2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arada bi oluyo pil bitmesi boşver ohh sefan olsun :)
Ben ilk defa uyumusum komşu haftanın 3 günü kalkamiyor eşi götürüyor hep iyi oldu canim cuma yorgunluğu hep cumalari uyanamiyorum
bende eşimin alarmını hiç duymuyorum gökçe inlese uyanıyorum. :))
Ecenin gece emmeyi bırakmadı nasıl gidiyo canım?
Canim azaldı bayağı uyutuyorum ondan bir ya da iki saat sonra uyanıyor emmek istiyor vermezsem çok ağlıyor hatta dün gece be ya (ver ya) diyerek ağladı verdim ama gece uyandığında çok uykulu oluyor o zaman gecistiriyorum geri dalıyor gece boyu iki kez emiyor su an diş yok ondan belki rahatim diş çıkınca yine eskisi gibi olmaz inşallah
Oh ne iyi olmuş nasılsa bi şekilde okula gidecekler arada iyidir duymamak alarmı:) Ecede uyanmadiysa onlar çıkınca geri yatsaydin hatta:)
Canim uykum kaçmıştı niyetim mutfak dolaplarini silmekti Ece uyuyorken ama anladı sanırım uyandı hemen bende onu uyuturken geri uyumusum:))
Ben pembe falan demedim aldık co sevindi görünce anammmm diye bağırıyor :-)
Ay çok güldüm ya:)))
ay çok güldüm ya öyküşün mutfağı bayaca bi toplu maşallah :p
buna da çok güldüm:)))

Annem aşure yaptı anneme geldim internet çekmiyor burada zor yazıyorum Ece uyumadi şimdi zorla uyuttum yarın gorumcem yapacakmis esimi arayıp beni cagarmis günü de varmış çok kalabalık gitsem Ece uyumuyor düzen kalmıyor gitmesem herkes kırılıyor annem dahil vallahi ne yapacağımi şaşırdım daha bir sürü kişi çağıracak aşure için ya çocuğmun düzeni bozulmasında ben evimde yalnız oturayim raziyim hiç içime sinmiyor onun düzeni bozulduğunda

Ben ilk defa uyumusum komşu haftanın 3 günü kalkamiyor eşi götürüyor hep iyi oldu canim cuma yorgunluğu hep cumalari uyanamiyorum

Canim azaldı bayağı uyutuyorum ondan bir ya da iki saat sonra uyanıyor emmek istiyor vermezsem çok ağlıyor hatta dün gece be ya (ver ya) diyerek ağladı verdim ama gece uyandığında çok uykulu oluyor o zaman gecistiriyorum geri dalıyor gece boyu iki kez emiyor su an diş yok ondan belki rahatim diş çıkınca yine eskisi gibi olmaz inşallah

Canim uykum kaçmıştı niyetim mutfak dolaplarini silmekti Ece uyuyorken ama anladı sanırım uyandı hemen bende onu uyuturken geri uyumusum:))

Ay çok güldüm ya:)))
buna da çok güldüm:)))
inşallah bozulmaz canım. Ç bende gece emmeyi bıraktırmak istiyorum ama cesaretim yok. Çok feci ağlıyo çünkü:(

A apriori11 valla beni de heveslendirdin bizim uykuda da problem yok ama benim derdim de saç bi deniyim dedim öğlen uykusunda çok ağladı ayağa kalktı yatmadı burnu da tıkalı biraz tıkandı aldım elini saçıma atmasıyla uyuması bir oldu şu hastalığı geçsin bi de hsonu annemler gelcek yaptırmaz o haftaya bende başlıcam uyku saati de kaçtı iyice 9.30 uyuyan çocuk 12 ye kadar oturuyo
İnşallah toparlar öykü de azad da :/

Dalarken odayı terkettin mi ben kaçırdım o kısmı? Nasıl bir yol izledin?
Dün gece gibi terkedip kısa aralıklarla önce üç sonra beş sonra on dk ara vererek yanına gittim yataktan alıp sakinleştirdim anlattım yalnız uyuması gerektiğini, yan odada beklediğimi uzaklaşmadığımı vs vs anlatıp susturdum sonra emziği takıp yine yatağına yatırdım. Böyle 4-5 kez ziyaret ettim sonrasında kendisi uyudu ben de gidip üzerini örtüp kapısını kapadım.

Dün gece gibi terkedip kısa aralıklarla önce üç sonra beş sonra on dk ara vererek yanına gittim yataktan alıp sakinleştirdim anlattım yalnız uyuması gerektiğini, yan odada beklediğimi uzaklaşmadığımı vs vs anlatıp susturdum sonra emziği takıp yine yatağına yatırdım. Böyle 4-5 kez ziyaret ettim sonrasında kendisi uyudu ben de gidip üzerini örtüp kapısını kapadım.
Benim oğlan yatağından kalkıp ayakta benim odaya gelmemi bekliyor, hadi uyu diyorum kafayı yastığa koyuyor sonrasında odadan çıkınca yine ayaklanıyor:D

Ha bu arada yatağa ilk koyduğumda bi baktım pıtır pıtır odaya yanıma geldi ben şok. Allah korumuş o kadar yüksek karyoladan nasıl inmiş :/ sonra yanına gittim göz teması kurmadan izledim baktım yatağın kenarlarındaki çarpmasın diye koyduğumuz elyaf korumalıklar var ya ona basmış basamak yapıp bir bacağını parmaklıktan atıyor diğerini de atıp hooopp karyolanın yanındaki küçük koltuğa iniyor ordan da hooopp yere :/ çok fenalar çokokkk. Hemen söktüm korumalığı da öyle yatırdım. Hala çıkmaya debelendi ama bu kez beceremedi ben de güvenil odadan çıktım

Benim oğlan yatağından kalkıp ayakta benim odaya gelmemi bekliyor, hadi uyu diyorum kafayı yastığa koyuyor sonrasında odadan çıkınca yine ayaklanıyor:KK70:
Azad da aynısını yapıyordu taaa ki ben illallah edip onu bizim yatağa götürene kadar.

Benim oğlan yatağından kalkıp ayakta benim odaya gelmemi bekliyor, hadi uyu diyorum kafayı yastığa koyuyor sonrasında odadan çıkınca yine ayaklanıyor:KK70:
Eğer yatıyosa başucunda bekleyebilirsin ama öyküde ayağa kalkıyo ağlıyo mesela odada olunca ben bugün öyle yaptı haftaya bende odadan çıkarak denicem ve bırakmıcam ağlamasınlar diye belki de geç kaldık

Azad da aynısını yapıyordu taaa ki ben illallah edip onu bizim yatağa götürene kadar.
Ben yatağa almadım canım sadece 1-2 sefer aldım farklı zamanlarda o zaman baba da ben de pert olduk ona dokunmayalım diye, sonrasında eşime dedim almayalım alışmasın diye, şimdi oynuyoruz ama yatağımıza yatırmıyoruz

gökçede uykusu daha gelmediyse kalkıyo. Yastık yorgan ayı emzik battaniye yatakta ne varsa hepsini gülerek fırlatıyo yataktan:)) haa diyorum uykusu daha yok. Yarım saat daha oynuyoruz

Ha bu arada yatağa ilk koyduğumda bi baktım pıtır pıtır odaya yanıma geldi ben şok. Allah korumuş o kadar yüksek karyoladan nasıl inmiş :/ sonra yanına gittim göz teması kurmadan izledim baktım yatağın kenarlarındaki çarpmasın diye koyduğumuz elyaf korumalıklar var ya ona basmış basamak yapıp bir bacağını parmaklıktan atıyor diğerini de atıp hooopp karyolanın yanındaki küçük koltuğa iniyor ordan da hooopp yere :/ çok fenalar çokokkk. Hemen söktüm korumalığı da öyle yatırdım. Hala çıkmaya debelendi ama bu kez beceremedi ben de güvenil odadan çıktım
ay cidden allah korumuş. İyiki dengesini kaybetmemiş.
Problem çözme yeteneğinin baya iyi olduğuna sevinebilirsin tabi:KK53:

Ben de alacaktım ama üç yaş üzeri diye alamamıştım. Sizinkinde yazıyor mu yaşı. Uygunsa ben de almak istiyorum
yazmak zorunda oldukları için yazıyorlar bence. Yoksa ağzına alıp yutabilecegi bişey değil ama kavrama olarak sanırım daha küçükler.
Annem aşure yaptı anneme geldim internet çekmiyor burada zor yazıyorum Ece uyumadi şimdi zorla uyuttum yarın gorumcem yapacakmis esimi arayıp beni cagarmis günü de varmış çok kalabalık gitsem Ece uyumuyor düzen kalmıyor gitmesem herkes kırılıyor annem dahil vallahi ne yapacağımi şaşırdım daha bir sürü kişi çağıracak aşure için ya çocuğmun düzeni bozulmasında ben evimde yalnız oturayim raziyim hiç içime sinmiyor onun düzeni bozulduğunda
Ben artık arenin düzeni bozulacak diye bi yere gitmiyorum. Komşum her sabah kahveye çağırıyor bende arenin yemegini yapıp uyutmam lazım sen gel diyorum hep. Hatta haftasonları aren 1 2 arası uyuyup 3 4 gibi kalkıyor bizde o saatten sonra dışarı çıkıyoruz..

yazmak zorunda oldukları için yazıyorlar bence. Yoksa ağzına alıp yutabilecegi bişey değil ama kavrama olarak sanırım daha küçükler.

Ben artık arenin düzeni bozulacak diye bi yere gitmiyorum. Komşum her sabah kahveye çağırıyor bende arenin yemegini yapıp uyutmam lazım sen gel diyorum hep. Hatta haftasonları aren 1 2 arası uyuyup 3 4 gibi kalkıyor bizde o saatten sonra dışarı çıkıyoruz..
Aynen bizde öyleyiz. Gökçe öğle uykusunu uyumadan dışarı çıkmıyoruz. Bi kaç kez çıktık ağzımızın payını aldık. Gerçi sonrada pek vakit kalmıyo ama düzen bozulmasında ona razıyız

Ben yatağa almadım canım sadece 1-2 sefer aldım farklı zamanlarda o zaman baba da ben de pert olduk ona dokunmayalım diye, sonrasında eşime dedim almayalım alışmasın diye, şimdi oynuyoruz ama yatağımıza yatırmıyoruz
Aynen biz de pert oluyoruz ve aman diyim alıştırmayın çünkü rahata çabuk alışıyorlar

gökçede uykusu daha gelmediyse kalkıyo. Yastık yorgan ayı emzik battaniye yatakta ne varsa hepsini gülerek fırlatıyo yataktan:)) haa diyorum uykusu daha yok. Yarım saat daha oynuyoruz

ay cidden allah korumuş. İyiki dengesini kaybetmemiş.
Problem çözme yeteneğinin baya iyi olduğuna sevinebilirsin tabi:KK53:
Valla sevindiğim tek şey düşüp kafa göz yarmamış olması :D

İyiymiş o Zaman alayım ben de ;) eksik kalmayayım :D @kmltm bak yine seni andım :)))

canim ben de hiç gitmiyorum bir yere hafta sonu da aynı senin gibi uyanınca çıkıyoruz dışarı ama kimse anlamıyor ya öylesine çocuk büyütmüşler ya da unutmuşlar hemen kırılıyor herkes niye gelmedin diye sitem ediyorlar eşim bile ablam aradı dedi ben biraz ya of falan dedim ne olacak yarın cumartesi zaten diyor benim derdim hafta içi değil ki zaten önümüzdeki hafta küçük oglumun sınavları başlıyor 4. Sınıf zor evde olmam lazım ben çalıştırcam onu bir yere gidemem bunu da cagiranlara söyleyeceğim kırılan kirilsin cevremdeki herkesin çocuğu büyümüş o yüzden benim disimda herkes rahat

ay bime gidemedim bi türlü ekstra bi sürü bişi çıktı artık evin orda bakıcam inşallah kalmıştır

Back
X