2014 Kasım Anneleri

Günaydın hanımlarrr, uykusuz bir gecenin yorgun sabahından merhaba, ben değil bayram sonrasına bu haftanın sonuna kadar bile dayanamayıp iznimi başlatıcam galiba..Hiç mi uyuyamaz bir insan ya
Günaydın canım. Sersem gibi oluyor insan. Bebişim böbreğime baskı yaptığından beri sürekli sola yatmak zorundayım. Alışana kadar çok uykusuz gece geçirdim birde ertesi gün işe gelmek o halde hepten yıpratıcı oluyor. Sabırlar diliyorum sana,kendime,çalışan çalışmayan tüm hamişlere
Günaydın...

Günaydın...

Günaydın....

Günaydın geçmiş olsun

Günaydın...

günaydın...pekmezim bitmiş sulandırıp içiyordum ben
Günaydın. Pekmezi sulandırıp içmek iyi fikirmiş bende öyle yapayım bari. Normali ağır geliyor
Günaydın annişler şafak 36(kars)
Günaydın. Ayy ne kadar heycanlı. 36 gün kalmış ne kadar az bir yandan da ne kadar çok
Aynen bende hep geç kalıyorum. Allahtan servis bekliyor beni Sabah uyanmak değilde işe gelmek koyuyor bana. Yoksa uzun zamandır uykuya doyamayan ben resmen az uyku ile dinç bir şekilde yaşamayı öğrendim. Uykusuzluk çekmiyorum hatta şaşırıyorum artık kendime eskiden olsa hayatta bu kadar az uyku ile ayakta duramazdım. Şimdi nadiren erken yatıyorum. Bünye resmen uykusuzluğa alışıyor

Valla sırf uykumu 5-10 dk daha alayım diye servisle gidemiyorum.. 15 dk yürüyorum zaten o da sabahları iyi oluyor yürüyüş olmuş oluyor.. Kalkana kadar eziyet oluyor bana işte sonrasında gün normale dönüyor... Sabahları da zaten burda hava artık acaip soğuduğu için iyi bi açıyor beni

hemde ne

kaburgalarımı deşiyor, alt tarafımda çıkacak gibi oluyor, diyorum oglum 180 lik annenın neredeyse 50 cm uzunlugunda karnına da sıgmıyorsan,

gecen tam gogsumun altında ayagını hısettım dedım agzıma soksaydn barı koca ayaklarını (dr ayakları buyuk olacak demıstı de )

cnm ya gecen ben bır yazı okumusum heryerde herseyı okudugumdan kıtapda mı okudum nette mı okudum bılmıyorum ama orada bebeklere yastık kullanmayın yazıyordu. yenıdogan ıcın tabı bu dedıgım

aynen canım bu kadar uykusuzlupa pert olmam gerekirken olmuyorum nedense nasıla dincimm anlamıyorum kendimii..
benimde sağ böbreğime bası yapıomuş sıpacımm ayakları ordaymışş..geceleri falan sola yatmaktan solum acıdı artıkkk

canım bende de wc den sonra ağrı acı oluodu enfeksiyon çıktı...şimdi kültürün sonucunu bekliyorum yarın çıkacak..bakalım doktor ilaç vercekmi

Soğuk hava açar tabi Ne uyku kalır ne mahmurluğu Aslında bir yandan iyi yürüyüş yapmış oluyorsun. Banada lazım hiç yürümüyorum düzenli olarak. Anca bir yere gideceksek o zaman yürüyüş olsun deyip yürüyorum oda neye yarayacaksa
Günaydın herkese. Bir uykusuzda burda var
Günaydın :)
oyyy Maş Allah. Ne güzel sadece göbiş var ortada yani bebiş

Yeni mi baskı yaptığını öğrendin. Ben ramazan bayramının ertesi günü sancılanıp gitmiştim. O gün öğrendim. Bir daha da hiç sancım falan olmadı. Hafif bir genişleme var ama müdahale edilecek düzeyde değil demişti üroloji. Bir daha da korktum genişlemişse müdahale gerekirse diye gitmedim. Genişleme arttmış olsa ağrı sancı hissederdim herhalde. Sen yaşamış biri olarak sana sorayım dedim. Sen düzenli kontrol oluyormusun böbrekten ?

Aman aman çok da şirinnnnnnnn

saol şekerimmmm

saol şekerimmm..

canım yeni öğrendim cuma gününden beri ağrım var böbreğimde..
benim kendi doktorum kadım doğumcu ama riskli gbelik uzmanı..o yüzden başka doktore göndermedi beni..
böbreğimde büyüme falan yokmuş gayet normalmiş ama bebeğin ayakları orada ve hareketleri oraya baskı yapıyormuş.. birde enfeksiyon çıkınca ikisi birleşmiş apğrı yapmış..
kontrollerde böbreğinede bakalım dedi sadece

Evet canım az kaldı çok heycanlı gerçekten yavrularımıza kavuşsaydık bi

Hmm anladım.Senin enfeksiyonla karışıtığı için daha sancılı olmuştur. Allah yardımcın olsun. Benim ki uzmanıda görsün diyerek yolladı. Ama her kontrolde kendisi de bakıyor yine. Genişlemenin aynı olduğunu söyledi. İnş Allah sorun yaşanmadan atlatır gideriz.

canım bende genişleme yokmuş sadece baskı yapmış..şükür genişleme falan olmadı..
ama bir arkadaşımda 14 haftalıkken başlamıştı..kontrol altında şimdi..onunda aynı kaldı ilerleme olmadı..
inş su sürecide atlatalım hayırlısı ile gelsin bebişler dünyaya

Günaydın kuzum.
Ay yerim yemesine de şurda vermişim 800 gr onu da bi poğaça yicem diye almayım dedim. Bu ay doktorumu şaşırtmak istiyorum.

Günaydın güZel anneler Çok kötüyüm boğazım çok ağrıyor yutkunurken acı çekiyorum çok halsizim birde
Geçmiş olsun şekerim

Günaydın annişler şafak 36(kars)
Az kaldı azzzz. Ben o şafakları eksi 10 yapıyorum. Sanmıom bı sıpaların bekleyeceğini.

canım ne yapsan geçmiyor..ben sakız çiğniyorum o biraz hafifletioo..ama kesinllikle tam geçmio..
Ay sorma. Bizim bi arkadaş 9 ay cak cak cak patlata patlata falım sakız çiğnedi o zaman dedim hamile kalırsam sakız çiğnemicem diye. Kızını bi gör cır cır susmuyo.

Hahhahahahhahahahh! Koptummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…