- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.412
- 448
- 37
Kızlar gece 11 de uyudu, 6 dk da dalmıştı, sabaha karşı bi kez 5.30 da uyandı, hiç yataktan çıkarmadan bikaç yudum su verdim, sonra daha sabah olmadığını, onu yataktan çıkaramayacağımı söyleyip uyumasını istedim öptüm, tekrar emziğini takıp odadan çıktım. Hiç ağlamadı be uyudu 9 da güne uyandı.
Emzirmeyen annelere şiddetle tavsiye ediyorum. En fazla bir iki gün gerileceksiniz ama sonrası rahat. Ama kararlı olmalısınız. Vee kesinlikle ses yükseltilmemeli. Yani çocuk cezalandırılmadığını anlamalı. Bunu onun da rahat ve güzel uyuyup büyümesi için olduğunu anlatın. Bebeğin kaygıları giderilince zaten ağlayıp yapışmıyor da güzel keyifli uyanıyor.
Yaaa süpersin..cidden heveslendirdin beni..ama nedense Efe bu işi asla başaramayacak gibi geliyor bana,denemeden de bilinmez tabi ama..süper canım,devamlı olur inşallah..
Yarım saattir öğle uykusuna yatıramadık yine başa döndük![]()
En zoru gece bence ve sen onu başardın..bu seferlik olmuştur o,hadi bakalım..
Eki Görüntüle 1667142pufpuff canim yaptim tarifini daha tadina bakamadim ama becerebildim galiba verdigin ölçüde super hersey tam yetti cok teşekkür ederim
Vaaaaay süpersin..gayette olmuş bence..sadece bazı yerlerine daha yoğun pütürlü kekten serp üstü kapat,beyazlıklar görünmesin o zaman daha hoş görünüyor..bu tarifte önemli olan görüntü,zor olanda o..tadı her türlü oluyor,ölçüler tam..
Bende şimdi yapıyorum,akşama arkadaşlarımız gelicek..keki yaptım soğumasını bekliyorum..