2014 Kasım Anneleri

Allah yardımcın olsun canım.Ben de 37 ye kadar çalısacaktım ama okul idaresi saolsun anlayıs gösterdi bu hafta idare edecekler hazırlıklarını yap seni idare ederiz deyince nasıl sevindim anlatamam.İmkan varsa en azından son 2 haftanı idare edebilseler keske.Hem soğuk, hem yol Rabbim dayanma gücü versin.

Amin, çok teşekkür ederim.

Yok, benim ofisimde idare etmeleri mümkün değil, mecbur gelicem. Sabah 08:30-Akşam 17:30 mecbur burdayım, mesaiye bırakmadıklarına seviniyorum açıkçası. Ama avunduğum nokta bayram için bir kaç gün kazanıyoruz tatil :) Bu sene pek bi iyi oldu vallahi ekstradan yarım gün bile :)

Allah razı olsun canım kullanıyorum inan şuan çok kötüyüm Rabbim kimseye vermesin amin
Ayy o diş ağrısını bilirim ben hamile kalmadan önce 20 lik dişim çok fena agrıyodu sonra şişti abse yaptı Allahım ne gece ne gündğz geçmiyo 1 hafta çektim antibiyotikler agrı keesiciler ancak fayda etti deli gibi günde 4-5 tane ağrı kesici içiyodum ama ne fayda çoook zor Allah sabr versin sana inş kısa sürede geçer

canım Allah yar ve de yardımcın olsun alerji çoook zor benimde gebelik alerjisi olmuştu ama doğumdan sonra geçti geçecek inşallah

amin canım Allah razı olsun geçer inşallah

Ayy ne iyi idareciymiş o öyle ya bizede hiç böyleleri düşmez tebrik ediyorum o müdürünü çook selamlar

Valla canım Bilmiyorum ki bende tam olarak. Ben çalışabilir yazdıktan 5 hafta sonraya kadar çalışabilirsin o yüzden ne kadar geç o kadar iyi dedi. 170 deki adam da madem tam bilmiyon niye ordasın sinir ettim. Bağlı olduğun sgk dan kesin bilgi alırsın dedi. Kafam karıştı canım benimde ya
Hayırlı cumalar herkese...Grip olmusuz biz burnusumuz akıyo,boğaz ağrısı ve gıcıklanma var kötüyüz bu günHapsururken karnım acıyo sizde dikkat edin canlar...
Çok geçmiş olsun canım ya. Bol bol C vitamini tüketmeye çalış. Tez zamanda kurtulursun inş allah.
Hadi inş Allah emeğinin karşılığını alırsın.

Ayy ne iyi idareciymiş o öyle ya bizede hiç böyleleri düşmez tebrik ediyorum o müdürünü çook selamlar
Diğerleri ayarlamıs saolsunlar.Ben ayrılınca program değisecek ya zor oturdu yeniden yaparsak düzene koyamayız demisler öyle okeylemis...Sevimsizz

Diğerleri ayarlamıs saolsunlar.Ben ayrılınca program değisecek ya zor oturdu yeniden yaparsak düzene koyamayız demisler öyle okeylemis...Sevimsizz
Benimde öyle bi durum vardı canım programla ilgili ama yinede gelme demedi bana her defasında raporunu ne zaman alcn deyip durdu en son 35 de aldımda rahatladı sevimsizz

canımm inş hakkında hayırlısı olurr kuzucumm..başarılar..
bende lisans olarak girmiştim temmuzda..benim oğlan o gün hiç hareketli olmadığı kadar hareket etti sıra küçüktü ve iki büklüm olmuştum rahatsız olmuştu sanırım..inş sende olmaz öle birşey..mina hanım rahat durur içerde

Allah razı olsun canım çok zorluyor çooook

Dis agrisi bilirim cok zolrar heleki boyle bi duurmda cnim gecmis olsun evde yas nanae varsa biraz agzinda cigne v agriyan disin ustunu kapat nane ile biraz tutagriyi alio 20 lik disim cikarken ben surekli oyle yapmistim insallah fayda eder sanada gecmis olsun

Kizlar magvital kullanan varmi?ne icin kullaniosunz?bana kasilmalrm icin verdi insallah ise yarar.keske suyumun faxlaligina da iyi gelse .
Szce magnzyumun erkn dogum riskini azaltma etkisi var mi duydunuz mu boyle bise

Kizlar magvital kullanan varmi?ne icin kullaniosunz?bana kasilmalrm icin verdi insallah ise yarar.keske suyumun faxlaligina da iyi gelse .
Canım bende içiyorum magvital bendede kasılmalar oluyordu osteacare kullanmama ragmen o yüzden ek olarak magvital verdi aynı zamanda erken doğum riskinide azaltıyor kasılmalara iyi geldiği için

Hayırlı olsun. Rabbim anne Babasına vatanına hayırlı evlat kılsın inşallah.. Allah'ın izniyle bebeğin sağlıkla hastaneden çıkacaktır canım. İçini ferah tut, dularım seninle..

Bana da verdi ama ben şuanda kasılma falan yaşamadığım için içmiyorum. Her gün muz yemeye çalışıyorum sadece.

Magnezyum rahim kasılmalarını önleyerek, erken doğum riskini azaltır canım. Benim doktorum 34. Haftaya kadar kullanacaksın dedi. Son haftalarda kullanılmaması gerekirmiş, son haftalarda rahim kasılmalarının zaten olması gerekir.

nasıl dezenfekte ediliyor peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…