• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim adım kübra eşimin adı ahmet. Kerem Alp in baş harfleri bizim isimlerimizin baş harfleri ama biz bunu sonradan farkettik:)) Kerem Alp ikisi bir arada kolay söyleniyor herkes kullanabiliyor cevremizdeki. Bir de kisaltilarak yazarsa ilerde K. Alp, kalp oluyor:) zaten ismini söylerken de kaapi diyor:))

image.webp
Şu ana dek katılacağını belirttiğiniz isimleri hazırladım.. Eklenen olursa ekleyeceğim.. Çok heyecanlı :KK200:

Benim adım kübra eşimin adı ahmet. Kerem Alp in baş harfleri bizim isimlerimizin baş harfleri ama biz bunu sonradan farkettik:)) Kerem Alp ikisi bir arada kolay söyleniyor herkes kullanabiliyor cevremizdeki. Bir de kisaltilarak yazarsa ilerde K. Alp, kalp oluyor:) zaten ismini söylerken de kaapi diyor:))
Kerem isminide severim ustelik Kerem Alp cok uyumlu olmus dedigin gibi soylemesi de kolay

mira tuğba ismini o kadar güzel söylüyor ki kübra da zorlanıp miraya mimi derken tuğbayı uzata uzata rahat rahat söylüyor üstelik sadece survivor izlerkenden kaptı bir de ben o ismi pek sevmem direktörümün eski asistanının ismi eşiminde eski sevgilisinin yani kızımın bu ismi seçmesi :KK34:

Eki Görüntüle 1799687 Şu ana dek katılacağını belirttiğiniz isimleri hazırladım.. Eklenen olursa ekleyeceğim.. Çok heyecanlı :KK200:

Çekilişi ben yapsam eşim o kağıtları görse delirdim sanır:) bi an baktım da be komik geldi kağıtlarda işimdeyimgücümdeyim deterjan akaibu gibi tuhaf şeyler yazıyo :D

Bizim isimlerden özşen ve Güray çıkıyor :)) biz erkek ismi olarak, eşimin adını koyduk. 80 Li yılların başında azad koyamadıkları için eş anlamlısını koymuşlar, biz de 31 yıl sonra konulamayan ismi koyduk :)

aprioriyi görse onun eşi olduğunu tahmin edemez herhalde:KK70:123 var bi de :KK70:
Direk anlar :))) hukukta ve siyaset biliminde kullanılan bi terim apriori :))) nerden de aklıma geldiyse :))

Edit: başka alanlarda da kullanılıyormuş yeni öğrendim :)))

Daha önceki çekilişte kim kime çıkmıştı onuda yazdım bi kenara şimdi.. Aynı kişiler çıkarsa birbirine,değiştireceğim.. Benim tarafımdan her şey hazır canlar :KK28:

Bende bazi nicklere bakmistim ne anlami var diyr. Feyenayi cozemedim haliyle. :DAprioride felsefede bj terim olarak geciyodu yanlis hatirlamiyosam.

Back
X