ay maşallah ona. İnşallah böyle devam ederKızlarrrr akşam uykusu kendi kendine tam 6 dksadece bi kez ağladı ve gittim sakinleştirdim anlattım döndüm bir iki mıkırdandı ve uyudu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay maşallah ona. İnşallah böyle devam ederKızlarrrr akşam uykusu kendi kendine tam 6 dksadece bi kez ağladı ve gittim sakinleştirdim anlattım döndüm bir iki mıkırdandı ve uyudu
Maşallah supersinizKızlarrrr akşam uykusu kendi kendine tam 6 dksadece bi kez ağladı ve gittim sakinleştirdim anlattım döndüm bir iki mıkırdandı ve uyudu
Hımm süper dadı da 3 günde o kadar yol katedilemez diye düşünüyordum onların abarttigini ama galiba doğru olma ihtimali var inşallah devamı gelir ve rahat edersiniz bende senden ilham aldım umutu besige bıraktım tv izliyorum gerçi umut kendi istedi ama inşallah oda uyur kendi kendine
ay maşallah ona. İnşallah böyle devam eder
Sağolun kızlar inşallah olmuştur. Bakalım sabaha kadar nasıl sürecek kaç kere uyanacakMaşallah supersiniz
yok var eşi bi kere foto koymuştu istemiyomuş eşi ama o kadar çok soran olmuş ki ailece foto koymuştu fotoları da eşi çekiyomuş geneldeOyuncu annenin sayfasını okuyodum da. Acaba babasız mı büyütüyo ki çocuklarını. Hiç denk gelmedim babayla ilgili bişey.
Eğer öyleyse iki kat helal olsun
sağol canım. Blogdu sözlüklerdi hepsini okudum resmen. Hiç eş lafı bile geçmeyince çok merak etmiştimyok var eşi bi kere foto koymuştu istemiyomuş eşi ama o kadar çok soran olmuş ki ailece foto koymuştu fotoları da eşi çekiyomuş genelde
Can'ım Bencede haftasonu evinizde olsanız seninle daha çok baş başa geçirseniz ii olur gibiKızlar bir şey danışmak istiyorum, benim oğlana kv bakıyor her gün onlara bırakıyorum zaten çok yakın evlerimiz 100 metre yok bile aramız. Hafta içi yatmaya geliyoruz eve, onun dışında hep orda, onun dışında hafta sonu da düzeni bozulmasın diye gündüz uykularında orda, ama ben bu ara hafta sonu hep oglumla mı kendi evimizde takılsam diye düşünürken buluyorum kendimi, eşim de hafta içi genelde çocuk uyuyacağı zamana yakın geliyor, yoğun çalışıyor, hafta sonu evde ama yine yoğun, ruhen bizle demek daha doğru olur
Bugün kv oğlum hakkında o bunu yapıyor diyor ben kendimi yabancı hissediyorum, ben sadece oyun arkadaşı gibiyim, cocuğun sahibi gibi değil de...
Bilmiyorum içimdeki denklemi çözebildiniz mi?
Aynen geçenlerde sirf aaa yaptgi için bi oyuncağa 120 tl verdm annem kizdi alma dedi oynamaz gerçektende oynamiyo artıkAynen bendede öyle kıyafet vardı bir sürü. Etiketlerini koparmasam hediye götürürdüm. İki kuzenim doğum yaptı bu sene biri temmuz biri haziran da onlara verdim hepsini giydirsinler diye.
Bizde öyle çok kıyafet olsu başka almayalım desek oyuncak alıyoruz. Ev oyuncak dolu.
Ama mutlu oluyorum bende aldıkça.
Bu gün hatta bimde fisherın dişlikleri vardı. Onu bile alasım geldi gökçe görünce aaa dedi diye:)) iki bakıp kenara atıcak oysaki
Biz de o yok canım rekabet, o gün neyi öğrendiği de pek konuşmuyoruz, geliyorum emziriyorum sonra oyun oynuyoruz...Can'ım Bencede haftasonu evinizde olsanız seninle daha çok baş başa geçirseniz ii olur gibi
Yaptıklarına gelince bizde durum şu mesela annem hapşırmayı öğretmiş miraya taklit ediyo Akşm gelince anneye hapşır fln diyo yada haftasonu ben çirkin olmaya alıştırdım nihayet haftaiçi gelince annemin yanında yaptırıyorum hatta tatlı bi rekabet oldu aramızda benden bunu öğrendi yok ben daha çok öğrettim fln diye:)) tabi annemle daha çok Zaman geçirdiği için ben hep sonradan öğreniyorum o gün neye alıştığını
Kuzum benim ucuz atlatmış.Umut aksam oyuncak mutfağından düştü benim sapsik oğlum yastık koyup yapmak istedi masasının üzerine hop devrildi ve burnunun üzeri soyulduağladı biraz sonra hiç bir şey olmamış gibi oynamaya devam etti
Aynen her ortamda yatma peşinde sanki uykuyu çok seveni biri gibi ama Totosu kıymetli onunKuzum benim ucuz atlatmış.
Yalnız umut hep bi rahatlık peşinde. Bi orda uyumafığı kalmıştı heralde:)
ceket almstm büyük geldi degstrmye gdicktm ama vazgectm. Bugün metrobusede bmba koymuşlarKızlar habertürkte okudum az önce 5 tane isid üyesi suriyeden geçiş yapmış eylem için 81 il alarma geçmiş araniyorlarmis Allah fırsat vermesin inşallah yakalanırlar kimsenin canı yanmadan avm kere kalabalık yerlere gitmemek gerek çok korkunç ne hale geldik![]()
İyi yapmissin canim benimde oglanlara eşofman almam lazım aslında ama kalabalık avm lere gitmeyecegim daha tenha yerlerden bakcam artık Allah korusun çok karisik ortalıkceket almstm büyük geldi degstrmye gdicktm ama vazgectm. Bugün metrobusede bmba koymuşlar
Ben de olmaz derdim ama tek mesele ilk gün, o gün sinirlerinin sağlam olması lazım ki ben ağladım dün mesela, eşim durdu hep. Ama sana rakamlarla konuşayım, 4 kez uyuttukA apriori11 bize de gelsene:) uykusuzluk benim en büyük problemim. Emzirmekten ve sallamaktan bitik durumdayım. Valla heves ettim senden ama oğlum emzik emmiyor meme düşkünü sallamayınca ds asla uyumaz. durum vahim bizde. Gece uyumak nasıl birşeydi unuttum. Eşime Azad dan bahsettim olmaz öyle şeyağlatamaö diyor. Ama şimye kadar bir kere bile uyutmadı ve gece hiç uyanmadı bilyor ya da bilmek isteyor neler yaşadığımızı. Maşallah bu arada Azad a. İdolümsünüz:)
Benim eşim doğumdan beri uyutma işinde yardımcıdır bazen o uyutur haftada bikaç gün. Gece de bazen o uyanır bazen ben. Ben anne olarak daha dayanırdım da baba dayanamadı bizde ve zaten uyku eğitimini o teklif etti :/A apriori11 bize de gelsene:) uykusuzluk benim en büyük problemim. Emzirmekten ve sallamaktan bitik durumdayım. Valla heves ettim senden ama oğlum emzik emmiyor meme düşkünü sallamayınca ds asla uyumaz. durum vahim bizde. Gece uyumak nasıl birşeydi unuttum. Eşime Azad dan bahsettim olmaz öyle şeyağlatamaö diyor. Ama şimye kadar bir kere bile uyutmadı ve gece hiç uyanmadı bilyor ya da bilmek isteyor neler yaşadığımızı. Maşallah bu arada Azad a. İdolümsünüz:)