2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eşim azada süpet dadı yöntemi uyguluyor içim parçalandı ağlamasına odaya gittim kucağıma aldım eşim kovdu beni odadan, 4 gün deneyecekmiş pazartesi ye kadar halkedicem bu işi diyo :/

Bizde de eşim asla dayanamaz..Ben öyle bişey yapmaya kalksam,yaptırmaz kesinlikle..Gerçi bende yapamam heralde,o yüzden hiç yeltenmedim..

@minnakkartal A apriori11 yrn siz söylersiniz artık. Bu arada pufpuff pufpuff sen gelmiyormusun ?

Yaa bir türlü karar verilemedi ki..yer belli olmadı,6-7 kişi ok demişti şimdi kimseden ses çıkmıyor..önce çocukluydu şimdi çoğu çocuksuz diyor..arsından gün değişsin mi dendi..biarada Anadolu yakasından çoğunluk gelmezse yakın olanlar yakın yerde buluşur dendiydi,e galiba Anadolu yakasından gelen yok..ben anlamadım ki noldu

Hangi konuda uyguluyor.
Cok sinir oluyorum ben o kadina yaa:KK51:
Uyutma konusunda yatır kaldır yapıyoruz ama üçümüz de çatladık ve hala uyumadı :/ ama resmen bizi kullanıyo velet, bağırıyor emziğini fırlatıyor yastığına vuruyor, kucağıma aşınca yapışıyor yatağa gitmek istemiyor. Ben alıştırdım hep göğsümde uyutmaya başla türlü uyumuyor. Eşime de geldiler bu akşam, odası var hala bizimle uyuyor yarım saatte bir uyanıyor ta ki bizim yatağa girene kadar

Yok valla ben yapmamışım minnak yapmış tek tek yorumlara baktım ben kız annelerini etiketledim zaar, gerçi Minnie ve Mickey ikisi de varmış:KK66:
Evet ben de farkettim sonradan ;)
Bizde de eşim asla dayanamaz..Ben öyle bişey yapmaya kalksam,yaptırmaz kesinlikle..Gerçi bende yapamam heralde,o yüzden hiç yeltenmedim..

Yaa bir türlü karar verilemedi ki..yer belli olmadı,6-7 kişi ok demişti şimdi kimseden ses çıkmıyor..önce çocukluydu şimdi çoğu çocuksuz diyor..arsından gün değişsin mi dendi..biarada Anadolu yakasından çoğunluk gelmezse yakın olanlar yakın yerde buluşur dendiydi,e galiba Anadolu yakasından gelen yok..ben anlamadım ki noldu
Bizde de ben dayanamıyorum ama eşim pek karsalı artık basıl fenalık geldiyse son durumumuzfan

Aynen bikaç kişi daha vardı. Ay buluşmaya capitol denilmişti yani anadolu yakası yoksa ondan da mı vazgeçildi..

Kızlar anneme ysptığım kapısüsünü gösterdim beğenecek mi diye ne dese beğenirsiniz? gram akıl yok sende bunlarla uğraşacağına evinin işini yapsana dedi. Ben de ne gerek var nasılsa geri kirleniyor dedim acayip sinirlendi. annem temizlik ve düzen hastasıdır. Biz de aşırı dağınığız babamıza çekmişiz annemin psikolojisini pek iyi görmüyorum. iyi ki anneme çekmemişim

Uyutma konusunda yatır kaldır yapıyoruz ama üçümüz de çatladık ve hala uyumadı :/ ama resmen bizi kullanıyo velet, bağırıyor emziğini fırlatıyor yastığına vuruyor, kucağıma aşınca yapışıyor yatağa gitmek istemgi. Ben alıştırdım hep göğsümde uyutmaya başla türlü uyumuyor. Eşime de geldiler bu akşam, odası var hala bizimle uyuyor yarım saatte bir uyanıyor ta ki bizim yatağa girene kadar

Evet ben de farkettim sonradan :KK66:

Bizde de ben dayanamıyorum ama eşim pek karsalı artık basıl fenalık geldiyse son durumumuzfan
Ben de dayanamazdim sanirim. Ve dayanmiyorum da:) oglum benle birlikte uyuyor. Takip ettigim bi pedagog var kitaplarini programlarini falan. 2yasina kadar boyle gitsin istiyorum. Sonra ayircam ben de. O zaman daha kolay olur hem. Boyle yatir kaldir cok eziyet gibi geliyo bana. Bilemiyorum belki dogrusu odur ama ben tam tersi yonde ilerliyorum simdilik:)

Ben de dayanamazdim sanirim. Ve dayanmiyorum da:) oglum benle birlikte uyuyor. Takip ettigim bi pedagog var kitaplarini programlarini falan. 2yasina kadar boyle gitsin istiyorum. Sonra ayircam ben de. O zaman daha kolay olur hem. Boyle yatir kaldir cok eziyet gibi geliyo bana. Bilemiyorum belki dogrusu odur ama ben tam tersi yonde ilerliyorum simdilik:)
Adem Güneş mi takip ettiğin. Benim de ilk zamanlar istediğim yanında yatırmaktı hatta hoşuma bile gidiyordu birlikte uyumak ama odası yatağı ayrı olmasına rağmen yatağını istememeye başladı. Yanımda yatırıp dalınca yatağına koyduğum an uyanmaya başladı ve son Zaman'larda artık yatağını iyice bıraktı ve biz üç kişi uyumaya başladık. Ama bize yatakta da rahat vermiyordu ve sabaha pert uyanıyorduk. Bu işe son vermek için denedik ve olacak inşallah.

Ne kadar surdu canim aglamasi bende dayanamam gibi geliyor ama emzirmeyi kesince benimde yapmam lazim
Emzirme yok zaten bizde tek derdi benim üzerinde uyumak. Bugün 1 saat 20 dk sürdü.

uyku eğitiminden ödüm kopuyor. Bir kere ağlayarak kustu tövbe ettim. İnşallah başarılı olursunuz A apriori11
O kadar fena değildi bizde ama yine de baya ağladı. Ben slingomom ve bebektapımvakımonarım ı okudum biraz ve ağlatma meselesinin o kadar sorun olmadığını gördüm. Zaten linklerin birini de paylaştım. Bakalım en inatçısı bir haftada ama ortalama dört günde okuyormuş bu iş bakalım bizim nasıl olacak

Adem Güneş mi takip ettiğin. Benim de ilk zamanlar istediğim yanında yatırmaktı hatta hoşuma bile gidiyordu birlikte uyumak ama odası yatağı ayrı olmasına rağmen yatağını istememeye başladı. Yanımda yatırıp dalınca yatağına koyduğum an uyanmaya başladı ve son Zaman'larda artık yatağını iyice bıraktı ve biz üç kişi uyumaya başladık. Ama bize yatakta da rahat vermiyordu ve sabaha pert uyanıyorduk. Bu işe son vermek için denedik ve olacak inşallah.

Emzirme yok zaten bizde tek derdi benim üzerinde uyumak. Bugün 1 saat 20 dk sürdü.

O kadar fena değildi bizde ama yine de baya ağladı. Ben slingomom ve bebektapımvakımonarım ı okudum biraz ve ağlatma meselesinin o kadar sorun olmadığını gördüm. Zaten linklerin birini de paylaştım. Bakalım en inatçısı bir haftada ama ortalama dört günde okuyormuş bu iş bakalım bizim nasıl olacak
Gece yine kalkarsa ayni sekilde devammi edeceksiniz canim nasil olucak

Kızlar anneme ysptığım kapısüsünü gösterdim beğenecek mi diye ne dese beğenirsiniz? gram akıl yok sende bunlarla uğraşacağına evinin işini yapsana dedi. Ben de ne gerek var nasılsa geri kirleniyor dedim acayip sinirlendi. annem temizlik ve düzen hastasıdır. Biz de aşırı dağınığız babamıza çekmişiz annemin psikolojisini pek iyi görmüyorum. iyi ki anneme çekmemişim

ahahahah çok güldüm mesajına yaaa :KK45: sende benim kafadasın bu konuda :confused:

bende gökçenin doğum günü pastasını yaptığımda annem aynı şeyi demişti. Bi de bir hafta uğraştığımı duyunca ayrı bi şok geöirdi.
Bende bi kaç ay önce keçe aldım gökçeye kapı süsü bide değişik bişiy gördüm onu yapıyorum. Kendim yapmak istedim. Onu bilse daha da kızar.
Annemde temizlik hastasıdır. Aslında bende öyleydim de gökçeye olan ilgim ağır bastı ve resmen törpüledim bu durumu. Hala taktığım durumlar olsada daha iyiyim çok şükür. En azından kendime vakit ayırıyorum.
Bende iyi ki annem gibi kalmamışım :))

Back
X