canim gecmis olsun onemli bisey yoktur umarimEki Görüntüle 1798515 Kızlar arenin kafasında böyle bi yara çıktı. Sizce dr götürmem gerekli mi ? Eşim çok panik yaptı ama nedense ben çok rahatım..
Boyle insanlar icin en iyisi. Cok sukur beni cagirmiyolarda muhattap olmak zorunda kalmiyorum demek galiba. Terbiyesizlik resmenannemlerdeyim şuan Adem aradı çay demle dedi.demledim.azsonra aradı hazırlama bişi dedi.görümcem kv gelmiş.eşim için hazırlık yapmışlar.oraya gidecekmiş.benim için hepsi bitmiştir.Türkiyemin böyle zamanlarında cahillerle uğraşamam
Buyuk cocuklar biraz kucukleri ezebiliyolar. Farkinda degillerdir belkidecogu. Bu gun kuzenimin 7 ay buyuk kizida gokceyi cildirtti resmen. Oyun saniyo ama cocugum cidden agliyo korkuyo. Yalniz birakmiyorum mumkun mertebe. Sosyalessin derken baska baska dert cikiyo.Bugun yengem annem ve kardesimin esi bendeydi. Yemek yedik yengemin kucuk kizi (3 e gidiyor) elif ile oynuyor du bi baktım elif surekli miz miz yanima geliyo dizlerime falan sariliyo meger kiz elifi ben yokken sevecem diye biraz Sıkıştırmis bende kızdım sonrasında biraz duzeldi sandim baktım olmuyor elifi aldım uyuttum.
Ben kizim sosyallessin istiyorum ama bu çocuklarla boyle olmasini da istemiyorum elif cok rahatsiz oldu bugün.
gecmis olsun canim cabuk iyilesir insallahBenim oglanda hasta kizlar. Dun dra gittik larenjit olmus yine balgamida varbuhara tekrar basladik
suan uyuyor ama rahat degil. Uzun zamandir tartmiyordum hâlâ 12 kiloymus boyuda 89 cm.