2014 Kasım Anneleri

Ahhhh canımm arkadasım ahhh bi özlem doldu içime anlatamam o günler gelseee

Ahh ahh bende dar paca kotlarimi ozledim kac aydir vucudumun yarisini gormuyorum.. Bi dogurayim gobis gitsin guzel gecelikler kiyafetler alcam.kendime..
Aynen canım bende öyleyim esime diyorum bana 1 senelik alışveriş bütçesi ayırman lazım alışveriş yapmayı bile özledim kendime [/QUOTE]

ben vitrinlere bakmıyorum bile artık içim soğudu valla ya sanki hamile değil de hasta gibi oldum ruhsal dengem bozuk benim ha

ayy evett yaa evettt ama bunun için azıcık baharı beklemek lazım..
kışın henüz dobişkolar, memişler ve göbüşş tam kıvama gelmez 4-5 ay zamana ihtiyacımız var anacımmm

Ahhhh canımm arkadasım ahhh bi özlem doldu içime anlatamam o günler gelseee
inan bana canım bu hayalleri kurunca bile cok mutlu oluyoruz deil ki yasadıgımız zaman ama baksana cok az kaldı eylülüde deviriyoruz söyle bi donup bakınca koskaca 7 ayı nasılda geride bırakmışız adım adım yaklaşıyoruz sona dogru

ya polatmııı bbbööğğğğ
kızım engin, kıvanç gibiler dururken kartlara ne gerek var hem onun boyu kısaa..şöle fidan gibi olsun oğulcazımmm kocişimm duymasınnn

bak şimdi ya ben onları beğenmem yavrum onlar benim seviyemde değil
beni ancak polat açar malum yaş meselesi (duyan da bayılıyom sanacak benim ki de duymasın :)))

ayy evett yaa evettt ama bunun için azıcık baharı beklemek lazım..
kışın henüz dobişkolar, memişler ve göbüşş tam kıvama gelmez 4-5 ay zamana ihtiyacımız var anacımmm
hiççççç oylee düşünmee canım benim kardeşim gebelikte 30 a yakın kilo aldı doğurdu 40 ı geçti kız nerdeyse 20 kilo verdi daha ne yürümüş ne bir sey yapmış emzirmek bile bizim vücudumuzu düzene sokacak fıstık gibi hatunlar olcaz kısa süredece hem fit hemde süper anneler olcazzzzzzzz

Ayy Allahim ya tobeee.. bana en cok.timsah denk geldi bi zarari.olmamistir insallah.. Niyeyse duygu ben seni hep resmi konusan biri olarak hatirliyorum oyle degilsin ama..

o kanallarda tabi timsah denk gelecek canımcım kanarya denk gelecek değil ya :))))))))

Benim esim biraz engini andiriyor bende begeniyorum onu.. Bu arada dr a sordum saclari varmis minnosumun usttte de altta da baya var dedi..
bende geçen sezondan beri kara para aşkı izliyorum..sviyorum o diziyi..
özellikle başrolleri..maşallahları varr yaaa..heleki engin akyürekkk baya baktım o adama inş oğluşum benzerr (kocam duymasınn)

kızlar gobek dusmeden once bebısı yıkamak ıcın eczanelerde gobek bantları satılıyormus

bılen ve kullanmayı dusunen var möı?
canım ben düşünüyordum ama bazı doktorlar göbek bagı düşüne kadar bebeğin sadece ıslak mendil ile silinmesini öneriolar..böylelikle sarılık durumunu daha hafif atlatıyorlarmıs

Aynen canım bende öyleyim esime diyorum bana 1 senelik alışveriş bütçesi ayırman lazım alışveriş yapmayı bile özledim kendime

ben vitrinlere bakmıyorum bile artık içim soğudu valla ya sanki hamile değil de hasta gibi oldum ruhsal dengem bozuk benim ha[/QUOTE]

Benimde bozuldu valla bazen nedensiz ağlama krizlerine giriyorum bunaldım diye az daha sabredicez kızlar sonra bebiş 40 ı çıkıp alışana kadar yine darmadağan dolaşıcaz 40 ından sonra cabuk büyüyolar zaten

canım ben düşünüyordum ama bazı doktorlar göbek bagı düşüne kadar bebeğin sadece ıslak mendil ile silinmesini öneriolar..böylelikle sarılık durumunu daha hafif atlatıyorlarmıs
bazı bebeklerin 3-5 güne düşüyor bazılarınında daha uzun sürede 20 gün sürenler bile var duruma göre artık inş çabuk düşer göbişleri

anammm ben bu gazlaaa evlendiğim halime geri dönerimm vallahiiiiii

ben vitrinlere bakmıyorum bile artık içim soğudu valla ya sanki hamile değil de hasta gibi oldum ruhsal dengem bozuk benim ha

Benimde bozuldu valla bazen nedensiz ağlama krizlerine giriyorum bunaldım diye az daha sabredicez kızlar sonra bebiş 40 ı çıkıp alışana kadar yine darmadağan dolaşıcaz 40 ından sonra cabuk büyüyolar zaten [/QUOTE]
aynen oylee canımızı hicc sıkmıyoruz artık güzell günleriii düşünüyoruz bebekler zaten hızla büyüyecek annelerinin sütleri onlara yarıcak..biraz ugrastırıcak bizleri bıcırıklar ama sonra bi gülüşleriyle unutturacaklar annelerine herseyi böyle sütlerini cuk cuk içerken gözlerimizin içine bakacaklar sanki kapıp kaçacaklarmış gibi googuslerimizi sıkıcaklar elleriyle bunları düşünelim hep

Benim esim biraz engini andiriyor bende begeniyorum onu.. Bu arada dr a sordum saclari varmis minnosumun usttte de altta da baya var dedi..

benim kız kaşlı gözlü bana benzemiyor babaya benziyor bütün yaz ona baktım sanırım ona benzeyecek dktor da dedi bu tıpkı ablası dedi bunlar 3 lü saçayak olacaklar ben dışarda

bak şimdi ya ben onları beğenmem yavrum onlar benim seviyemde değil
beni ancak polat açar malum yaş meselesi (duyan da bayılıyom sanacak benim ki de duymasın :)))

anacımm polatı almıcazzz kızz sana oğlanı benzetcezzz onlara..kime çokl bakarsan ona benziomuşş yaaa faso fisolara kaldık işteee

annuvv saçlarıda göründü yaww ne güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…