- 29 Kasım 2013
- 591
- 814
- 108
Eki Görüntüle 1666020
Kızlar iyi ki dinlemişim sizi. Hava pek soğuk olmamasına rağmen hiç tterletmedi. Sıcacık uyudu sıpamda
Akşam ruzgarın fotosunu bende koyayım uyku tulum kardeşliği olsun :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1666020
Kızlar iyi ki dinlemişim sizi. Hava pek soğuk olmamasına rağmen hiç tterletmedi. Sıcacık uyudu sıpamda
Park yataga sigmadiginda ne yapacaksin canim ayaginda sallama sakin ben biktim artik cok zorki salla salla zor uyuyan bi bebek beyza onceden ayagimdanda inmiyordu simdi birakabiliyorum cok şükürAyy bende miaafirlige gidemiyorum hatta annemde bile uyutamiyorum illaki park yataginda sallanacak yoksa baska türlü uyumuyor. Park yatagi da tasiyamacagima göre evde uykusunu alir ya oyle cikariz ya da bi yere gidersek hic uyumadan geliriz.
Uyku arkadaşı vermedim bişeyi bıraktırırken başka bi şeye bağlamak istemiyorum bu kez de uyku arkadaşını bulduk bulamadık kayboldu vs krizi yaşayacağız. Ama emziği zaten sadece uyurken alıyordu başından beri, onu şimdi bıraktıranam çok ağır gelir diye düşünüyorum çünkü bu süreç onun için çok stresli emerek stres atar en azından. Emziği 18 aydan sonra bıraktırırım ki zaten zor almıştı 4. Ay gibi falan o da sadece uykuya dalarken, dalınca düşürüyor ağzındanBu arada emzik yada uyku arkadadi veriyomusun canim emzigide ayni anda biraktiricakmisin nasil yaptin
Bizde baba başlattı ben cesaret edemezdim aöa inşallah değer gözyaşlarımıza çünkü ben de ağladım dün gece. Başarırsam haftaya ayrıntılarıyla yazarım burayaYavrum ya kiyamam valla sende iyi dayanmisin ben dayanamam hemen kucagima alir uyuturdum hoş baba da izin vermez zaten aglamasina.
Bu istikrarli tutumunuzun sonu nasil olacak merakla bekliyorum
Olabilir canım ama olmayabilirmiştr geçen haberlerde de işlemişlerdi. Ağızlarında sürekli emzik olunca işaret diliyle konuşmaya çalışıyolar. ailelerde şıp diye bumu bu mu diyerek çocukların ihtiyaçlarına karşılık verdikleri için çocuklarda konuşma ihtiyacı hissetmiyolar gibi bişey dedilerEfe bu yüzden mi hâlâ konuşmuyor, sadece "baba" diyor acabası??
Eki Görüntüle 1666258
Canim kucukken ben hep ayagimda uyutuyordum sallayarak bacaklarim ağrıyordu bi de bende meniskus var. Kizim büyüdükçe iyice zorlandim eşim park yatakta sallayarak uyuttu esim alistirdi sonra ayakta uyumak istemedi zaten . Park yataga sigmayinca esim bi çözüm bulur heralde, ayaga alistirmam koca bebegiPark yataga sigmadiginda ne yapacaksin canim ayaginda sallama sakin ben biktim artik cok zorki salla salla zor uyuyan bi bebek beyza onceden ayagimdanda inmiyordu simdi birakabiliyorum cok şükür
Eşim asla kız oyuncaları aldırmıyor. Hatta aren viledayı çok seviyor diye vileda seti almıştım her gördügünde kaldır bunu diyip durdu. Bende başkasına verdim en sonunda. Ama umut mutfagıyla gerçekten çok mutlu gözüküyor :)Huu huuu hayırlı olsun bende umuta alıcam esime soledim.de bakacak inşallah kalmıştır biraz kız işi ama napim mutfakta uğraşmayı seviyor hem çekirdekten yetiştirmek lazım mutfağa aşina olsun da eşine yardım etsin![]()
Bende hiç çorap giydirmedim. Ne yazın nede kışın..bizimki de dönerek uyuyor.. canım çoraplarını da çıkarsaydın ayakları sıcacık oluyor. ben hiç çorapla yatırmıyorum. ayakları örtülü olduğunda kafası acayip terliyor.. büyüdükçe düzelirler inşallah..
Bende park yatak olmadan yapamıyorum. Bi annemlerde kalıyorum onlarda sağolsunlar kendi evlerine almışlar bi tane. Çok rahat ediyorum.Ayy bende miaafirlige gidemiyorum hatta annemde bile uyutamiyorum illaki park yataginda sallanacak yoksa baska türlü uyumuyor. Park yatagi da tasiyamacagima göre evde uykusunu alir ya oyle cikariz ya da bi yere gidersek hic uyumadan geliriz.
Arene sadece uykuda veriyorum. Gün içinde bazen krizi tutunca bide. Ama aren cümle kuramasada gayet iyi kelime söylüyor. Bütün gün ağzındaysa eğer konuşmaması bencede doğal.Efe bu yüzden mi hâlâ konuşmuyor, sadece "baba" diyor acabası??
Eki Görüntüle 1666258
Annemdede var canim menuskus cok kotu gercekten agrisi cok geçmiş olsunCanim kucukken ben hep ayagimda uyutuyordum sallayarak bacaklarim ağrıyordu bi de bende meniskus var. Kizim büyüdükçe iyice zorlandim eşim park yatakta sallayarak uyuttu esim alistirdi sonra ayakta uyumak istemedi zaten . Park yataga sigmayinca esim bi çözüm bulur heralde, ayaga alistirmam koca bebegi
Annemdede var canim meniskus cok kotu gercekten agrisi cok geçmiş olsunCanim kucukken ben hep ayagimda uyutuyordum sallayarak bacaklarim ağrıyordu bi de bende meniskus var. Kizim büyüdükçe iyice zorlandim eşim park yatakta sallayarak uyuttu esim alistirdi sonra ayakta uyumak istemedi zaten . Park yataga sigmayinca esim bi çözüm bulur heralde, ayaga alistirmam koca bebegi
Annemdede var canim meniskus cok kotu gercekten agrisi cok geçmiş olsunCanim kucukken ben hep ayagimda uyutuyordum sallayarak bacaklarim ağrıyordu bi de bende meniskus var. Kizim büyüdükçe iyice zorlandim eşim park yatakta sallayarak uyuttu esim alistirdi sonra ayakta uyumak istemedi zaten . Park yataga sigmayinca esim bi çözüm bulur heralde, ayaga alistirmam koca bebegi
Ben de alacaktım ama üç yaş üzeri diye alamamıştım. Sizinkinde yazıyor mu yaşı. Uygunsa ben de almak istiyorumBende arene bowling seti aldım. Beraber diziyoruz gayet güzel bi şekilde ama ben tam topla vurulması gerektigini gösterirken aren eliyle hepsini devirip goool diye bağırıp seviniyor. Azimliyim ama öğretecegim :)
Hira memede uyuyodu hep 8ayina kdr fln snra ben ayagmda salladm biara sonra kendi kendine uyumaya başladı beşiğe yatiriyodm uyuyodu done done. Bazen agladgida oluyodu ama öyle çok aglamadi hc aglasa alirdm. Mesela otururken bakiyodm uykusu gelmiş hemen emzgi veriyodm doğru beşiğe birakip ckiyodm odadan uyuyodu kendi kendine. Snra dişlerden oldu sanirm üne sallayarak uyutmya başladı m sürekli huy degistriyo. Uç dört gundurde aliyorm bizim yatağa ortamzda benim sacimi cekistiriyo yuzumle oynuyor öyle uyuyo. Ben bi düzene sokamadm Cnm inşallah basarirsinz.Sağol Can'ım azad hiç ayakta sallanmadı, korkuyo hatta çığlık çığlığa ağlıyor bi iki kez denedim. Bizimki Yanyana uzanacax, azad benim göğsüme başını koyacak ya da göbeğime ya da koktukaltıma girecek bana sarılıp uyuyacak. Bu nedenle babasına bile zor uyuyordu. Dışarda misafirlikte tam rezillik zaten yakınım olmadıkça kimseye gidemiyorum çünkü insanlardan benim de uzanabileceğim kanepesini ya da yatağını istemek zorunda kalıyorumyani sadece evdeki gece 10 kez uyanması bile yeterli sebeplen bi de böyle ekstra rezaletlerimiz var
Lcwden aldım canım. Burdan arkadaşlar memnun kaldım terletmiyo diyince başka yere bakmadım. Mağzada yoktu internetten sipariş verdim hatta@Akaibu sizn tulum nerdendi canm
Mağazada battaniye tipi olanlar vardi bnde bakiym cnm.sağolLcwden aldım canım. Burdan arkadaşlar memnun kaldım terletmiyo diyince başka yere bakmadım. Mağzada yoktu internetten sipariş verdim hatta
Azad da 5-6 aylıkken ağzına emziği verir odadan çıkardım kendisi uyurdu ama o 6. Ay aşısından sonra bi tuhaf oldu zaten ek gıda kusmalar falan derken ben iyice huysuz oldu. Uyku muyku da gitti. Ben de sarılıp uyumaya uyuduktan sonra yerine koymaya alıştırdım. Sonrasında artık yerine de gitmek istemiyordu hep bizimle uyumak istiyordu. Bizimle uyurken sabaha kadar uyurdu ama teknelenmekten biz uyuyamaz olduk. Kendi yatağını iyice bırakmıştı ki eşim ayar verdi dün gece :) bakalım inşallah normale döner de kendisi uyur artukHira memede uyuyodu hep 8ayina kdr fln snra ben ayagmda salladm biara sonra kendi kendine uyumaya başladı beşiğe yatiriyodm uyuyodu done done. Bazen agladgida oluyodu ama öyle çok aglamadi hc aglasa alirdm. Mesela otururken bakiyodm uykusu gelmiş hemen emzgi veriyodm doğru beşiğe birakip ckiyodm odadan uyuyodu kendi kendine. Snra dişlerden oldu sanirm üne sallayarak uyutmya başladı m sürekli huy degistriyo. Uç dört gundurde aliyorm bizim yatağa ortamzda benim sacimi cekistiriyo yuzumle oynuyor öyle uyuyo. Ben bi düzene sokamadm Cnm inşallah basarirsinz.