Kizlar acilll cvp. Kisaca anlatayim. Gorumcem dogudaki sorunlardan dolayi burda kalmaya geldi.5 gun oldu geleli 2-3 ay kalacak. Bebeklerimizin dogdugu senede gelip 3 ay kalip burnumuzdan getirmisti cocuklarimiz kavga ediyor diye devamli hiraya şeytan fare muzur fesat vb laflar soyleyip devamli laf sokma midundaydi annesini bizim yanimizda kiskirtiyordu kimseyle ilgilenme ne halleri varsa gorsunler falan ben hep susmustum. O gittikten sonra annesiyle konusmustum once kizip sonra bana hak vermisti onun yapisi oyle hepimize oyle yapiyor. Canin sikildiginda icine atma niye boyle soyledin abla vs diye sor dedi. Geldiginden beri yine kizima muzur demeye basladi bende biraz once soyleme senden baskasi soylemiyor dedim o da soylerim dedi ben soyleme dedikce israrla soylerim sende muzursun kuzinda dedi bende asil sensin dedim. Agladi cocuklarini aldi nenem gile gitti ordada agliyormus kvde yukarda agliyor. Simdi kendilerini benim benide kendilerinin yerine koyacaklar biliyorum. Kp soyleyecekler aglayarak ne yapayim ben