2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Enişteymiş. Baldızının çocuğuymuş yavru. Daha çok ilgi görüyomuş o çocuk kendi çocuğundan. Onu komik duruma düşürmek istemiş (güya) onunda asit olduğunu bilmiyomuş. Minik bi şişeye doldurmuş. Boya zannediyomuş.
Salak zannediyo heralde herkesi heralde. O asitin kokusu bile keskin mümkün değil bişeye aktarırken boya zannetmek. Ay sinirim bozuldu.
Kendi çocuğundan daha çok seviliyo diye bi çocuğa bunu nasıl yapar insan ya
Ben okumamistim inanamıyorum ya nasil bi insan bu bide ayni yaslarda evladi varmis allah hepimizi ve ozellikle cocuklarimizi boyle insanlardan korusun

Bende doymuyodum gökçeyeu bişeyler almaya. Bazen 3-4 yaş kıyafetleri falan görüyorum çok hoşuma gidiyo. Eşime diyorum alalım mı büyüyünce giyer diye saçmalama diyo:KK53: bide çalışsam elime para geçse naparım bilmiyorum
ben çok kiyafet alma taraftari değilim çok hzli buyuyolar hemen kuculuyo çoğu şeyi yikadm giydiremedim bikere bile:( ama nezman kendm için gtsem hiraya alip ckiyorm birşeyler illa corapta olsa aliyorm. Allahtan calismiyorm ama kira aliyorm onu direk avm ye yatiriyorm. Ama acayip rahatliyo insan alışveriş yapinca

Oyuncak kalmamıştı :( tuşlu bişi aldım azıcık oynadı yarın biraz aşağıda bi bim daa var Oray'a bakıcam olmadı oyuncakçıdan alıcam artık

ben çok kiyafet alma taraftari değilim çok hzli buyuyolar hemen kuculuyo çoğu şeyi yikadm giydiremedim bikere bile:KK43: ama nezman kendm için gtsem hiraya alip ckiyorm birşeyler illa corapta olsa aliyorm. Allahtan calismiyorm ama kira aliyorm onu direk avm ye yatiriyorm. Ama acayip rahatliyo insan alışveriş yapinca
Aynen bendede öyle kıyafet vardı bir sürü. Etiketlerini koparmasam hediye götürürdüm. İki kuzenim doğum yaptı bu sene biri temmuz biri haziran da onlara verdim hepsini giydirsinler diye.
Bizde öyle çok kıyafet olsu başka almayalım desek oyuncak alıyoruz. Ev oyuncak dolu.
Ama mutlu oluyorum bende aldıkça.
Bu gün hatta bimde fisherın dişlikleri vardı. Onu bile alasım geldi gökçe görünce aaa dedi diye:)) iki bakıp kenara atıcak oysaki

canim ben de hiç gitmiyorum bir yere hafta sonu da aynı senin gibi uyanınca çıkıyoruz dışarı ama kimse anlamıyor ya öylesine çocuk büyütmüşler ya da unutmuşlar hemen kırılıyor herkes niye gelmedin diye sitem ediyorlar eşim bile ablam aradı dedi ben biraz ya of falan dedim ne olacak yarın cumartesi zaten diyor benim derdim hafta içi değil ki zaten önümüzdeki hafta küçük oglumun sınavları başlıyor 4. Sınıf zor evde olmam lazım ben çalıştırcam onu bir yere gidemem bunu da cagiranlara söyleyeceğim kırılan kirilsin cevremdeki herkesin çocuğu büyümüş o yüzden benim disimda herkes rahat
Evet bide sınavları basliyo. Bugün zeynep in öğretmeni vatsapdan mesaj atıyo haftaya salı türkçe sınavı var diye.çocuklarımız daha önemli boş ver kuserlerse kussunler bigün kuseriz ikinci gün barisiriz. Çocuğumuzdan önemli değil hiç bişey.

İkinci gün ortası uykusu, dalış süresi 12 dk :KK66: çözcem ben bu işi :)) sadece bir kez öpüp anlatıp yatağına koydum, ağladı 4 dk sonra odasına gittim ki öyle fena ağlamadı da sadece bağırdı bana seslenmek için. Sonra bir iki daha bağırdı sustu falan gitmedim ciddi değildi ağlama değildi, sonra sesi kesildi üzerini örtüp çıktın :?)))
Oh oh basardin sen bu işi canım artık öyle say.12dk çok iyi.

Aynen bendede öyle kıyafet vardı bir sürü. Etiketlerini koparmasam hediye götürürdüm. İki kuzenim doğum yaptı bu sene biri temmuz biri haziran da onlara verdim hepsini giydirsinler diye.
Bizde öyle çok kıyafet olsu başka almayalım desek oyuncak alıyoruz. Ev oyuncak dolu.
Ama mutlu oluyorum bende aldıkça.
Bu gün hatta bimde fisherın dişlikleri vardı. Onu bile alasım geldi gökçe görünce aaa dedi diye:)) iki bakıp kenara atıcak oysaki
Aaaa o disliklere bende baktım :) Hayır yani evde var aynindan bide.

Evet bide sınavları basliyo. Bugün zeynep in öğretmeni vatsapdan mesaj atıyo haftaya salı türkçe sınavı var diye.çocuklarımız daha önemli boş ver kuserlerse kussunler bigün kuseriz ikinci gün barisiriz. Çocuğumuzdan önemli değil hiç bişey.
Evet canim başlıyor tabi ki önceliğim çocuklarım aksam eşime de söyledim sonra bana neden gitmiyorsun demesin diye doğru söylüyorsun dedi yarın giderim gorumceye sonrakilere gidemem bir de sana söyleyeceğim unutuyorum eşim büyük oglumun toplantısına gitmişti orada müdür yardımcı si devamsızlık yapmasinlar demiş iki öğrenci aynı puanı alıyorlar mesela aynı okula tercih yapıyorlar o zaman birini elemek için devamsızlık durumuna bakiyorlarmis devamsızlıktan eliyorlarmis ben bugün geç kalınca eşime hemen yetistir dedim yarım gün yok yazilmasin diye yanı devamsizliga dikkat edin sizde canim

Kızlar bir şey danışmak istiyorum, benim oğlana kv bakıyor her gün onlara bırakıyorum zaten çok yakın evlerimiz 100 metre yok bile aramız. Hafta içi yatmaya geliyoruz eve, onun dışında hep orda, onun dışında hafta sonu da düzeni bozulmasın diye gündüz uykularında orda, ama ben bu ara hafta sonu hep oglumla mı kendi evimizde takılsam diye düşünürken buluyorum kendimi, eşim de hafta içi genelde çocuk uyuyacağı zamana yakın geliyor, yoğun çalışıyor, hafta sonu evde ama yine yoğun, ruhen bizle demek daha doğru olur:KK66:
Bugün kv oğlum hakkında o bunu yapıyor diyor ben kendimi yabancı hissediyorum, ben sadece oyun arkadaşı gibiyim, cocuğun sahibi gibi değil de...
Bilmiyorum içimdeki denklemi çözebildiniz mi?

Kızlar facede ki grupta gördüm. Birisi burun tıkanıklığı öksürüğü olan çocuğun başıcuna soğan koyunca rahat uyur yazmış. Oda denemiş gerçekten işe yaramış Soğanı soyup ortadan kesip koyuyomuş. Altınada bir sürü kişi evet bizde yaptık falan yazmış. Sizede söyleyeyim dedim ihtiyacımız olmaz inşallah ama olursa deneriz sür
Aaaa o disliklere bende baktım :) Hayır yani evde var aynindan bide.
resmen doyumsusuz:))

Kızlar bir şey danışmak istiyorum, benim oğlana kv bakıyor her gün onlara bırakıyorum zaten çok yakın evlerimiz 100 metre yok bile aramız. Hafta içi yatmaya geliyoruz eve, onun dışında hep orda, onun dışında hafta sonu da düzeni bozulmasın diye gündüz uykularında orda, ama ben bu ara hafta sonu hep oglumla mı kendi evimizde takılsam diye düşünürken buluyorum kendimi, eşim de hafta içi genelde çocuk uyuyacağı zamana yakın geliyor, yoğun çalışıyor, hafta sonu evde ama yine yoğun, ruhen bizle demek daha doğru olur:KK66:
Bugün kv oğlum hakkında o bunu yapıyor diyor ben kendimi yabancı hissediyorum, ben sadece oyun arkadaşı gibiyim, cocuğun sahibi gibi değil de...
Canim ben calismiyorum evdeyim ama az cok ne hissettigini ablayabiliyorum hem hafta ici hem hafta sonu kv birlikte ben dayanamazdim galiba esin olmasa bile hafta sonu evinde bebeginle gayet guzel vakit gecirebilirsiniz bence en azindan 1 gunu kendinize ayirabilirsiniz ve o bir gunde yeni seyler ogretip kvdene biz simdide bunu ogrendik diyebilirsin.ogrenmese bile daha cok eglenebilirsin ne biliim ben kv yaninda kizimla yerlerde yuvarlanip her tarafini isiramam mesela aksamlari zaten evinde uyuyormus gunduzde uyuyabilir bence

Canım tam olarak anlayamam seni ama bencede hafta sonları birlikte vakit geçirmeniz daha iyi olur sanki. Mutubenin dediği gibi ben kendi annemin yanında bile her istediğimi yapamıyorum. İlla ki beni tutan durumlar belli sınırlar oluyo.

Kızlarrrr akşam uykusu kendi kendine tam 6 dk :21: sadece bi kez ağladı ve gittim sakinleştirdim anlattım döndüm bir iki mıkırdandı ve uyudu
Hımm süper dadı da 3 günde o kadar yol katedilemez diye düşünüyordum onların abarttigini ama galiba doğru olma ihtimali var inşallah devamı gelir ve rahat edersiniz bende senden ilham aldım umutu besige bıraktım tv izliyorum gerçi umut kendi istedi ama inşallah oda uyur kendi kendine

Back
X