2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sanmam erteleneceğini ama sanırım ben @minnakkartal ve @AreN5 arasında bi buluşma olacak. Yer konusunda avm fobisi başladı bizde bi cafede falan mı buluşsak diye konuşuyoruz. Hayrola senin de gelme durumun oluştu mu yoksa ;) M Mor ve mavi

Bi kepçe az iki kepçe koyarım ben genellikle ekmekli olur

Benim yemek takımımın kasesi var canim onunla bir kase veriyorum ama bir kepceden fazla alıyor

İki- iki buçuk kepçe canım.

Aynen iki kepçe ve ekmekli. Benim kaselerim küçük olduğundan azada ayrı İKEA'nın derin kaselerinden kullanıyorum
sagolun arkadaşlar cvplar için ben uzun zamandır çorba fln yediremedgm için şuan yediği miktar sznkilerle aynmi diye merak ettm.

Esim almis gelmis bileti gidecez mecburen. Keske sıkılmadan eglense o zaman deger 60 liraya diyecem. Hafta sonu bakalim nasil izleyince yorumlarim canim
Bencede gidin çocuklara degisiklik bizimki cok Eğlendi şarkılar da fln alkisliyo coçuklar bağırdıkca o da bagiriyo ins guzel gecer sizinki de

Sanmam erteleneceğini ama sanırım ben @minnakkartal ve @AreN5 arasında bi buluşma olacak. Yer konusunda avm fobisi başladı bizde bi cafede falan mı buluşsak diye konuşuyoruz. Hayrola senin de gelme durumun oluştu mu yoksa :KK66: M Mor ve mavi
Annemler bu haftasonu taşınacaklar, tatile yerleşirler umarım ya da eşim evde olursa kızıma bakarsa ya da kızımla gelebilirsem, ya da ya da İnşaallah yani gelemezsem ayıp olmasın diye kesinleştiremiyorum, gelmeye çalışcam..avm korkusu haklı bi endişe, aynı fikirdeyim..hava güzel olsa olsa..buarada tatil 5 gün oldu bize..

Sanmam erteleneceğini ama sanırım ben @minnakkartal ve @AreN5 arasında bi buluşma olacak. Yer konusunda avm fobisi başladı bizde bi cafede falan mı buluşsak diye konuşuyoruz. Hayrola senin de gelme durumun oluştu mu yoksa :KK66: M Mor ve mavi
Son durumda ben A apriori11 ve @AreN5 kesin gün kesin mekan yarın bakıcam ben biraz saati de ayarlarız M Mor ve mavi sende gelirsin okeye dördüncü aramamıza gerek kalmaz :p şakası bi yana inşallah ayarlarsın sende

fayika fayika canım teşekkürler jokerbabynin tabak setinin şanslılarından biri ben oldum sayende haberim olmuştu
Bak birincide sayende arkadaşım kazandı bunda ben bi sonraki kesin sende

fayika fayika canım teşekkürler jokerbabynin tabak setinin şanslılarından biri ben oldum sayende haberim olmuştu
Bak birincide sayende arkadaşım kazandı bunda ben bi sonraki kesin sende
Zaten kızı olanları etiketlemistim güle güle kullansın, güzel güzel yemekler yesin, iştahı açılsın mira'nın ;)

Bencede gidin çocuklara degisiklik bizimki cok Eğlendi şarkılar da fln alkisliyo coçuklar bağırdıkca o da bagiriyo ins guzel gecer sizinki de
Pazar sabahi gidecez canım insallah guzel gececek. Benim kuz çocuklu olan yerleri cok seviyor gecen lcw e gittik ayy ordan oraya kostu cocuklarin pesinden kostu durdu bagiriyor cook mutluydu kalabaligi seviyor

Eşim azada süpet dadı yöntemi uyguluyor içim parçalandı ağlamasına odaya gittim kucağıma aldım eşim kovdu beni odadan, 4 gün deneyecekmiş pazartesi ye kadar halkedicem bu işi diyo :/

Back
X