2014 Kasım Anneleri

Canim makas papasi iyi diye duydum..yolu tube da videosu var izkedim bir özellik göremedim traveli geçtim çift yonlude değil..eşinin almasinda muhakkak birşey vardır..en güzeli tasinmasi çok kolaymis ama

Hahahaa son gülen iyi güler diyorsun yani, senin eşindi dimi fok balığını hatırlayan sana baktıkça Benim eşim dünden razı geceleri kalkmaya, biz başka bir eziyet şekli düşüneceğiz.
evet canım bizzat kendisi oluyor dedim ya espri kabiliyetleri gelisti sayemizdedediğin gibi ben en son gülecem olsun canım bizde çareler tükenmez başka eziyet sekilleri buluruz

ay öyle valla temizlik deyince adamın gözleri faltaşı gibi açılıyor
ay ne yapalım diyorum bizi belediye mi temizleyecek tabiki biz temizleyeceğiz

Saolun canlarım benim geçmek bilmeyen hamilelik atesimden oldu galiba sıcak seyler içip toparlanmaya çalıscaz bol da c vitamini alırız bu gün halen de atesim var millet montlarla gezmeye baslamıs bende tık yok
canım bazen diyorum devlet hastanesine gidip baksam mı ki kuzucuğum ne yapıyor nasıl duruyor içeride diye
ne kadar oldu kontrolun, daha çok varsa gidebilirsin ama devlet hastanelerinin usg si iyi olmuyor, ben denemiştim de pek bir şey anlamadım :)

Zaten bu face cikmasaymis millet napcakti bilmem her yediklerini kpymaya calisiyolar dua edelim artik oguttuklerini de koyup etiketlemesinler tobeee yaa
Bende facedekilerden acayip şikayetçiyim ya habire yemek masası paylaşanlara deli oluyorum çok düşüncesizce yapilan birsey

Canım benim pek sacım yokmuş doğdugumda hatta 7 -8 aydan sonra uzamaya basmamış hatta kirpiklerim saclarım kaslarım bile sarılıktan gözükmüyomuş resimlere bakınca gülüyorum tombiş koca gözlü bi bebekmişim yas ilerledikçe yana yana bronz bi hatun oldum saclar kumrala döndü babamız esmer kara kaslı kara gözlü o yüzden merak ediyorum sacları çoksa siyahsa babasına benzemiştir sorucam doktora hiç bişi demedi bize çünkü

Canim makas papasi iyi diye duydum..yolu tube da videosu var izkedim bir özellik göremedim traveli geçtim çift yonlude değil..eşinin almasinda muhakkak birşey vardır..en güzeli tasinmasi çok kolaymis ama

evet cnm cıft yonlu degıl, hafıf bı araba, ya off cnm sıkıldı ya... ıns kullanırken begenırım...

cnm sıkıldı bırden, okadar cesıt varken aldıgı arabaya bak.. kenarları korumalıklı degıl, travel degıl.. cıft yonlu degıl

tek olayı markası var. of

Zaten bu face cikmasaymis millet napcakti bilmem her yediklerini kpymaya calisiyolar dua edelim artik oguttuklerini de koyup etiketlemesinler tobeee yaa
ayyy bu konuya bende sinir oluyorum görgüsüzlükten baska birsey degil kusura bakmasınlar ama valla bazen öyle seyler yüklüyolar ki esime aldırmak zorunda kalıyorum aserip

ben boyleelri yüzünden facei dondurdum hamilelik boyunca da acmıcam millet gözümüze soka soka ne yedi ne içti çekip koyuyor ya laf soyluyorsun arsız anlamıyolar ki

canım mandalina o kadar çok çekiyordu ki hala çekiyor ayrı mevzuu aldım ama bu sefer de reflüyü azdırdı
Evet canım yeni çıktı ya simdi eksidir de ama severim eksiyi reflü basımızın belası gavisconla dayancaz artık

sgl cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…