Kızlar bir konuda çok stres yaptım ve çok üzüldüm yaklaşık iki saattirde ağlıyorum bir haftadır nerdeyse çok az olan ağrım sanırım yaşadığım stresten olacak öyle bir arttıki çok korkmaya başladım

kan gelmedi çok şükür ama kasık ağrılarım felaket arttı bacaklarıma bile iğne batar gibi oluyor rahme sanki yumruk atılmış gibi hissettim az önce

sürekli bir ağrı var inş geçer bu normal mi böyle birşey yaşayan oldumu acaba ,stres gerçektende bu kadar etkiliyor mu bebeği lütfen biri fikrini söylesin çok moralim bozuldu
Stres iyi degil ama saglikli bir gebeligi bitirmek icin sebep olabilecegini dusunmuyorum.
Yalniz ilginc bir sekilde ben de tipi tarif ettiginiz bicimde agrilar yasadim bugun

Ogleden sonra uyuya kalmistim, sag kasigimda korkunc, tipki kimyasal dusugumdeki gibi bir agriyla uyandim, dalga gibi geldi, bir kac dakika dayanilmaz derecede devam etti, sonra yavas yavas azaldi. Ama oyle feciydi ki, acidan ter icinde kalip resmen inledim. Eyvah dedim, gitti bebegim

Kipirdayamadim uzun sure artci agrilardan. Korkudan agladim

Elim ayagim gucten kesildi, bitap dustum, midem de biraz tuhaf, o zamandandir yatiyorum. Kac kez kontrol ettim kanama yok. Agri da gecti gibi. Arada hafif hafif yokluyor ama kotu degil cok. Benim de sizin gibi cok moralim bozuldu.
Agladim, uzuldum..
Simdi dusunuyorum, bebegim saglikliysa gebeligim devam eder, degilse ben ne yapsam duser.
Stres konusuna cok takilmayin. Evet, stresten uzak durmak gerek, dogru. Ama saglikli bir gebelikse, stres size onu kaybettirmez. Gonlunuzu ferah tutun. Bebeginiz iyiyse, saglikliysa sizinle kalacaktir.
Yasayalim gorelim, insallah iyi olur.