2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar gece 11 de uyudu, 6 dk da dalmıştı, sabaha karşı bi kez 5.30 da uyandı, hiç yataktan çıkarmadan bikaç yudum su verdim, sonra daha sabah olmadığını, onu yataktan çıkaramayacağımı söyleyip uyumasını istedim öptüm, tekrar emziğini takıp odadan çıktım. Hiç ağlamadı be uyudu 9 da güne uyandı.
Emzirmeyen annelere şiddetle tavsiye ediyorum. En fazla bir iki gün gerileceksiniz ama sonrası rahat. Ama kararlı olmalısınız. Vee kesinlikle ses yükseltilmemeli. Yani çocuk cezalandırılmadığını anlamalı. Bunu onun da rahat ve güzel uyuyup büyümesi için olduğunu anlatın. Bebeğin kaygıları giderilince zaten ağlayıp yapışmıyor da güzel keyifli uyanıyor.

Yaaa süpersin..cidden heveslendirdin beni..ama nedense Efe bu işi asla başaramayacak gibi geliyor bana,denemeden de bilinmez tabi ama..süper canım,devamlı olur inşallah..

Yarım saattir öğle uykusuna yatıramadık yine başa döndük :KK43:

En zoru gece bence ve sen onu başardın..bu seferlik olmuştur o,hadi bakalım..

Eki Görüntüle 1667142 pufpuff pufpuff canim yaptim tarifini daha tadina bakamadim ama becerebildim galiba verdigin ölçüde super hersey tam yetti cok teşekkür ederim

Vaaaaay süpersin..gayette olmuş bence..sadece bazı yerlerine daha yoğun pütürlü kekten serp üstü kapat,beyazlıklar görünmesin o zaman daha hoş görünüyor..bu tarifte önemli olan görüntü,zor olanda o..tadı her türlü oluyor,ölçüler tam..
Bende şimdi yapıyorum,akşama arkadaşlarımız gelicek..keki yaptım soğumasını bekliyorum..

Dayan dayan daha yeni öyle bigünde olmucak sende biliyosun
Öyle canım bi haftayı göze aldım

Canim dayan sizi deniyor
Resmen duygularımıza oynuyor irade savaşları veriyoruz

Uykusu yoktur belki
Yok zaten uykusu gelmeden götürmüyorum tam işkence okur o Zaman. Esneyip gözlerini ovuşturup mayışınca götürüyorum ama yatağını görünce koala gibi bana yapılıp başlıyo ağlamaya

Yaaa süpersin..cidden heveslendirdin beni..ama nedense Efe bu işi asla başaramayacak gibi geliyor bana,denemeden de bilinmez tabi ama..süper canım,devamlı olur inşallah..

En zoru gece bence ve sen onu başardın..bu seferlik olmuştur o,hadi bakalım..

Vaaaaay süpersin..gayette olmuş bence..sadece bazı yerlerine daha yoğun pütürlü kekten serp üstü kapat,beyazlıklar görünmesin o zaman daha hoş görünüyor..bu tarifte önemli olan görüntü,zor olanda o..tadı her türlü oluyor,ölçüler tam..
Bende şimdi yapıyorum,akşama arkadaşlarımız gelicek..keki yaptım soğumasını bekliyorum..
Benim için de tüm çocuklar başarır ama azad başaramaz idi. Oğlum sadece bana yapışarak uyuyabiliyordu

Umut aksam oyuncak mutfağından düştü benim sapsik oğlum yastık koyup yapmak istedi masasının üzerine hop devrildi ve burnunun üzeri soyuldu:KK43:ağladı biraz sonra hiç bir şey olmamış gibi oynamaya devam etti
geçmiş olsun umutcuğa Neykesi hafif atlatmış
Kızlar habertürkte okudum az önce 5 tane isid üyesi suriyeden geçiş yapmış eylem için 81 il alarma geçmiş araniyorlarmis Allah fırsat vermesin inşallah yakalanırlar kimsenin canı yanmadan avm kere kalabalık yerlere gitmemek gerek çok korkunç ne hale geldik:KK43:
gerçekten sokağa çıkmaya korkar olduk Akşm alışverişe gidecektik Vazgeçtik
Hala inanamıyorum ama hakkaten maşallah
maşallah hem azada hem sizin azminize zoru başarmışsınız inşallah öğle uykularıda düzelir

geçmiş olsun umutcuğa Neykesi hafif atlatmış
gerçekten sokağa çıkmaya korkar olduk Akşm alışverişe gidecektik Vazgeçtik
maşallah hem azada hem sizin azminize zoru başarmışsınız inşallah öğle uykularıda düzelir
İnşallah canım darısı tüm topiğin başına

Kızlar bu araba yağmurluklarını kullanmaya başladınızmı öyküyle bi kere yakalandık yağmura yazın örteyim dedim istemedi sıcaktanmı bilmiyorum ama yinr istemicek gibi geliyo yağmur yağıyo pazara gitmem lazım bastırıverirse ıslanırız napcam bilmiyom bebekken iyiydi dıruyodu şimdi eli kolu heryere uzanıyo

Ayy yoruldum asure yaptim ve dağıttım
IMG-20151024-WA0004.webp

Dün gece areni tam 45 dk salladım uyumadı. Bende attım yatağına çıktım odadan A apriori11 taktigini uygulayayım dedim.. Bebefonuda yanıma aldım. 3. dk falandı öyle bi ağlamaya başladı ki.. Eşime dedim koş kusacak. Biz gidip kucağımıza alana kadar her yere kustu.. Aren pütürlü yediginde ağladığında kısacası zor durumlarda hemen kendini kusturabiliyor.. Oysaki çok heveslenmiştim kendi kendine uyur diye..

Kızlar bu araba yağmurluklarını kullanmaya başladınızmı öyküyle bi kere yakalandık yağmura yazın örteyim dedim istemedi sıcaktanmı bilmiyorum ama yinr istemicek gibi geliyo yağmur yağıyo pazara gitmem lazım bastırıverirse ıslanırız napcam bilmiyom bebekken iyiydi dıruyodu şimdi eli kolu heryere uzanıyo

Yağmurlu havalar geldi mi onlarda çıkıyo ortaya tabi..ben 1 haftayı geçti,kullanıyorum..markete gitmem gerekiyor,pazarı dolaşmaya gidiyorum ya da en azından hava almaya çıkıyoruz Efe'yle her türlü gerekiyor..Ama Efe emzik kullandığı için mızmızlandığı an emziği veriyorum,rahat duruyor ya da çubuk kraker..bu ikisi kurtarıcım,rahat ediyorum..

Dün gece areni tam 45 dk salladım uyumadı. Bende attım yatağına çıktım odadan A apriori11 taktigini uygulayayım dedim.. Bebefonuda yanıma aldım. 3. dk falandı öyle bi ağlamaya başladı ki.. Eşime dedim koş kusacak. Biz gidip kucağımıza alana kadar her yere kustu.. Aren pütürlü yediginde ağladığında kısacası zor durumlarda hemen kendini kusturabiliyor.. Oysaki çok heveslenmiştim kendi kendine uyur diye..

Oooo paşaya bak..Bulmuş sizi alt etme yolunu o,çakaaaal..

Kusma durumu biter bitmez başlamanı tavsiye ederim. Ya da odadan çıkma ama yanında odasında bekle ama göz teması kurma, ağladıkça kucağına al sakinleştir geri bırak. Bu da yatır kaldır yöntemi.
Bizim çocuk drunu hiç sevmezdim ama kadın bi konuda çok haklıydı, 4 aylıkken odasını ayır ve uyku eğitimi ver alışır demişti. Bi daha anne olsam ilk işim 4 aylıkken odasına göndermek okur

Yağmurlu havalar geldi mi onlarda çıkıyo ortaya tabi..ben 1 haftayı geçti,kullanıyorum..markete gitmem gerekiyor,pazarı dolaşmaya gidiyorum ya da en azından hava almaya çıkıyoruz Efe'yle her türlü gerekiyor..Ama Efe emzik kullandığı için mızmızlandığı an emziği veriyorum,rahat duruyor ya da çubuk kraker..bu ikisi kurtarıcım,rahat ediyorum..

Oooo paşaya bak..Bulmuş sizi alt etme yolunu o,çakaaaal..
Bizde öyleyiz arabaya oturdumu el yukarı uzanıyo hemen eh eh diye kraker istiyo ama uğraşcak bişey oldumu mümkün değil neyse bakalım denicem bigün bugün benim pazar yalan oldu hatta kp ben bakayım sen git gel dedi ama çok yağmur yağıyo gidemicem

Arda ile babası uyudu, bilgisayara koştum, battaniyeyide üzerime çektim. Hemen yeni edindiğim bir bilgiyi paylaşayım facebook da haziran annelerinde gördüm. burnu tıkalı ve öksüren bebeklerin gece yanlarına soğanı ikiye kesip koyuyorlarmış çocuklar rahatca uyuyormuş. Ardanında burnu tıkalıydı, 2-3 gün geceleri sürekli kalkıyordu nemlendiricinin suyuna viks attım 2 çay kaşığı çalıştırdım hemen etki etti. aynı odada olduğumuz için eşim ve benim bile burnumuzu açtı.

Oyuncu annenin sayfasını okuyodum da. Acaba babasız mı büyütüyo ki çocuklarını. Hiç denk gelmedim babayla ilgili bişey.
Eğer öyleyse iki kat helal olsun
Canım iki gündür bende aynı şeyi düşünüyorum. Kitaplarında da hiç eşinden bahsetmemiş. Hatta feys den sorsam mı diye bile düşündüm :D :D

Kusma durumu biter bitmez başlamanı tavsiye ederim. Ya da odadan çıkma ama yanında odasında bekle ama göz teması kurma, ağladıkça kucağına al sakinleştir geri bırak. Bu da yatır kaldır yöntemi.
Bizim çocuk drunu hiç sevmezdim ama kadın bi konuda çok haklıydı, 4 aylıkken odasını ayır ve uyku eğitimi ver alışır demişti. Bi daha anne olsam ilk işim 4 aylıkken odasına göndermek okur
bilmiyorum yanlış mı anladım ama benim okuduğum her yerde çocuklarda uyku düzeninin6-7 aylarda başladığını uyku eğitiminin o zaman verilmesi gerektiği yazıyodu.
Bende senin gibiydim. Gökçe göğsüme yüzüstü yatarak uyudu 6 aya kadar. Sallayarakta uyumazdı. Düşürcem diye doğru düzgün uyku uyumadım hiç. Ağlamasına mahal verecek herhangi bişeyidr yapamayacağıma emin olduğum için bildiğin santim santim ayrıldım yanından. Gerçekten bi kere bile ağlamadı. Ama bir aydan fazla sürdü. hepsindede kısa sürelerde uyudu. Birden büyük bir ayrılık yaşamadığı için farketmedi bile muhtemelen.
Küçük olunca daha kolay oluyo hem. Çabuk unutuyolar çünkü. Kandırması daha kolay. Şimdi cin gibiler

Arda ile babası uyudu, bilgisayara koştum, battaniyeyide üzerime çektim. Hemen yeni edindiğim bir bilgiyi paylaşayım facebook da haziran annelerinde gördüm. burnu tıkalı ve öksüren bebeklerin gece yanlarına soğanı ikiye kesip koyuyorlarmış çocuklar rahatca uyuyormuş. Ardanında burnu tıkalıydı, 2-3 gün geceleri sürekli kalkıyordu nemlendiricinin suyuna viks attım 2 çay kaşığı çalıştırdım hemen etki etti. aynı odada olduğumuz için eşim ve benim bile burnumuzu açtı.
dün akşam bende aynı durumdaydım. Eşim uyudu gökçe uyudu. Bendr pc başına geçip bakındım. Aynı şeyi okuyup buraya yazdım:KK53:

Canım iki gündür bende aynı şeyi düşünüyorum. Kitaplarında da hiç eşinden bahsetmemiş. Hatta feys den sorsam mı diye bile düşündüm :KK70: :KK70:
Face e koymuş resim oslew söyleyince baktım. Sosyal medyayı falanda hiç sevmiyomuş. Eski popçuymuş hatta eşi akasya kokulu yarim yaz youtube a çıkıyo adam :KK70:

Eki Görüntüle 1666309
Şu duvardakiler bi ara bime gelmişti. Büyükler için diye almamıştım. Satılmayan şeyleri indirime koyuyolarya. 2 lira mıydı neydi. Kabartmalı olunca ilgisini çeker alayım dedim çok sevdi. O dokunuyo tek tek ben isimlerini söylüyorum. Sonra kendi kendine dokup dokunup mırıldanıyo:)
Senin bu odayı ne zaman görsem beğeniyorum canım, en güzelini yaptın.

Face e koymuş resim oslew söyleyince baktım. Sosyal medyayı falanda hiç sevmiyomuş. Eski popçuymuş hatta eşi akasya kokulu yarim yaz youtube a çıkıyo adam :KK70:
Mesajları okumaya sonda başlamanın zararları. Okudum aynı şeyleri yazmışız :D :D

Back
X