• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@hiraysen Allah iyiliğini versin yaaa..çok güldüm..ama tabi sonu tatlıya bağlandığı ve Hira'ys bişey olmadığını anlayınca güldüm :KK76: Allah'tan çok kısa sürmüş tatsızlık..Fakat bir an hayal ettim küüüüt diye telefon fırlıyor adama şok olmuştur puhahahaha :KK70:

Geçmiş olsun Canım

Bizde jel işe yaramamıştı ben pek ilaç vermemeye çalışıyorum çok çabuk kusuyo ama geçtiğini düşünüyorsan ver bence
ben şikayet ettim bebeği görmedim gerçi kaldırmış olabilirler ama

Bizdede durum aynı iki gündr ne yapacağımı şaşırdım o kdr yorgunum ki
sonu tatlıya bağlanmış allahtan sen yinede eşine bi jest yap bence
haklisn canm hala utaniyorm zaten :110:

@hiraysen Allah iyiliğini versin yaaa..çok güldüm..ama tabi sonu tatlıya bağlandığı ve Hira'ys bişey olmadığını anlayınca güldüm :KK76: Allah'tan çok kısa sürmüş tatsızlık..Fakat bir an hayal ettim küüüüt diye telefon fırlıyor adama şok olmuştur puhahahaha :KK70:
allahtan disini kirmadim iste ozman kacisim yoktu:)

Kızlar hani bi siteye girdiydik biz kalori su hesabı falan neydi adı hatırlayamadım bitürlü var mı hatırlayan

Bende güldüm ama @hiraysen yanlis anlamasin diye yazmadim. Neyseki tatliya baglanmis

Bende birsey sorayim gerci gecende sormustum kimse cevap vermemisti ama olsun. Fotograflari yuklediginiz birsey vardi hani hic birsey olmuyordu orda neydi yaw hesap falan mi aciyorduk

Geçmiş olsun Canım

Bizde jel işe yaramamıştı ben pek ilaç vermemeye çalışıyorum çok çabuk kusuyo ama geçtiğini düşünüyorsan ver bence
ben şikayet ettim bebeği görmedim gerçi kaldırmış olabilirler ama

Bizdede durum aynı iki gündr ne yapacağımı şaşırdım o kdr yorgunum ki
sonu tatlıya bağlanmış allahtan sen yinede eşine bi jest yap bence
kaldırmışlar canım fotoğrafı kontrol ettim. Görünce kan beynime sıçradı iğrenç yaratıklar bir de altına yorum yapılmış

Screenshot_2016-01-11-02-33-45.webp

Saat 4 de kalktik kizimin resmen huyu degisti 1 kase corbayi icen kizim yarisini bile bitiremiyor biraz zorlasam hemen kusuyor normalde gunde toplam yediginin yarisini bile yemiyor simdi yine kustu :( dun yedikleri yarim muz yarim kasenin yarisi makarna makarnada denedigim 4. Yemekti ne oluyo bu kiza hic anlamiyorum ya :(

Canım
Saat 4 de kalktik kizimin resmen huyu degisti 1 kase corbayi icen kizim yarisini bile bitiremiyor biraz zorlasam hemen kusuyor normalde gunde toplam yediginin yarisini bile yemiyor simdi yine kustu :KK43: dun yedikleri yarim muz yarim kasenin yarisi makarna makarnada denedigim 4. Yemekti ne oluyo bu kiza hic anlamiyorum ya :KK43:
Canım belki diş sıkıntısı vardır. Maşallah beyzanin kilosu iyi bizim çocuk doktoru bazen bebekler fazla kilolu olmamak için iştahsızlık yasayabilir vücut denge kurmaya çalışır demisti belki öyle biseydir. Maşallah elif ada nın hiç kusmasi yoktur zaten hep formundadir gidim kilo alir tonla verir.

İnşallah dedigin gibidir canim kilo kaybedicek diye bir korkum yok zaten sisman olmasinida asla istemem saglikli olsun zayif olsun benim korkum kusmasi kusma aliskanligi hic yoktu bu beni korkutuyor ve sevmedigi bisi olsun hemen kusmakla beni tehdit ediyor ne oluyor hic anlamiyorum :KK43:
Canım
Canım belki diş sıkıntısı vardır. Maşallah beyzanin kilosu iyi bizim çocuk doktoru bazen bebekler fazla kilolu olmamak için iştahsızlık yasayabilir vücut denge kurmaya çalışır demisti belki öyle biseydir. Maşallah elif ada nın hiç kusmasi yoktur zaten hep formundadir gidim kilo alir tonla verir.

Son düzenleme:
Bende birsey sorayim gerci gecende sormustum kimse cevap vermemisti ama olsun. Fotograflari yuklediginiz birsey vardi hani hic birsey olmuyordu orda neydi yaw hesap falan mi aciyorduk
ben oncden hotmail hesabima atmistm okul fotgraflarmi snra sifreyi unuttum. Hiranin resmlerni flash bellege atiyorm

Back
X