Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de senin yöntemi eşime söyledim her cuma gelirken oyuncak al çocuk haftasonunu seninle vakit geçireceğini anlasın dedim :) işe giderken helak oluyor ağlamaktan bari böyle teselli bulsun.ay bime gidemedim bi türlü ekstra bi sürü bişi çıktı artık evin orda bakıcam inşallah kalmıştır
yani zamanla alışacağına zaman kavramının oturacağına inandım bilmiyorum zaten kendimi suçlu hissediyorum çıtayı yükseltmeden minik minik bişiler almayı planlıyorum bakalım artık bugün mutfağı bulamazsam başka bişi alırımBen de senin yöntemi eşime söyledim her cuma gelirken oyuncak al çocuk haftasonunu seninle vakit geçireceğini anlasın dedim :) işe giderken helak oluyor ağlamaktan bari böyle teselli bulsun.
ya sen böyle yazıyon ben gülüyom sonra başıma gelcek senin yüzündenŞu gökçeye aldığım kaydırmazlı çoraplardan kendime de mi alsam napsam.Bu kaçıncı düşüşüm. Bi gün bi tarafımı kırmazsam iyidir
sevdi başkasına kesinlikle vermiyor odaları gezerken mutlaka yanında götürüyo ama öyle çok oynamıyor ağzında emzik olan çıkarınca ağlayan ufak bi bebek almıştım@Akaibu ay bende güldüm vallahi :) pentide patik gibi şeyler var altı kaydırmazlı onlardan al gökçe gülüyomu sana :)
@minnakkartal bebek ne alemde sevdimi bi de nasıl bişey aldın
yani zamanla alışacağına zaman kavramının oturacağına inandım bilmiyorum zaten kendimi suçlu hissediyorum çıtayı yükseltmeden minik minik bişiler almayı planlıyorum bakalım artık bugün mutfağı bulamazsam başka bişi alırım
ya sen böyle yazıyon ben gülüyom sonra başıma gelcek senin yüzündengeçmiş olsun tabi
![]()
gülün gülün@Akaibu ay bende güldüm vallahi :) pentide patik gibi şeyler var altı kaydırmazlı onlardan al gökçe gülüyomu sana :)
@minnakkartal bebek ne alemde sevdimi bi de nasıl bişey aldın
Yaa o uyku saati bzmde bozuldu nedense en geç 9 da duyurdu smdi gece yarisi uyuyo zor duruyorm bazen bi oturamiyoruz insan gbiA apriori11 valla beni de heveslendirdin bizim uykuda da problem yok ama benim derdim de saç bi deniyim dedim öğlen uykusunda çok ağladı ayağa kalktı yatmadı burnu da tıkalı biraz tıkandı aldım elini saçıma atmasıyla uyuması bir oldu şu hastalığı geçsin bi de hsonu annemler gelcek yaptırmaz o haftaya bende başlıcam uyku saati de kaçtı iyice 9.30 uyuyan çocuk 12 ye kadar oturuyo
Olabilir canım ama olmayabilirmiştr geçen haberlerde de işlemişlerdi. Ağızlarında sürekli emzik olunca işaret diliyle konuşmaya çalışıyolar. ailelerde şıp diye bumu bu mu diyerek çocukların ihtiyaçlarına karşılık verdikleri için çocuklarda konuşma ihtiyacı hissetmiyolar gibi bişey dediler
Eşim asla kız oyuncaları aldırmıyor. Hatta aren viledayı çok seviyor diye vileda seti almıştım her gördügünde kaldır bunu diyip durdu. Bende başkasına verdim en sonunda. Ama umut mutfagıyla gerçekten çok mutlu gözüküyor :)
Bende hiç çorap giydirmedim. Ne yazın nede kışın..
Bende park yatak olmadan yapamıyorum. Bi annemlerde kalıyorum onlarda sağolsunlar kendi evlerine almışlar bi tane. Çok rahat ediyorum.
Arene sadece uykuda veriyorum. Gün içinde bazen krizi tutunca bide. Ama aren cümle kuramasada gayet iyi kelime söylüyor. Bütün gün ağzındaysa eğer konuşmaması bencede doğal.
Ben emziği sadcee gece veriyorum uykuya dalmadan önce bazen onuda vermiyorum. Gündüz asla. Konuşmaktan ziyad dişlerini olumsuz etkiler diye
Gökçede kutuya taktıUmutta kutuya oynayacaktı ama ben kutuyu sakladim:)
Geçmiş olsun canım. Allah iyiliğini versin ben de güldüm valla:)) ben zaten sakarim kesin düşerim yakında :))Şu gökçeye aldığım kaydırmazlı çoraplardan kendime de mi alsam napsam.Bu kaçıncı düşüşüm. Bi gün bi tarafımı kırmazsam iyidir
o zaman çok düşkün değil demekki. Bende sadece uyuyacağı zaman veriyorum. Onsuz uyumuyo zaten. Bi kere becerdim devamı gelmedi. uyanıyo direk çıkarıp kutusuna koyup yatağına bırakıyoruz. Gündüz ne olursa olsun vermiyorum.gündüzleri özellikle emzik diye tutturmuyor.. ama eğer dışarıya çıkacaksak,huysuzlandığı an benim için büyük kurtarıcı.. Evdeyken eğer ortada görürse alıp ağzına atıp emiyor ama aldam elinden,ağlamıyor.. Fakat emziksiz asla uykuya dalmaz,uyumaz.. Mümkün değil..
aman düşme:)Geçmiş olsun canım. Allah iyiliğini versin ben de güldüm valla:)) ben zaten sakarim kesin düşerim yakında :))
Bende doymuyodum gökçeyeu bişeyler almaya. Bazen 3-4 yaş kıyafetleri falan görüyorum çok hoşuma gidiyo. Eşime diyorum alalım mı büyüyünce giyer diye saçmalama diyoEvde duramiyorum, surekli alisverisi telasi. yine ciktim dışarı elif uyurken. Lcw, civil, diger bebek magazalari dolastim durdum ne alsam ki diye bakinip durdum. Bugun yine kışlık kiyafet atki bere takimi falan aldim lazimlik bile aldim acelesi neyse. İşe basladigimdan beri hep bişeyler almak istiyorum stres mi atıyorum bilmiyorum ama cook yoruluyorum. Bu boyle devam etmemeli
Ben de okudum ya vicdansız insan bile diyemiyorumHani şu kezzap meselesi vardı ya. Onu yapan adamın synı yaşta bi oğlu varmış ve çocuklar kuzenmiş. Adam yiğenine yapmış bunu.![]()
Emin adımlarla ilerliyorsun canım. Tebrikler vallaİkinci gün ortası uykusu, dalış süresi 12 dkçözcem ben bu işi :)) sadece bir kez öpüp anlatıp yatağına koydum, ağladı 4 dk sonra odasına gittim ki öyle fena ağlamadı da sadece bağırdı bana seslenmek için. Sonra bir iki daha bağırdı sustu falan gitmedim ciddi değildi ağlama değildi, sonra sesi kesildi üzerini örtüp çıktın :?)))
Ayy benimki heves mi yoksa para harcamak icin bahane mi bilmiyorum tabi luzumlu seyler aliyorum ama calismasaydim bunlari almaz idare ederdim simdiden 3 yas kıyafetleri doldu depoluyorum eve. Ayy hepsi can sıkıntısından heralde..Bende doymuyodum gökçeyeu bişeyler almaya. Bazen 3-4 yaş kıyafetleri falan görüyorum çok hoşuma gidiyo. Eşime diyorum alalım mı büyüyünce giyer diye saçmalama diyobide çalışsam elime para geçse naparım bilmiyorum