Benim yemek takımımın kasesi var canim onunla bir kase veriyorum ama bir kepceden fazla alıyorBenim bi sorum daha var :)
Bi porsiyon corba si nekdr bebeklerinzn mesela bi kepçe kadarmi nasl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yemek takımımın kasesi var canim onunla bir kase veriyorum ama bir kepceden fazla alıyorBenim bi sorum daha var :)
Eşime tatil değil maalesefEşine de sana da güzel bir tatil okur inşallah hersey tatlıya bağlanıp pazartesi ye bomba gibi başlarsın
İki- iki buçuk kepçe canım.Benim bi sorum daha var :)
Aynen iki kepçe ve ekmekli. Benim kaselerim küçük olduğundan azada ayrı İKEA'nın derin kaselerinden kullanıyorumBenim bi sorum daha var :)
Bi kepçe az iki kepçe koyarım ben genellikle ekmekli olur
Benim yemek takımımın kasesi var canim onunla bir kase veriyorum ama bir kepceden fazla alıyor
İki- iki buçuk kepçe canım.
sagolun arkadaşlar cvplar için ben uzun zamandır çorba fln yediremedgm için şuan yediği miktar sznkilerle aynmi diye merak ettm.Aynen iki kepçe ve ekmekli. Benim kaselerim küçük olduğundan azada ayrı İKEA'nın derin kaselerinden kullanıyorum
BN gecen sene almistm önünde elma resmini ne var memnun kaldm terletmiyoduHaftaya cuma Bime uyku Tulumu geliyormuş kızlar
Bencede gidin çocuklara degisiklik bizimki cok Eğlendi şarkılar da fln alkisliyo coçuklar bağırdıkca o da bagiriyo ins guzel gecer sizinki deEsim almis gelmis bileti gidecez mecburen. Keske sıkılmadan eglense o zaman deger 60 liraya diyecem. Hafta sonu bakalim nasil izleyince yorumlarim canim
Annemler bu haftasonu taşınacaklar, tatile yerleşirler umarım ya da eşim evde olursa kızıma bakarsa ya da kızımla gelebilirsem, ya da ya da İnşaallah yani gelemezsem ayıp olmasın diye kesinleştiremiyorum, gelmeye çalışcam..avm korkusu haklı bi endişe, aynı fikirdeyim..hava güzel olsa olsa..buarada tatil 5 gün oldu bize..Sanmam erteleneceğini ama sanırım ben @minnakkartal ve @AreN5 arasında bi buluşma olacak. Yer konusunda avm fobisi başladı bizde bi cafede falan mı buluşsak diye konuşuyoruz. Hayrola senin de gelme durumun oluştu mu yoksaM Mor ve mavi
Son durumda ben A apriori11 ve @AreN5 kesin gün kesin mekan yarın bakıcam ben biraz saati de ayarlarız M Mor ve mavi sende gelirsin okeye dördüncü aramamıza gerek kalmazSanmam erteleneceğini ama sanırım ben @minnakkartal ve @AreN5 arasında bi buluşma olacak. Yer konusunda avm fobisi başladı bizde bi cafede falan mı buluşsak diye konuşuyoruz. Hayrola senin de gelme durumun oluştu mu yoksaM Mor ve mavi
Zaten kızı olanları etiketlemistim güle güle kullansın, güzel güzel yemekler yesin, iştahı açılsın mira'nınfayika canım teşekkürler jokerbabynin tabak setinin şanslılarından biri ben oldum sayende haberim olmuştu
Bak birincide sayende arkadaşım kazandı bunda ben bi sonraki kesin sende
Çoook sevimli bi foto ama ya cin gibiymiş maşallah:) adınıda öğrendik. Adım adım gidiyoruzBende ilk defa benim oğlanın net resmini ekledim ig'ye tabi 14 ay öncesine ait![]()
Beni niye etiketledin o Zaman, kaşı gözü güzel diye kız mı sandın oğlumuZaten kızı olanları etiketlemistim güle güle kullansın, güzel güzel yemekler yesin, iştahı açılsın mira'nın![]()
Pazar sabahi gidecez canım insallah guzel gececek. Benim kuz çocuklu olan yerleri cok seviyor gecen lcw e gittik ayy ordan oraya kostu cocuklarin pesinden kostu durdu bagiriyor cook mutluydu kalabaligi seviyorBencede gidin çocuklara degisiklik bizimki cok Eğlendi şarkılar da fln alkisliyo coçuklar bağırdıkca o da bagiriyo ins guzel gecer sizinki de