Ben ilk defa uyumusum komşu haftanın 3 günü kalkamiyor eşi götürüyor hep iyi oldu canim cuma yorgunluğu hep cumalari uyanamiyorumArada bi oluyo pil bitmesi boşver ohh sefan olsun :)
Canim azaldı bayağı uyutuyorum ondan bir ya da iki saat sonra uyanıyor emmek istiyor vermezsem çok ağlıyor hatta dün gece be ya (ver ya) diyerek ağladı verdim ama gece uyandığında çok uykulu oluyor o zaman gecistiriyorum geri dalıyor gece boyu iki kez emiyor su an diş yok ondan belki rahatim diş çıkınca yine eskisi gibi olmaz inşallahbende eşimin alarmını hiç duymuyorum gökçe inlese uyanıyorum. :))
Ecenin gece emmeyi bırakmadı nasıl gidiyo canım?
Canim uykum kaçmıştı niyetim mutfak dolaplarini silmekti Ece uyuyorken ama anladı sanırım uyandı hemen bende onu uyuturken geri uyumusum:))Oh ne iyi olmuş nasılsa bi şekilde okula gidecekler arada iyidir duymamak alarmı:) Ecede uyanmadiysa onlar çıkınca geri yatsaydin hatta:)
Ay çok güldüm ya:)))Ben pembe falan demedim aldık co sevindi görünce anammmm diye bağırıyor![]()
buna da çok güldüm:)))ay çok güldüm ya öyküşün mutfağı bayaca bi toplu maşallah![]()