2014 Kasım Anneleri

32.haftada gitmiştim 36.da gel dedi

benimki 28 den sonra 31 de çağırdı, üzerine artık hep 2 haftada 1 dedi, 33 te gittim, 35 te de gidip raporumu alıcam inşallah ve beni nst ye bağlamadı henüz, 2 haftada bir ultrason sık değil ki canım, o konuyu ben ilk gittiğimde sordum, doktorum da baktığımız süre çok kısa bir süre, saatlerce ultrasonda durmuyorsun ki zararı olsun dedi, ben güveniyorum yorumlarına, bu dönemlerde plesanta da iyi takip edilmeli yaşlanma olabiliyor, idrar yolları iltihabı bu dönemlerde daha çok başımıza geliyor ve bebeğin gelişimi kilosu iyi takip edilmeli, 30 dan sonra 2 haftada bir gidilmesi çok önemli diye düşünüyorum

Kadının zaten yüzü uzundu upuzun bi yüz çıktı ortaya kafalarına göre kesip biçiyolar yapsınlar uzun saçta değişiklikte görelim nasıl oluyormuş daha bir ombre yapanı göremedim değiştireni göremedim o sacı bizde keserdik

yaa bu stardaki benim kuaförüm programını izleyen oldu mu hiç ne saçma bi programdır bu herkesin saçını hep aynı model yapıyorlar bu gidişle istanbulda uzun saçlı kadın kalmayacak haa
Sokak agziyla konusan daha yeni tanistigi kadinlara eliyle dokunup tutan adamlarin oldugu mesafesiz bi program bugun 5 dk denk geldim cok igrenc bi program..

Canım aslında bende en baştan beri hep kontrollü gittim. İlkinde 30 kg aldığım için bunda 10 kg sınırında kalayım diye hep dengeli beslenme ve yürüyüşle geldim ama 20 lihaftaların sonunda düzenim bozuldu yürüyüşler aksadı, iştah kabardı ve üstüne birde şeker eklenince tam oldu. Neyse ki bugün henüz 100 ün üzerini görmedim.

Yürüyüşleri ve egzersizi de tekrar düzene soktum mu tamamdır.

hahahahahahhaklısın arkadaşım iddia ediyorum bu sacı bizde keserdikben ombre hastayım su sıralar zatenyapsalarda bi gözümüz gönlümüz acılsa

:)))))))))) AY ÇOK GÜLDÜM YAAA

hazırlanıyoruz canım, alnımızın akıyla atlatabilsek şu dönemi de sağlıkla kolaylıkla dünyaya gelse kuzular

Canım benimd çok asağıda bazen yürürken kafasını hissediyorum sanki düşücek gibi geliyo gercekten anne olmak zormuş

eşime diyorum sence kuzum anne baba olarak bizi seçtiği için mutlu mudur? onu mutlu bir çocuk olarak büyütebilecek miyiz? bir sürü soru soruyorum, eşimin cevap belli tabii, sen diyor bu gidişle, çocuğu mutlu yapar mısın bilmem ama kesin filozof yaparsın ben kızınca da gönlümü alıyor, tabii diyor, kızımızla konuşuyoruz, ona hayallerimizi anlatıyoruz, şükürler olsun diyoruz, allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguları

hahahahahahhaklısın arkadaşım iddia ediyorum bu sacı bizde keserdikben ombre hastayım su sıralar zatenyapsalarda bi gözümüz gönlümüz acılsa
Ayyy sorma ahhh ahhh hamile olmadan önce saçlarımla cok oynardım şimdi yapamıyorum ya hasret kaldım yapsalarda içimiz açılsa bende doğumdan sonra yaptırmak istiyorum kısmetse çok özeniyorum ombre gördükçe

öyle canım dilerim alnımızın akıyla atlatırız su günleri su anda nasılsın

Aminn canım bende hep dua ediyorum hamile olmadan önce çocuk sahibi olamayanların ne hissettiklerini anlamıyordum ama bu bambaska bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin inş

canım bende habire fotoları kaydediyorum soyle ombre yapacam böyle yapcam diye cok tatlı geliyor bana bir bayanda hem özenli gösteriyor hem de bir hava katıyor:)

gördüm canım..biz hamilelerin bdv de işi yok kuzum..
sinir styres yasak bizee

Hiç valla nerden takıldım, neyse döndüm geldim. Ne diye gerdim kendimi onu da anlamadım ya

Valla senin kızınada rakip benim kızım geliyor o zamanSürekli bir popo attırma durumu var, ben orada bacakları var sanırken meğer poposuymuş, popsuyla bu kadar hareketi nasıl beceriyor o da ayrı bir konu tabi

Canım ben Önder Halı Yıkamaya veriyorum halılarımı, şimdiye kadar tek sorun yaşamadım. Halılarım yeni gibi geliyor, bir de benim halılarım beyaz , düşün yani. Piyasaya göre biraz pahalıdır ama güvenlidir, annem bir kere başka yere verdi, valla sanırım halılar yıkanmamıştı dedi. Bir daha hep Önder Halı'ya verdi o da.

BDV' de evliliğim bitiyor mu ne öyle bir konuydu, aman neyse koptum geldim

izlemeden kadına acıdımmmm yaaa

Al benden de o kadar, görmeden üzüldüm kadının saçlarına

vee topic canlar tv kapatmaya başlayın hafiften, bizde hemen hemen hiç açılmaz zaten, eşimin haber programları ve hafta sonu sinema keyfi dışında pek tv izlemeyiz, bebeklerin gelişiminde de tv nin olumsuz etkileri çokkk fazla, zaten aile yaşantısına da olumsuz etkileri çok ya neyse, tv nin minimuma indiği bir hayat düzenine alışmak zorundayız, zaten bakıcı konusundaki en önemli hassasiyetlerimden biri o, arkadaşımın bakıcısı bütün tv izliyormuş çocukla ve çocuk tv açılınca dünyadan kopuyordu sanki, konuşması çok gecikince fark ettiler, tv yi tamamen kapatarak çocuğu oyuna yönlendirmeleri bayaa zaman aldı

canım bence herşey zamanlı olursa problem yok..
dediğin gibi saatlerce çocuk tv bilg başında kalamaz..
ama bunlar saatli olabilir..
bizler içinde öle..
ben akşamları dizi izlemeyi seviyorum..
hoş bu aralar genelde uyuyakalıyorum yorgunluktan sonrada gece nöbet tutuyorum ama..
bu dizilerdende vazgeçicez zaten yumurcakla ilgilenmekten vakit kalmıcak bize..
daha çok oyun ve diğer aktivitelere yönelcez artık

öyle canım dilerim alnımızın akıyla atlatırız su günleri su anda nasılsın

iyiyim canım çok şükür, ayağa kalkınca ve yatakta dönerken yanıyor canım, dinleme pozisyonunda bir sıkıntı yok, şu haftayı da çalışıp bitirsem allahın izniyle, rahatlayacağım

Aminn canım bende hep dua ediyorum hamile olmadan önce çocuk sahibi olamayanların ne hissettiklerini anlamıyordum ama bu bambaska bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin inş

aminn canım

Valla senin kızınada rakip benim kızım geliyor o zamanSürekli bir popo attırma durumu var, ben orada bacakları var sanırken meğer poposuymuş, popsuyla bu kadar hareketi nasıl beceriyor o da ayrı bir konu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…