canavarlar ya :)) yerlebir etmiş resmen :))Eki Görüntüle 1666119 bu. Da bizim mutfağın son hali :) çok hafifmiş devriliyo hemen öyküde deviriyo kaldırıyo suratına bakmadı @aysegul8901 umut kesin aşçı falan olcak bu gidişle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canavarlar ya :)) yerlebir etmiş resmen :))Eki Görüntüle 1666119 bu. Da bizim mutfağın son hali :) çok hafifmiş devriliyo hemen öyküde deviriyo kaldırıyo suratına bakmadı @aysegul8901 umut kesin aşçı falan olcak bu gidişle
miranın normal sallanırken emerken bile yarım saat bence ilk deneme de çok iyi maşallahÖğle uykusuna dalış 45 dk.
Zor tabii dün gece 1 saat 20 dk bekledik. Ama eşim vardı. Bugün öğle uykusunda daha çakaldı oğlum ben zayıf halkayım zaten baba da yok acayip ıynadı vicdanıma. Kucağıma sakinleştirmek için aldığımda başını boynuma bi sokuluşu vardı içim gitti ama koydum geri yatağınaSabrinin sonu guzel olur deger insallah uykusu duzene girer ben 45 dk bekleyemem sabirsizim biraz
Canim beyzada 45dk da uyumuyo bile supersiniz takipteyimZor tabii dün gece 1 saat 20 dk bekledik. Ama eşim vardı. Bugün öğle uykusunda daha çakaldı oğlum ben zayıf halkayım zaten baba da yok acayip ıynadı vicdanıma. Kucağıma sakinleştirmek için aldığımda başını boynuma bi sokuluşu vardı içim gitti ama koydum geri yatağına
İnşallah bir düzen oturturuz ya. Dün deliksiz 7 saat uyudum ve bugün Azadla uğraşmaya enerjim var bölük pörçük uyuyunca ben de ertesi gün güzel ilgilenemiyorum. Başarırsak bunu ailecek rahata erecezCanim beyzada 45dk da uyumuyo bile supersiniz takipteyim
Bi benimki oynamadı heraldeBizde aldik mutfaktan :)) cok sevdi
du bakalım miranında sağı solu belli olmaz alabilirsem tabiBi benimki oynamadı heralde
Suan tek tek hepsini elliyo atiyo canim nereye gidersek mutfaginida kucaklayip getiriyo biz cay takimlariylada oynuyoduk cay falan dolduruyodu simdi az hevesini alsin yemek yapmayada baslariz ama ben cok begendim bizim zamanimizda yoktu böyle oyuncaklar: ))Bi benimki oynamadı heralde
Ben yeni aldim canim gittigimde 5 tane vardi burda ordada belki kalirdu bakalım miranında sağı solu belli olmaz alabilirsem tabi
İnşallah basarirsiniz canim ki bence bu kadari bile bi basari bende emzirmeyi kesince dusunuyorum inşallah ayagimda sallamak istemiyorum hem sadece alistigi sekilde uyumak icin agliyorlar yoksa bi sikintilari yok hatta ferber diyoki uyku ogretilebilen biseydir siz bebeginiz eline bicak almak istiyor diye agladiginda bicagi geri verirmisiniz yanlis uyutma seklide boyle dogruyu ogrenmesi icin aglamasina izin verin diyor suan uyutmada idolumsunİnşallah bir düzen oturturuz ya. Dün deliksiz 7 saat uyudum ve bugün Azadla uğraşmaya enerjim var bölük pörçük uyuyunca ben de ertesi gün güzel ilgilenemiyorum. Başarırsak bunu ailecek rahata erecez
Sağol Can'ım azad hiç ayakta sallanmadı, korkuyo hatta çığlık çığlığa ağlıyor bi iki kez denedim. Bizimki Yanyana uzanacax, azad benim göğsüme başını koyacak ya da göbeğime ya da koktukaltıma girecek bana sarılıp uyuyacak. Bu nedenle babasına bile zor uyuyordu. Dışarda misafirlikte tam rezillik zaten yakınım olmadıkça kimseye gidemiyorum çünkü insanlardan benim de uzanabileceğim kanepesini ya da yatağını istemek zorunda kalıyorumİnşallah basarirsiniz canim ki bence bu kadari bile bi basari bende emzirmeyi kesince dusunuyorum inşallah ayagimda sallamak istemiyorum hem sadece alistigi sekilde uyumak icin agliyorlar yoksa bi sikintilari yok hatta ferber diyoki uyku ogretilebilen biseydir siz bebeginiz eline bicak almak istiyor diye agladiginda bicagi geri verirmisiniz yanlis uyutma seklide boyle dogruyu ogrenmesi icin aglamasina izin verin diyor suan uyutmada idolumsun![]()
Cok haklisin canim benim zaten bu gece kalkmalarda bitirdi hepimizi ama inşallah bu hafta hepsi bitmis olur yeni haftaya guzel bir giris yaparsinizSağol Can'ım azad hiç ayakta sallanmadı, korkuyo hatta çığlık çığlığa ağlıyor bi iki kez denedim. Bizimki Yanyana uzanacax, azad benim göğsüme başını koyacak ya da göbeğime ya da koktukaltıma girecek bana sarılıp uyuyacak. Bu nedenle babasına bile zor uyuyordu. Dışarda misafirlikte tam rezillik zaten yakınım olmadıkça kimseye gidemiyorum çünkü insanlardan benim de uzanabileceğim kanepesini ya da yatağını istemek zorunda kalıyorumyani sadece evdeki gece 10 kez uyanması bile yeterli sebeplen bi de böyle ekstra rezaletlerimiz var
Bu arada emzik yada uyku arkadadi veriyomusun canim emzigide ayni anda biraktiricakmisin nasil yaptinSağol Can'ım azad hiç ayakta sallanmadı, korkuyo hatta çığlık çığlığa ağlıyor bi iki kez denedim. Bizimki Yanyana uzanacax, azad benim göğsüme başını koyacak ya da göbeğime ya da koktukaltıma girecek bana sarılıp uyuyacak. Bu nedenle babasına bile zor uyuyordu. Dışarda misafirlikte tam rezillik zaten yakınım olmadıkça kimseye gidemiyorum çünkü insanlardan benim de uzanabileceğim kanepesini ya da yatağını istemek zorunda kalıyorumyani sadece evdeki gece 10 kez uyanması bile yeterli sebeplen bi de böyle ekstra rezaletlerimiz var
Yavrum ya kiyamam valla sende iyi dayanmisin ben dayanamam hemen kucagima alir uyuturdum hoş baba da izin vermez zaten aglamasina.Zor tabii dün gece 1 saat 20 dk bekledik. Ama eşim vardı. Bugün öğle uykusunda daha çakaldı oğlum ben zayıf halkayım zaten baba da yok acayip ıynadı vicdanıma. Kucağıma sakinleştirmek için aldığımda başını boynuma bi sokuluşu vardı içim gitti ama koydum geri yatağına
İnşallah Can'ım yaCok haklisin canim benim zaten bu gece kalkmalarda bitirdi hepimizi ama inşallah bu hafta hepsi bitmis olur yeni haftaya guzel bir giris yaparsiniz
Ayy bende miaafirlige gidemiyorum hatta annemde bile uyutamiyorum illaki park yataginda sallanacak yoksa baska türlü uyumuyor. Park yatagi da tasiyamacagima göre evde uykusunu alir ya oyle cikariz ya da bi yere gidersek hic uyumadan geliriz.Sağol Can'ım azad hiç ayakta sallanmadı, korkuyo hatta çığlık çığlığa ağlıyor bi iki kez denedim. Bizimki Yanyana uzanacax, azad benim göğsüme başını koyacak ya da göbeğime ya da koktukaltıma girecek bana sarılıp uyuyacak. Bu nedenle babasına bile zor uyuyordu. Dışarda misafirlikte tam rezillik zaten yakınım olmadıkça kimseye gidemiyorum çünkü insanlardan benim de uzanabileceğim kanepesini ya da yatağını istemek zorunda kalıyorumyani sadece evdeki gece 10 kez uyanması bile yeterli sebeplen bi de böyle ekstra rezaletlerimiz var