2014 Kasım Anneleri

ben de evlendiğimde 48 kilo idim ilk bebeğimde de ama sonrası hep aynı gitti pek değişmedi bünye işte
şimdiki hamileliğime 55 ile kaldım

ben de bir ara herekeye veriyordum ama bir süre sonra beğenmedimm bu son aralar da yıldız halı yıkama vardı ona veriyordum çok memnundum da ama bu sene de verdim vermez olaydım batırdılar halılarımı

oda birsey mi senin ki yine insaflı deniz altı diyor benim ki bana hosgeldin foxi diyor bu da nerden cıktı diiye sorunca foxun narin hali dedi zevzek askım benim espiride yaparmış diyip uyuyorum

fOXİ Mİ, HAHAHAAAAA

kusura bakmayın kızlar
benim bugün vidalar biraz gevşedi :))))))))))
eşim bile tlfdiyorki sesin bugün bir başka geliyor sen uyudun mu diyor
ayıptır sölemesi dün gece toplamda 2 değil 4 saat uyudum da :)))))

Koca 4 saat, süpermiş

Aman ne bos bos programlar gercekten izlerken agzim acik kaliyo son don dolas belgesel cocuk etkilenmedi insallah.. Bide orumcek var karadul adi ciflerstigi erkegi yiyor

Ya benimde şey dikkatimi çekiyor bu belgesellerde, erkekler hep çiftleşmek için savaşıyor, dişilerde genelde çiftleştikleri erkeği öldürüyor Dişiler yine bir kısım da, erkekler sürekli savaş halinde, sürekli bir seks savaşı

ben de evlendiğimde 48 kilo idim ilk bebeğimde de ama sonrası hep aynı gitti pek değişmedi bünye işte

ne güzel rakamlar bunlar, şanslısınız valla ben 65 civarı geziyorum genelde ve boy da 1.67 falan, ve yapı olarak iri gözüküyorum, boyumu da daha fazla gösteriyorum, e topuklu ayakabı da giyince iriyarı idim üzerine kilo da alarak hamile kalınca şu an iyice irileştim, allahtan alınca her yerim alıyor da dikkat çekmiyor ama şöyle ince belli, ince kemikli olsam iyi olabilirdi belki

Biz daha hiç hayal kırıklığına uğramadık, ben en son hem halılarımı vermiştim hemde koltuklarımı yıkatmıştım. Çok memnun kaldım. Kış olmasına rağmen bir günde kurudu koltuklarım. Benim evim bembeyazda, benim böyle firmalarla çok işim oluyor. Koltuklarım beyaz, halılarım beyaz, bir tek mutfağıma nasılsa kırmızı halı almışım.

Kesinlikle bünye meselesi. Bakalım bizim nasıl oalcak bebişten sonra.
ben de bir ara herekeye veriyordum ama bir süre sonra beğenmedimm bu son aralar da yıldız halı yıkama vardı ona veriyordum çok memnundum da ama bu sene de verdim vermez olaydım batırdılar halılarımı
Ben herekeye yaz başında verdim sorun yaşamadım. Yıldız'a ablam veriyordu. Arkadaşı bu yıl hiç memnun kalmamış Yıldız'dan. Demek ki bozdular. Önder Halı yıkamayı methettiler bakalım.

Ben herekeye yaz başında verdim sorun yaşamadım. Yıldız'a ablam veriyordu. Arkadaşı bu yıl hiç memnun kalmamış Yıldız'dan. Demek ki bozdular. Önder Halı yıkamayı methettiler bakalım.
hmm bu sene yıldız çok bozdu önderi duymamıştım bir araştırmak lazım sen ona mı vereceksin canım

Beyazın temizliği zor gerçekten. Benimde oturma odamın halısı açık renk, genel olarak halılarım açık renkte orası daha çok kullanılıyor diye daha hızlı batıyor. Elimde bez sürekli dolaşıyorum.
Önder'i deneyeceğiz herhalde başka seçenek kalmadı gibi. Biraz pahalıya mal olacak gibi ama Bebiş temizliği ne yapalım

hmm bu sene yıldız çok bozdu önderi duymamıştım bir araştırmak lazım sen ona mı vereceksin canım
Başka memnun olunan daha duymadım. Bİlmiyorum ama o olur herhalde. Ben zaten daha sonra vereceğim. İlk etapta ablam verecek. Onun için araştırmaya girdim. Sonra da ben vereceğim nasılsa.

önder halı bursalılra bilir en eski firmadır bursada
ancak komşunun yün halısını bozdular
biz aksu halı yıkamaya duvardan duvara halımızı ve yolluklarımızı yıkattık mobilyacı arkadaş tavsiye etmişti fiyat açısından da piyasa normallerinde ve memnun kaldım duvardan duvara halım da açık renkti yolluklarım da
önder halı fiyat olarak biraz piyasa üzerindedir

moralım cok bozuldu ya

okadar paraya aldıgı arabaya bakın

off off

kırılmasın almıs dıye bırseyde dıyemıyrm

Evet canım fiyat olarak piyasanın üzerinde zaten. Ama yün halıları bozması çok kötü. Ablam el dokuması halılarını verecekti onda endişe ediyor zaten. Off bak kafam karıştı şimdi. Aksu iyi diyorsun sende. Birde onu araştırayım bakalım.

valla degıl galıba puset ıcıne oturturuluyor gıbı bırsey, hıc hosuma gıtmedı bıde 1000 lıra vermıs ya

aldığınız markayı bana da önermişlerdi canım, iyi bir marka sanırım ve kalitelidir mutlaka eşine ayrıntılı bilgi verilmiştir, ben + özellikleri olduğunu düşünüyorum ama şahsen travel olmasını önemsedik biz, yurtdışından getirebilseydik çok daha farklı markalar vardı kafamızda ama burada bütçeyi sınırlayınca kanzın 890 tl lik ttravel modelini aldık, beğendik, kullanışlı duruyor, bence eşini bi dinle nasıl seçmiş, rasgele birşey gibi gelmedi bana açıkçası

Geçen günde benim eşim diyor, halıları vermiyor musun sen yıkamaya, bebek için temizletmek şart, benim eşim titizdir birazda. Biz daha ağustos ayında verdik yıkandı halılar, tatilden geldiğimizde temiz olsunmuş. Şimdi de halılara ve koltuklara taktı.

Önder halı yıkama, Bursa'da kurulan ilk halı yıkama firması canım. Tabi ki karar sizin ama, benim annem ve ben daha hiç sorun yaşamadık. Tam saatinde gelir alırlar, tam saatinde getirirler.

valla bizee her sey yakısırr canım biz her halimizle devlet gibi hatunlarız buarada tarif ettiğin tarzdaki kıyafetleri cok seviyorum tam bizlik sirin mi sirin hatta göğüs altında ipide olabilir kurdele seklinde düğüm atılmalık alta doğruda bollaşır cokk yakısırrrr

cnm satıcı cok ovmus, kraft falan herkes ıstıyor ama mamas papas ın pusetı falan ödül almıs. cok kullanıslıymıs. pusetı de alınca ındırımle 1000 lıra demısler. ama fotolardan begenemedım cnm sıkıldı. gorumcem falan bayılmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…