Canim makas papasi iyi diye duydum..yolu tube da videosu var izkedim bir özellik göremedim traveli geçtim çift yonlude değil..eşinin almasinda muhakkak birşey vardır..en güzeli tasinmasi çok kolaymis amahttps://www.google.com.tr/search?q=mamas papas armadillo&biw=1229&bih=843&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=pnYlVKvPJ8u07QbrxIDYCQ&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&safe=active#facrc=_&imgdii=_&imgrc=diXlRRlXoYAqtM%3A;SZDmmzxn_jxsUM;http%3A%2F%2Fwww.toysrus.com%2Fgraphics%2Fmedia%2Ftrus%2FAplusplus%2F2014%2FUpdate%2F2_06_14%2F28917436_Updates_1.17.14%2F28917436-mamas-papas-armadillo-stroller-liquorice-02_Updates_2.5.14.jpg;http%3A%2F%2Fwww.toysrus.com%2Fbuy%2Fstrollers%2Fmamas-and-papas-armadillo-stroller-black-liquorice-2241j60x1-28917436;200;200
kızlar ya esım farklı sehırde yanı ankarada, bugun bebek arabası almıs 1000 lıraya
mamas papas armadilla modelı
ben hıc begenmedım kırılmasın dıye de bırsey dıyemıyrm sızce nasıl??
evet canım bizzat kendisi oluyorHahahaa son gülen iyi güler diyorsun yani, senin eşindi dimi fok balığını hatırlayan sana baktıkçaBenim eşim dünden razı geceleri kalkmaya, biz başka bir eziyet şekli düşüneceğiz.
Bende sıkı takipçisiyim bu dizinin
Benim oğluşum da babasına benzerse kara kaşlı kara gözlü olacak
Gerci bende oyleyim ama oglusum babişine benzesinbenim eşimi de unlu bi futbolcuya benzetirler
tam da öyle istiyorum işteebulurum inşallah
hiç canını sıkma canım, görünce ve özellikleri duyunca fikrin değişebilir, bazıları fotoda çok güzel duruyor ama kullanmaya başlayınca ağırlığından hiçbir işe yaramıyor, artık hafifleri tercih ediyorlar, hatta baston tipleri çok önerenler oldu bana ama cesaret edemedik almaya, bi eve gelsin içinize sinmezse düşünürsünüz
ayy bu erkeklere göre halılarla perdeler hiç kirlenmiyorrben de geçen hafta zebraları storları sildim annemle, eşime de taktırdım, bayaa zaman aldı tabii, şimdi diyor 5 sene dokunmayız bunlara olduuu dedim
aynen canım sizede asertmeyim diye demedim inanır mısın yüzüm ne bicim kaşınıyor cok canım cekti ayıp ama yazık bize
ay öyle valla temizlik deyince adamın gözleri faltaşı gibi açılıyor
ay ne yapalım diyorum bizi belediye mi temizleyecek tabiki biz temizleyeceğiz
Saolun canlarım benim geçmek bilmeyen hamilelik atesimden oldu galiba sıcak seyler içip toparlanmaya çalıscaz bol da c vitamini alırız bu gün halen de atesim var millet montlarla gezmeye baslamıs bende tık yok
ne kadar oldu kontrolun, daha çok varsa gidebilirsin ama devlet hastanelerinin usg si iyi olmuyor, ben denemiştim de pek bir şey anlamadım :)canım bazen diyorum devlet hastanesine gidip baksam mı ki kuzucuğum ne yapıyor nasıl duruyor içeride diye
hamilelik boyunca hic bu kadar tatlı kaşınma yasamamıstımhadi o olası bişey zor bulunmaz da ya zor yapılan ya da az bulunan şeylere ne demeli
erkeklere bıraksak belediyelik hale de geliriz vallahi
Ya ismi gelmedi aklima yazacaktim dakim kız o :)
Bende facedekilerden acayip şikayetçiyim ya habire yemek masası paylaşanlara deli oluyorum çok düşüncesizce yapilan birsey
Canım benim pek sacım yokmuş doğdugumda hatta 7 -8 aydan sonra uzamaya basmamış hatta kirpiklerim saclarım kaslarım bile sarılıktan gözükmüyomuş resimlere bakınca gülüyorum tombiş koca gözlü bi bebekmişim yas ilerledikçe yana yana bronz bi hatun oldum saclar kumrala döndüsaçlar gözüküyorr canım hem de 1,5 aydır falan, bize bu kez doktor kendi gösterdi, fırça gibi saçları var dedi, ben kumralım baba esmer, baba hafiften kel (hatta ona diyorum çocuk bana benziyor saçı çok diye, en hassas noktası saçları, herşeyi denemiştir çıksın diye, biz de böyle doğmadık heralde diyor) saçlar uzamaya bile başlamıştır senin de varsa, ben doğduğumda simsiyah ve çok fazla saçım varmış, sonra hepsi dökülmüş, yeniler daha açık renk gelmiş, büyüdükçe koyulaşmış , o yüzden ben ısrarla kendime benzetiyorum kızımı
Canim makas papasi iyi diye duydum..yolu tube da videosu var izkedim bir özellik göremedim traveli geçtim çift yonlude değil..eşinin almasinda muhakkak birşey vardır..en güzeli tasinmasi çok kolaymis ama
Ya ismi gelmedi aklima yazacaktim dagelir gelmez yazcam hatta cocuklar cok.sever ya futbolculari arkasindan bagiriyolarmis o futbolcunun ismini eşim evde yokki sorayim
Lahmacun mu, ayyyy çok severim ben yaaa
aynen canım sizede asertmeyim diye demedim inanır mısın yüzüm ne bicim kaşınıyor cok canım cekti ayıp ama yazık bize
Zaten bu face cikmasaymis millet napcakti bilmem her yediklerini kpymaya calisiyolar dua edelim artik oguttuklerini de koyup etiketlemesinler tobeee yaa
ayyy bu konuya bende sinir oluyorum görgüsüzlükten baska birsey degil kusura bakmasınlar ama valla bazen öyle seyler yüklüyolar ki esime aldırmak zorunda kalıyorum aseripZaten bu face cikmasaymis millet napcakti bilmem her yediklerini kpymaya calisiyolar dua edelim artik oguttuklerini de koyup etiketlemesinler tobeee yaa
ben boyleelri yüzünden facei dondurdum hamilelik boyunca da acmıcam millet gözümüze soka soka ne yedi ne içti çekip koyuyor ya laf soyluyorsun arsız anlamıyolar kiZaten bu face cikmasaymis millet napcakti bilmem her yediklerini kpymaya calisiyolar dua edelim artik oguttuklerini de koyup etiketlemesinler tobeee yaa
Evet canım yeni çıktı ya simdi eksidir de ama severim eksiyi reflü basımızın belası gavisconla dayancaz artıkcanım mandalina o kadar çok çekiyordu ki hala çekiyor ayrı mevzuualdım ama bu sefer de reflüyü azdırdı
sgl cnm bnmtam da öyle istiyorum işteebulurum inşallah
hiç canını sıkma canım, görünce ve özellikleri duyunca fikrin değişebilir, bazıları fotoda çok güzel duruyor ama kullanmaya başlayınca ağırlığından hiçbir işe yaramıyor, artık hafifleri tercih ediyorlar, hatta baston tipleri çok önerenler oldu bana ama cesaret edemedik almaya, bi eve gelsin içinize sinmezse düşünürsünüz
ayy bu erkeklere göre halılarla perdeler hiç kirlenmiyorrben de geçen hafta zebraları storları sildim annemle, eşime de taktırdım, bayaa zaman aldı tabii, şimdi diyor 5 sene dokunmayız bunlara olduuu dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?