Seninde sinavin bi sekilde demekki canim simdi yanlarindayim yataklarinda uyuyorlar cok şükür bizde 2 yasa dogru basladikki uyumaya oğlum 20 aylıkken sant ameliyatı oldu en son ameliyat sonrası da sikintiliydi hep yerdeydik yani antidepresan kullaniyormusun bilmem ama kullanmasini tavsiye ederim kendini astiktan sonra gerisi geliyor sen kendinle baris ilk once çocuk la uğra smak zor heleki yas ilerleyince dahada bunaltiyorlar insani kolay gelsin ne diyeyim
Ilk zamanlar damla damla da olsa sutum geldigi icin bitkisel ilaclar kullaniyordum,duzelmeyince mecburen kimyasal ilaclara gecirdi doktor.gunde 4 ogun antidepresan aliyordum,ne aci ki cocuklarimin dogumunu ve sonrasini hatirlamak istemiyorum.Dogum yaptim,esimle cocuklarimla bir resmim yok hastanede.simdi ozeniyorum o insanlara.
Cok gecmis olsun kuzular minicikken ne kadar agir ameliyatlar gecirmisler,insallah bir daha hic bozulmaz sagliklari,canindan can gider insanin,kolay mi beyin ameliyati.masallah sana da,herkes bas edemez.Allah beterinden korusun.
Bugun parkta ikizleri 4,5 yasinda olan bir kadinla karsilastim.sohbet ettik,hala yer yataginda yatiyorlarmis,ikisi de annelerinin elini tutuyormus Oyle uyuyormus.biraktigim an uyaniyorlar dedi.kendini kurtarmaya bak yer yatagindan dedi.ama Ben yer yataginda onlarla birlikte yatmiyorum.zaten cani Dar bir insanim,yatamam ki.o yasa gelip hala uyku sorunlarinin olmasi da enteresan geldi.27 haftalik dogmuslar.ikisini de ayri odalarda uyuturmus ki,bence bir ikiz annesinin yapacagi en buyuk hata bu.birbirilerini yiyorlar cok kavga ediyorlar dedi.gercekten Oyle mi ya.ayri cinslerde de bu kadar kavga olur mu ki.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.