Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyamam kuzuya tabi keyiflenir annesi onu dinlemeni istiyordur belki minişinnSize dert yanmamın vaktini kolluyormuş meğer küçük sıpam,hareketlenmeye başladı bi düzleşiyo göbeğm bi sırtıyla yamultuyo.
Hey Allahım
Demek ki ayaklarımı uzatıp sırtımı yaslıcam öyle rahat oturuyorm ki şuan o yüzden keyiflendi gbi oldu
şimdi nasılsın nasıl bir alerji oldun yediklerinden micanım alerji oldum yaklaşık bir haftadır kötü durumdayım gecem gündüzüm birbirine girdi uyku haram oldu desem yalan olmaz....
canım benimkisi alerji ama karaciğer enzimlerinden dolayı değil,gebelikte oluyormuş öyle dedi doktorlar...seninkine teşhis konuldu mu?
benim önce göbeğimden başladı ayaklarıma geçti ordan ellerime şimdi neredeyse bütün vucudumda var...benim de bir hafta olucak nerdeyse....ilaç olarak ne kullanıyorsun?
İnşallah canım fayda görürüm en azından hafiflese bile benim için çok iyi olur...son haftalarda oluyormuş zaten canım alerji genelde 32. haftadan sonra ortaya çıkarmış
Amin canım çok teşekkür ederim ,Allah'ım tez zamanda şifasını verir inşallah ...
Günaydın kuzum.
Ay yerim yemesine de şurda vermişim 800 gr onu da bi poğaça yicem diye almayım dedim. Bu ay doktorumu şaşırtmak istiyorum.
Geçmiş olsun şekerim
Az kaldı azzzz. Ben o şafakları eksi 10 yapıyorum. Sanmıom bı sıpaların bekleyeceğini.
Ay sorma. Bizim bi arkadaş 9 ay cak cak cak patlata patlata falım sakız çiğnedi o zaman dedim hamile kalırsam sakız çiğnemicem diye. Kızını bi gör cır cır susmuyo.
Hahhahahahhahahahh! Koptummmmmmm![]()
canımm şekerlerini paylaşır mısın fikir vermek açısındanGünaydın arkadaşlarım
Yağmurlu bir havadan el salliyoruz oğlumla sizlere
Bugün eşim 4 günlüğüne şehir dışına çıkıyorcuma günü burda olacak offf bende şekerlerim ve son hazirliklarimla ugrascam 4 gün geçer mi bilmiyorum ama siz varsınız beni yalnız bırakmayın
![]()
Günaydın arkadaşlarım
Yağmurlu bir havadan el salliyoruz oğlumla sizlere
Bugün eşim 4 günlüğüne şehir dışına çıkıyorcuma günü burda olacak offf bende şekerlerim ve son hazirliklarimla ugrascam 4 gün geçer mi bilmiyorum ama siz varsınız beni yalnız bırakmayın
![]()
canım bende de wc den sonra ağrı acı oluodu enfeksiyon çıktı...şimdi kültürün sonucunu bekliyorum yarın çıkacak..bakalım doktor ilaç vercekmi
idrar kültürü mü yaptırdın bende her seferinde değil ama bir iki kez oldu enfeksiyon mu kaptım ki aman ya doktora gitmek istemiyorum artık püfff...
Banada uykudan uyanmak ölüm gibi geliyor. Bebek olunca naparım bilmiyorum uykuyu severimDeliricem artık ya, ruh sağlığım bozuldu. Başımı zor taşıyorum sanki her an düşecek gibiyim. Yok yani neden uyuyamıyorum anlamıyorum ki. Sağa dön olmuyor sola dön olmuyor, sırt üstü zaten olmuyor, nerelerde yatayım bilmiyorum, inan bir büyük içmiş gibiyim kafam dumanlı bugün nasıl biter hiç bilemiyorum.
aynen erteleye erteleye zor kalkıyorum. iş yerinde sorun olmuyor AllahtanGünaydınnnnnnnn anneler....
Bana sadece sabahları uyanmak ve yataktan kalkma zulüm gibi geliyor... Alarmı erteleye erteleye işe hep 20-25 dk geç kalıyorum... Napimm ancak kendime geliyorum... Onun dışında iş yerimde bir sıkıntı yok çok şükür.. Bir tek sabahları uyanmak kalkmak istemiyorum
Günaydın herkese. Bir uykusuzda burda var![]()
Eki Görüntüle 1250535 Eki Görüntüle 1250536
Maşallah canım.
evet teyzoşlar bizde geldikkk 33 teyiz artıkkk
Bende okumuştum canımcnm ya gecen ben bır yazı okumusum heryerde herseyı okudugumdan kıtapda mı okudum nette mı okudum bılmıyorum ama orada bebeklere yastık kullanmayın yazıyordu. yenıdogan ıcın tabı bu dedıgım
Yaa yenisi çıkmıştır pekmezin diye bekliyorum onuda bulamadım harnup pekmezi içiyordum arada ama sulandırıp içiyorum yoksa ağır geliyoo zaman hemen al cnm tosuncukları tosun gibi doğuralım inşallah![]()
Ben sakızın tadını unuttumhaddi bakalım şaşırt şekerimm doktorunuuu...
kızz sakız çiğneyinin çokmu çenesiz çocuğu oluyorr amaninn benimkidemi öle olcakkk![]()
şekerim özleyn birbirinizi arada böle ayrılıklar güzel oluyor..
biz burdayız baka ekşın mekşın herşey var aklına getirtmeyizz..
Allah kavuştursıun şekerimm geçer 4 gün hemen
Maşallah annesi bebişineKızlar kızlar Nst sonucunu aldik şükür hersey yolunda :) bir MASALLAH alalim benim oğluma :)
yiğit veya yağız tek başına daha güzel gibi, söyleniş olarak daha rahatKızlar ya biz oğluşa bi isim bulamadık daha aslında bulmuştuk ama vazgeçtik sonra şimdide yok çocuğumun bi ismi fikir verin bana aslında iki isim var aklımda ama hangisi daha güzel acaba yiğithan veya yağız talha sizce?
haddi bakalım şaşırt şekerimm doktorunuuu...
kızz sakız çiğneyinin çokmu çenesiz çocuğu oluyorr amaninn benimkidemi öle olcakkk![]()
Eki Görüntüle 1250604 Yaaa fikrinize ihtiyacım var. Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama şu an saçımı kestirmeye karar verdim. Doğum fotoğrafçımız olacak, yıpranmış saçlarımla poz vermek istemiyorum.
Aşağıdaki fotoda sol taraftaki son hali. Sağ taraftaki gibi kestirmek istiyorum ama hafif katlarım var. Ya zaten gebelik planlıyorum diye saçları koyu renge boyattım hala alışamadım doğumdan sonra hemen sarıya döncem ama doğumda en azından kesimle biraz kurtarabilirim diye şey ettim.
Hadi bana bi akıl verin. Napıyım sizce?
Bu arada çirkinliğimden ötürü sorry canlarım :)
Sağol canım bende tek isimden yanayım aslında ama kv. Ve kp sonuna önüne kp rin ismini ekler diye çekinyrm kendi kendilerine sinir olurum ozamandayiğit veya yağız tek başına daha güzel gibi, söyleniş olarak daha rahat
Kızlar kızlar Nst sonucunu aldik şükür hersey yolunda :) bir MASALLAH alalim benim oğluma :)
Eşin yok mu canım evde![]()