• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Günaydın arkadaşlarım:KK19:
Yağmurlu bir havadan el salliyoruz oğlumla sizlere:KK3:
Bugün eşim 4 günlüğüne şehir dışına çıkıyor:KK61: cuma günü burda olacak offf bende şekerlerim ve son hazirliklarimla ugrascam 4 gün geçer mi bilmiyorum ama siz varsınız beni yalnız bırakmayın:110:

Size dert yanmamın vaktini kolluyormuş meğer küçük sıpam,hareketlenmeye başladı bi düzleşiyo göbeğm bi sırtıyla yamultuyo.
Hey Allahım :-)
Demek ki ayaklarımı uzatıp sırtımı yaslıcam öyle rahat oturuyorm ki şuan o yüzden keyiflendi gbi oldu
kıyamam kuzuya tabi keyiflenir annesi onu dinlemeni istiyordur belki minişinn

canım alerji oldum yaklaşık bir haftadır kötü durumdayım gecem gündüzüm birbirine girdi uyku haram oldu desem yalan olmaz....

canım benimkisi alerji ama karaciğer enzimlerinden dolayı değil,gebelikte oluyormuş öyle dedi doktorlar...seninkine teşhis konuldu mu?
benim önce göbeğimden başladı ayaklarıma geçti ordan ellerime şimdi neredeyse bütün vucudumda var...:KK43: benim de bir hafta olucak nerdeyse....ilaç olarak ne kullanıyorsun?

İnşallah canım fayda görürüm en azından hafiflese bile benim için çok iyi olur...son haftalarda oluyormuş zaten canım alerji genelde 32. haftadan sonra ortaya çıkarmış :KK43:

Amin canım çok teşekkür ederim ,Allah'ım tez zamanda şifasını verir inşallah ...
şimdi nasılsın nasıl bir alerji oldun yediklerinden mi

Günaydın kuzum.
Ay yerim yemesine de şurda vermişim 800 gr onu da bi poğaça yicem diye almayım dedim. Bu ay doktorumu şaşırtmak istiyorum. :rolleyes:

Geçmiş olsun şekerim :KK43:

Az kaldı azzzz. Ben o şafakları eksi 10 yapıyorum. Sanmıom bı sıpaların bekleyeceğini. :KK46:

Ay sorma. Bizim bi arkadaş 9 ay cak cak cak patlata patlata falım sakız çiğnedi o zaman dedim hamile kalırsam sakız çiğnemicem diye. Kızını bi gör cır cır susmuyo. :KK47:

Hahhahahahhahahahh! Koptummmmmmm :KK70:

haddi bakalım şaşırt şekerimm doktorunuuu...
kızz sakız çiğneyinin çokmu çenesiz çocuğu oluyorr amaninn benimkidemi öle olcakkk :confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bugün eşim 4 günlüğüne şehir dışına çıkıyor:KK61: cuma günü burda olacak offf bende şekerlerim ve son hazirliklarimla ugrascam 4 gün geçer mi bilmiyorum ama siz varsınız beni yalnız bırakmayın:110:
canımm şekerlerini paylaşır mısın fikir vermek açısından

şekerim özleyn birbirinizi arada böle ayrılıklar güzel oluyor..
biz burdayız baka ekşın mekşın herşey var aklına getirtmeyizz..
Allah kavuştursıun şekerimm geçer 4 gün hemen

canım bende de wc den sonra ağrı acı oluodu enfeksiyon çıktı...şimdi kültürün sonucunu bekliyorum yarın çıkacak..bakalım doktor ilaç vercekmi

idrar kültürü mü yaptırdın bende her seferinde değil ama bir iki kez oldu enfeksiyon mu kaptım ki aman ya doktora gitmek istemiyorum artık püfff...

idrar kültürü mü yaptırdın bende her seferinde değil ama bir iki kez oldu enfeksiyon mu kaptım ki aman ya doktora gitmek istemiyorum artık püfff...

Canım benim 20 li haftalarda çıktı enfeksiyon ve ağrı geçmedi o yüzden tekrarladıkça ağrı yapılıp bakılıyor..ilkinde idrar testi temiz çıktı ama kültürde göründü enfeksiyon..o yüzden ikisinide yapıyor dokyorum

Kızlar ya biz oğluşa bi isim bulamadık daha aslında bulmuştuk ama vazgeçtik sonra şimdide yok çocuğumun bi ismi fikir verin bana aslında iki isim var aklımda ama hangisi daha güzel acaba yiğithan veya yağız talha sizce?

Kızlar kızlar Nst sonucunu aldik şükür hersey yolunda :) bir MASALLAH alalim benim oğluma :)

Eklentiler

• 20140824_105132.webp
    20140824_105132.webp
    83,8 KB · Görüntüleme: 114
Deliricem artık ya, ruh sağlığım bozuldu. Başımı zor taşıyorum sanki her an düşecek gibiyim. Yok yani neden uyuyamıyorum anlamıyorum ki. Sağa dön olmuyor sola dön olmuyor, sırt üstü zaten olmuyor, nerelerde yatayım bilmiyorum, inan bir büyük içmiş gibiyim kafam dumanlı bugün nasıl biter hiç bilemiyorum.
Banada uykudan uyanmak ölüm gibi geliyor. Bebek olunca naparım bilmiyorum uykuyu severim:-)
Günaydınnnnnnnn anneler....
Bana sadece sabahları uyanmak ve yataktan kalkma zulüm gibi geliyor... Alarmı erteleye erteleye işe hep 20-25 dk geç kalıyorum... Napimm ancak kendime geliyorum... Onun dışında iş yerimde bir sıkıntı yok çok şükür.. Bir tek sabahları uyanmak kalkmak istemiyorum
aynen erteleye erteleye zor kalkıyorum. iş yerinde sorun olmuyor Allahtan:confused::confused:
Günaydın herkese. Bir uykusuzda burda var :KK43:

Eki Görüntüle 1250535 Eki Görüntüle 1250536
Maşallah canım.:nazar::nazar:
evet teyzoşlar bizde geldikkk 33 teyiz artıkkk

cnm ya gecen ben bır yazı okumusum heryerde herseyı okudugumdan kıtapda mı okudum nette mı okudum bılmıyorum ama orada bebeklere yastık kullanmayın yazıyordu. yenıdogan ıcın tabı bu dedıgım
Bende okumuştum canım
o zaman hemen al cnm tosuncukları tosun gibi doğuralım inşallah:KK45:
Yaa yenisi çıkmıştır pekmezin diye bekliyorum onuda bulamadım harnup pekmezi içiyordum arada ama sulandırıp içiyorum yoksa ağır geliyo:KK19:
haddi bakalım şaşırt şekerimm doktorunuuu...
kızz sakız çiğneyinin çokmu çenesiz çocuğu oluyorr amaninn benimkidemi öle olcakkk :confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ben sakızın tadını unuttum
şekerim özleyn birbirinizi arada böle ayrılıklar güzel oluyor..
biz burdayız baka ekşın mekşın herşey var aklına getirtmeyizz..
Allah kavuştursıun şekerimm geçer 4 gün hemen

Ayrı kalınca özlüyorsun güzel oluyor. Ben haftada beşgün ayrıyım:KK61::KK61::KK61:bir buçuk senedir. Birleşemedik

Kızlar ya biz oğluşa bi isim bulamadık daha aslında bulmuştuk ama vazgeçtik sonra şimdide yok çocuğumun bi ismi fikir verin bana aslında iki isim var aklımda ama hangisi daha güzel acaba yiğithan veya yağız talha sizce?
yiğit veya yağız tek başına daha güzel gibi, söyleniş olarak daha rahat

image.webp
Yaaa fikrinize ihtiyacım var. Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama şu an saçımı kestirmeye karar verdim. Doğum fotoğrafçımız olacak, yıpranmış saçlarımla poz vermek istemiyorum.
Aşağıdaki fotoda sol taraftaki son hali. Sağ taraftaki gibi kestirmek istiyorum ama hafif katlarım var. Ya zaten gebelik planlıyorum diye saçları koyu renge boyattım hala alışamadım doğumdan sonra hemen sarıya döncem ama doğumda en azından kesimle biraz kurtarabilirim diye şey ettim.
Hadi bana bi akıl verin. Napıyım sizce?
Bu arada çirkinliğimden ötürü sorry canlarım :)

Eki Görüntüle 1250604 Yaaa fikrinize ihtiyacım var. Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama şu an saçımı kestirmeye karar verdim. Doğum fotoğrafçımız olacak, yıpranmış saçlarımla poz vermek istemiyorum.
Aşağıdaki fotoda sol taraftaki son hali. Sağ taraftaki gibi kestirmek istiyorum ama hafif katlarım var. Ya zaten gebelik planlıyorum diye saçları koyu renge boyattım hala alışamadım doğumdan sonra hemen sarıya döncem ama doğumda en azından kesimle biraz kurtarabilirim diye şey ettim.
Hadi bana bi akıl verin. Napıyım sizce?
Bu arada çirkinliğimden ötürü sorry canlarım :)

Ben saç konusunda acayip geri kafalıyım. Son halini gösteren fotoğraftaki saçların uzun uzun çok güzel bence :) Böyle kalsa da olur :)

yiğit veya yağız tek başına daha güzel gibi, söyleniş olarak daha rahat
Sağol canım bende tek isimden yanayım aslında ama kv. Ve kp sonuna önüne kp rin ismini ekler diye çekinyrm kendi kendilerine sinir olurum ozamanda

bu isim konusunu dünde biz konuştuk. bana anlamsız bir baskı gibi geliyor büyüklerinin ismini koymak. koymak istemediğini söylesen hemen tepkiler başlıyor. oysaki onlar da zamanında anne-baba olmuş. aynı durumda kalsalar ne yaparlardı acaba, böyle ısrar etmemek lazım. sen de çift isim koyarsın birini söylersin , hem de kafan rahat eder ;)

Back
X