Ust katimda oturuyo kv, onlarda yukarda kaliyorlar. Psikoloji meselesi degil canim oldu bitti böyle disinin gectigi herkese karsi böyle yeri geliyor annesine bacisinada bu sekilde davraniyor ama ben cekmek zorunda degilim ki. Kaldi ki on yildirda susmusum bir kere kizima muzur deme demisim diye cikti bu olaylar. Nasil bir insan ya akla zarar.Cann ım sen kvle aynı evdemisin.değilsen annesine niye gitmiyo.bide bence görümcenin psikolojisi fena bozulmuş nasıl yeğenine bu lafları dizdirir.kendi çocuna nasıl davranıyo.onada yazık yani çocuna.kocası nerde.nasıl hiranın psikolojisini de bozmaya çalışır.ben de olsam evladıma laf dedirtmem.çünkü onlar savunmasız.Allah bizi onları koruyalım diye anne yapmış.iyi yapmışsın.kendini kötü hissetme.kv konuş hira için söyledim de.bişe de dememişsin ya hiraya kötü söz söyleme demişsin.ne var bunda.yada görümcenle konuşmayı dene yatın yada daha sonra.benim zoruma gidiyo de çocuklara hakaret etme falan diye.
ufff cnm neler yaşamışsın duymuşsun bi günde.kaldırmak zor olur.geçmiş olsun.yarın daha güzel günlere uyanırsın inş...