İyi yapmışsın ne diye gereceksin boş yere kendini.
Önder halı yıkama yı duymuştum daha önce. Fiyatları piyasaya göre fazlaymış evet. 30 yıllık tecrübeleri varmış ama.
Hereke ye veriyordum ben. Nedense bir araştırma gereği hissettim. Ablamda verecek. Sağol birde bunu deneyelim bakalım.
Aynen bende 1,70 boy 60 kilo olarak kalmak istiyorum. 48 kg ile evlendim. Ömrüm boyunca 55 i göremem diyordum. Folik asit ile 58 i gördüm ve hamile kaldım. Şimdi 60 beni paklar diyorum
ben de bir ara herekeye veriyordum ama bir süre sonra beğenmedimm bu son aralar da yıldız halı yıkama vardı ona veriyordum çok memnundum da ama bu sene de verdim vermez olaydım batırdılar halılarımıÖnder halı yıkama yı duymuştum daha önce. Fiyatları piyasaya göre fazlaymış evet. 30 yıllık tecrübeleri varmış ama.
Hereke ye veriyordum ben. Nedense bir araştırma gereği hissettim. Ablamda verecek. Sağol birde bunu deneyelim bakalım.
oda birsey mi senin ki yine insaflı deniz altı diyor benim ki bana hosgeldin foxi diyor bu da nerden cıktı diiye sorunca foxun narin hali dedi zevzek askım benim espiride yaparmış diyip uyuyorum
kusura bakmayın kızlar
benim bugün vidalar biraz gevşedi :))))))))))
eşim bile tlfdiyorki sesin bugün bir başka geliyor sen uyudun mu diyor
ayıptır sölemesi dün gece toplamda 2 değil 4 saat uyudum da :)))))
Aman ne bos bos programlar gercekten izlerken agzim acik kaliyo son don dolas belgesel cocuk etkilenmedi insallah.. Bide orumcek var karadul adi ciflerstigi erkegi yiyor
ben de evlendiğimde 48 kilo idim ilk bebeğimde de ama sonrası hep aynı gitti pek değişmedi bünye işte
şimdiki hamileliğime 55 ile kaldım
İyi yapmışsın ne diye gereceksin boş yere kendini.
Önder halı yıkama yı duymuştum daha önce. Fiyatları piyasaya göre fazlaymış evet. 30 yıllık tecrübeleri varmış ama.
Kesinlikle bünye meselesi. Bakalım bizim nasıl oalcak bebişten sonra.ben de evlendiğimde 48 kilo idim ilk bebeğimde de ama sonrası hep aynı gitti pek değişmedi bünye işte
şimdiki hamileliğime 55 ile kaldım
Ben herekeye yaz başında verdim sorun yaşamadım. Yıldız'a ablam veriyordu. Arkadaşı bu yıl hiç memnun kalmamış Yıldız'dan. Demek ki bozdular. Önder Halı yıkamayı methettiler bakalım.ben de bir ara herekeye veriyordum ama bir süre sonra beğenmedimm bu son aralar da yıldız halı yıkama vardı ona veriyordum çok memnundum da ama bu sene de verdim vermez olaydım batırdılar halılarımı
https://www.google.com.tr/search?q=mamas papas armadillo&biw=1229&bih=843&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=pnYlVKvPJ8u07QbrxIDYCQ&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&safe=active#facrc=_&imgdii=_&imgrc=diXlRRlXoYAqtM%3A;SZDmmzxn_jxsUM;http%3A%2F%2Fwww.toysrus.com%2Fgraphics%2Fmedia%2Ftrus%2FAplusplus%2F2014%2FUpdate%2F2_06_14%2F28917436_Updates_1.17.14%2F28917436-mamas-papas-armadillo-stroller-liquorice-02_Updates_2.5.14.jpg;http%3A%2F%2Fwww.toysrus.com%2Fbuy%2Fstrollers%2Fmamas-and-papas-armadillo-stroller-black-liquorice-2241j60x1-28917436;200;200
kızlar ya esım farklı sehırde yanı ankarada, bugun bebek arabası almıs 1000 lıraya
mamas papas armadilla modelı
ben hıc begenmedım kırılmasın dıye de bırsey dıyemıyrm sızce nasıl??
hmm bu sene yıldız çok bozdu önderi duymamıştım bir araştırmak lazım sen ona mı vereceksin canımBen herekeye yaz başında verdim sorun yaşamadım. Yıldız'a ablam veriyordu. Arkadaşı bu yıl hiç memnun kalmamış Yıldız'dan. Demek ki bozdular. Önder Halı yıkamayı methettiler bakalım.
Beyazın temizliği zor gerçekten. Benimde oturma odamın halısı açık renk, genel olarak halılarım açık renkte orası daha çok kullanılıyor diye daha hızlı batıyor. Elimde bez sürekli dolaşıyorum.Biz daha hiç hayal kırıklığına uğramadık, ben en son hem halılarımı vermiştim hemde koltuklarımı yıkatmıştım. Çok memnun kaldım. Kış olmasına rağmen bir günde kurudu koltuklarım. Benim evim bembeyazda, benim böyle firmalarla çok işim oluyor. Koltuklarım beyaz, halılarım beyaz, bir tek mutfağıma nasılsa kırmızı halı almışım.
Başka memnun olunan daha duymadım. Bİlmiyorum ama o olur herhalde. Ben zaten daha sonra vereceğim. İlk etapta ablam verecek. Onun için araştırmaya girdim. Sonra da ben vereceğim nasılsa.hmm bu sene yıldız çok bozdu önderi duymamıştım bir araştırmak lazım sen ona mı vereceksin canım
ahahhhbir şey sorcam burda doğum yapmış bir arkadaş mı varr
valla degıl galıba puset ıcıne oturturuluyor gıbı bırsey, hıc hosuma gıtmedı bıde 1000 lıra vermıs yatravel değil galiba canım?
Beyazın temizliği zor gerçekten. Benimde oturma odamın halısı açık renk, genel olarak halılarım açık renkte orası daha çok kullanılıyor diye daha hızlı batıyor. Elimde bez sürekli dolaşıyorum.
Önder'i deneyeceğiz herhalde başka seçenek kalmadı gibi. Biraz pahalıya mal olacak gibi amaBebiş temizliği ne yapalım
Evet canım fiyat olarak piyasanın üzerinde zaten. Ama yün halıları bozması çok kötü. Ablam el dokuması halılarını verecekti onda endişe ediyor zaten. Off bak kafam karıştı şimdi. Aksu iyi diyorsun sende.önder halı bursalılra bilir en eski firmadır bursada
ancak komşunun yün halısını bozdular
biz aksu halı yıkamaya duvardan duvara halımızı ve yolluklarımızı yıkattık mobilyacı arkadaş tavsiye etmişti fiyat açısından da piyasa normallerinde ve memnun kaldım duvardan duvara halım da açık renkti yolluklarım da
önder halı fiyat olarak biraz piyasa üzerindedir
valla degıl galıba puset ıcıne oturturuluyor gıbı bırsey, hıc hosuma gıtmedı bıde 1000 lıra vermıs ya
Beyazın temizliği zor gerçekten. Benimde oturma odamın halısı açık renk, genel olarak halılarım açık renkte orası daha çok kullanılıyor diye daha hızlı batıyor. Elimde bez sürekli dolaşıyorum.
Önder'i deneyeceğiz herhalde başka seçenek kalmadı gibi. Biraz pahalıya mal olacak gibi amaBebiş temizliği ne yapalım
valla bizee her sey yakısırr canıminşallah canım yaa bulabilsemmm alıcam, bulamazsam da diktiricem şifon şöyle bol renkli göğüs altından bollaşan diz boyu bir elbise istiyorum , hem bu hamile son bayramımız, çok güzel olalım hepimiz82 kilo oldumm bugüne bugün devlet gibi hatunum ne giysem gösterecem
cnm satıcı cok ovmus, kraft falan herkes ıstıyor ama mamas papas ın pusetı falan ödül almıs. cok kullanıslıymıs. pusetı de alınca ındırımle 1000 lıra demısler. ama fotolardan begenemedım cnm sıkıldı. gorumcem falan bayılmısaldığınız markayı bana da önermişlerdi canım, iyi bir marka sanırım ve kalitelidir mutlaka eşine ayrıntılı bilgi verilmiştir, ben + özellikleri olduğunu düşünüyorum ama şahsen travel olmasını önemsedik biz, yurtdışından getirebilseydik çok daha farklı markalar vardı kafamızda ama burada bütçeyi sınırlayınca kanzın 890 tl lik ttravel modelini aldık, beğendik, kullanışlı duruyor, bence eşini bi dinle nasıl seçmiş, rasgele birşey gibi gelmedi bana açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?