düzenimiz yok hem geç yatar hem sık sık uyanır ama çocuk büyütmek de zorlukların başını hala iştahsızlık çekiyor benim için uykusuzluk ikinci sırada belki bünyemde alıştı eskisi kadar söylenmiyorum

Esim ben erva gittik 60 lira verdgn paraya değmez tabi cocuk Gözüyle farklıdır muhtemelen esimin gelmesine gerek yokmus yani , Balıklı bi bolum var orda niloya yok orda baya skliyo insan erva devamli niloya niloya gelsin diye bagiriodu
Esim almis gelmis bileti gidecez mecburen. Keske sıkılmadan eglense o zaman deger 60 liraya diyecem. Hafta sonu bakalim nasil izleyince yorumlarim canim

Benim bi sorum daha var :)
Bi porsiyon corba si nekdr bebeklerinzn mesela bi kepçe kadarmi nasl

Back
X